We zijn snel verholpen van de verstopping van het riool. Vakkundig en vriendelijke monteur die ons goed heeft geholpen. Ook is er direct contact opgenomen met de gemeente, omdat het riool ook daar gedeeltelijk is verzakt. Nu alleen nog wachten op antwoord van de gemeente.
Bedankt voor uw reactie.
Medewerker kwam aan het eind van de middag, had er niet meer zoveel zin.
Bedankt voor uw reactie. Excusses voor het ongemak, maar goed dat u het aangeeft. We hebben elkaar inmiddels per telefoon gesproken en gaan uw beoordeling bespreken met onze monteur. Wij kunnen van uw ervaring leren.
Ben prima geholpen, al bij het maken van de afspraak, helder en duidelijk!
Bedankt voor uw reactie. Goed communiceren is erg belangrijk in ons vak!
Snelle reactie, probleem opgelost, vriendelijke medewerker, juiste prijsopgave vooraf
Bedankt voor uw reactie.
Hele snelle reactie van te Kloeze en de medewerkers waren kundig en gezellig. Ons probleem is netjes opgelost en de tuin netjes achtergelaten.
Vakmensen geen gepruts
De verstopping werd snel en goed verholpen. Daarnaast nuttige tips gehad.
Alleen telefonisch / mail contact. Toilet leek verstopt, later toch weer niet… Dus afspraak gecancelled. Zonder problemen, begripvol! En tot op heden geen probleem met toilet.
Het probleem van de verstopping is goed opgelost.
Fijn om te horen.
Op dezelfde dag nog geholpen. Wat een groter probleem bleek te zijn, is direct opgelost en verholpen.
Goed om te horen.
2x kort op elkaar voor verschillende dingen Te Kloeze nodig gehad. In beide gevallen perfect opgelost en redelijke tarieven. Zeer kundige en vriendelijke werklui.
Goede afstemming wanneer ze komen. Vakkundig personeel. Probleem opgelost.
Goed om te horen dat de communicatie goed is verlopen.
Bedankt.
Altijd bereid mee te denken, en vakkundig werk geleverd.
Perfect en zeer snel geholpen
Personeel is bekwaam en vriendelijk. Ze denken ook met je mee en geven goed advies.
Om 07.00 gebeld met verstoppingsprobleem. Om 9.30 kwam de monteur. Had snel het probleem geanalyseerd. Duidelijk over kosten en complicaties. Later kwam tweede minteur erbij vanwege de complicaties. Hele dag bezig geweest met tussendoor stand van zaken update en kostenupdate. Fantastisch geholpen.
Goed om te horen.
Na het bellen dat er storing was binnen enkele uren ter plaatste. Keurig netjes en vakkundig opgelost en tegen een eerlijke prijs! Zeker een aanrader.
Korte en heldere lijnen qua communicatie bij dit lokaal bedrijf Monteurs stralen kennis en vertrouwen uit , Uiterst correct en visitekaartje voor het bedrijf
Prima verholpen en tips gekregen
Hehbdnhshbd jdjjsnjs
Goed geholpen. Blij dat verstopping verholpen is!
Bedankt voor uw reactie.
Goed te woord gestaan afspraak is afspraak dezelfde dag nog het probleem op gelost.