correct en goed geholpen. Probleem is niet opgelost maar dit ligt niet aan Tekloeze
Bedankt voor uw reactie.
Tevreden over de snelheid en afhandeling de monteur was er binnen een paar uur vriendelijk en behulpzaam om het op te lossen! maar we hadden stank in de afvoer van de douche en geborrel in de leiding nu bleek er geen water in de stankafsluiter te zitten, dus eigenlijk niks aan de hand en er ws geen groot materiaal voor nodig! Wat ons stoorde was de prijs voor de voorrijkosten over de 100 euro belachelijk hoog voor een kwartiertje werk maar ja een volgende keer.....
Bedankt voor uw reactie. Onze monteurs komen altijd voorrijden met een compleet ingerichte servicebus, omdat wij nooit van te voren weten wat we nodig hebben bij onze klanten voor het verhelpen van een rioolprobleem. In uw geval was het probleem snel gevonden. Wij hanteren een standaard starttarief. In het starttarief zit reistijd incl. een halfuur werkloon van de monteur. Onze tarieven sturen wij altijd mee met de afspraakbevestiging.
Verstopte afvoer, 's ochtends gebeld, zelfde dag opgelost.
Bedankt voor uw reactie. Als de planning het toelaat proberen wij de werkzaamheden z.s.m. in te plannen.
Cornee had, voordat hij bij ons aan de klus begon, nogal in de modder gelopen en vergat z’n schoenen uit te trekken zodat er een spoor van modderige voetafdrukken door ons huis liep. Dat maakte hij goed door professioneel -in no time - het probleem op te lossen en ondertussen een aantal praktische tips te geven om de boel open en schoon te houden : Soda ! Ook waarschuwde hij voor de “ cowboys “ in het vak en zgn. Rioolontstoppers/ Loodgieters die meestal slecht werk leveren en hoge prijzen vragen. Daar moest ik weer aan denken toen ik de rekening van hem kreeg……
Bedankt voor uw reactie. Excusses voor het smerig maken van uw woning. Dit had zeker niet gemoeten, maar de monteur heeft u wel aangeboden om het schoon te maken. Dit was volgens u niet nodig. Goed om te horen dat u wel tevreden bent over het verhelpen van de verstopping.
Snelle service voor een basisschool heel fijn
Goed om te horen.
deskundige medewerkers die van aanpakken weten.
Bedankt voor de mooie beoordeling.
Al jaren klant, als ik ze tenminste nodig heb . Heden morgen gebeld en met ruim 1 uur stond de vriendelijke jonge knaap al op de stoep, probleem snel verholpen! Wij zijn. Weer goed doorgesmeerd tevreden
Bedankt voor uw reactie. Goed om te horen dat wij na jaren weer bij u werkzaamheden mogen uitvoeren. U mag ons altijd bellen, 24 uur per dag staan wij voor onze klanten klaar!
Goed geholpen door de monteur.
Bedankt voor uw reactie.
Ze zijn goed uitgerust. Alle materialen, camera’s en andere hulpmiddelen hebben ze bij zich. Pakken door om het probleem op te lossen.
Bedankt voor uw reactie. Onze monteurs hebben altijd een goed uitgeruste servicewagen bij zich en we gaan door totdat we het probleem hebben opgelost.
Zie bovenstaand
Bedankt voor uw reactie. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel!
De “monteur” was een zeer aangename persoon. Het probleem is helemaal opgelost!
Bedankt voor uw reactie.
In goed overleg worden.de problemen uitgevoerd.
Goede communicatie is het halve werk!
profesioneel bedrijf, vakkundig
Prettig
Binnen 24 uur was het probleem verholpen. Daadwerkelijk vakmanschap, klantvriendelijk en de tuin zonder schade weer mooi op orde.
Goed om te horen. Wij proberen de tuin/bestrating altijd netjes achter te laten.
In onze vakantie was er verstopping. In eerste instantie kon het niet opgelost worden omdat er volgens de monteur een sanibroyeur tussen zat. Maar na goed overleg is het helemaal opgelost en meer.
Bedankt voor uw reactie. Wij doen geen werkzaamheden aan een sanibronyeur, omdat wij deze specialisme niet in huis hebben. Toch goed om te horen dat u na tevredenheid bent geholpen.
De verstopping werd op professionele wijze en snel verholpen. Daarnaast werden we door de monteur goed geadviseerd om verstoppingen te voorkomen.
Bedankt voor uw reactie.
De monteur moest een paar keer gereedschap halen, nadat hij op de eerste dag na de vakantie er achter kwam dat zijn collega's in zijn bus hadden zitten graaien tijdens zijn vakantie. Die tijd werd keurig niet geschreven. Zoals ik boven al schreef, gewoon een goed bedrijf dat meedenkt in oplossingen. De kwaliteit en professionaliteit van een bedrijf merk je pas echt als het niet helemaal verloopt zoals gepland.
We hadden een verstopping van het toilet. Na het telefoontje bleek dat de verstopping ineens toch was opgelost. Jullie gebeld om de hulp af te zeggen. Dit verliep allemaal heel erg goed.
s'Morgens gebeld en kon nog zelfde morgen/dag.
Uitstekende en behulpzame monteur.
Bedankt voor uw reactie. Wij hanteren marktconforme tarieven die vooraf aan de werkzaamheden bekend worden gemaakt. Zo kan men nooit verrast zijn met onze tarieven.
Verstopping, na lang zoeken professioneel Op gelost.
Vriendelijke en deskundige mensen. Afspraak maken online gaat prima.
Respect voor deze vakmannen! Drainage aangelegd en tevens ook nog wat aanpassingen gedaan aan het riool. Zw weten waar ze over praten en denken in oplossingen
Makkelijk, snel en vriendelijk geholpen bij het maken van de afspraak en het oplossen van de problemen.
Bedankt voor uw reactie. Goed om te horen dat u tevreden bent over het maken van een afspraak en de uitvoering van de werkzaamheden.