Prettig contact en snelle reactie
Niet de goedkoopste, maar het probleem is wel direct opgelost.
Bedankt voor uw reactie. Wij hanteren marktconforme tarieven die wij vooraf per mail kunnen toesturen.
snel en vakkundig
Snelle diagnose en perfecte oplossing geperesenteerd!
Zeer positief. De mannen hebben goed mee gedacht om het probleem te vinden en ook mogelijke nieuwe problemen te voorkomen. Prima service!
De monteur was op tijd ter plaatse, Remondis had een fout gemaakt, en regelde het verder.
Gebeld en binnen enkele dagen geregeld! Super!
Snel een afspraak te maken Deskundig personeel met goed materieel.
Ervaringen met Te Kloeze zijn altijd nog zéér positief geweest. Vriendelijke klantenservice, oplossingsgericht en altijd zo snel mogelijk. Medewerkers buitendienst ten alle tijden vriendelijk, en waar mogelijk delen zij met alle plezier advies en tips om terugkerende problemen op te kunnen lossen.
Bedankt voor uw reactie. Goed om te horen dat u tevreden bent over ons bedrijf. Wij proberen ons DNA vast te houden!
Zeer vakkundige medewerkers en denken mee naar oplossingen
Snelle service, vriendelijk en deskundig personeel
Snelle en vakkundige service
Het tarief vind ik nogal prijzig.
Rekening klopte niet! Werden gebruikte materialen op de rekening gezet, die niet gebruikt waren. Moesten betalen voor hulpmonteur, terwijl 1 monteur het werk deed. Uur betalen en half uur werken. Gebeld met te Kloeze, kreeg als antwoord:" oh dan passen we het wel aan". Tip voor iedereen: controleer de rekening goed! Voor ons nooit meer dit bedrijf!! 2 sterren voor de vriendelijkheid van de monteurs.
Bedankt voor uw reactie, jammer dat u niet tevreden bent over ons. De opmerkingen van u zijn reeds besproken en op juiste manier verrekend. Het ging om een sleuvenstamper die per abuis op de factuur was gezet, overige gebruikte materialen klopte op de factuur. U spreek over een half uur werkloon waarvan een uur in rekening is gebracht. 1 uur werkloon is incl. reistijd. Conform afspraak was u tevreden over de afhandeling van de factuur. Mocht dit niet het geval zijn dan horen wij dit graag van u.
zoeken van de juiste oplossing,zijn er heel tevreden mee.
Bedankt voor uw reactie. Mooie beoordeling!
Ondanks dat ik vooraf wist wat de voorrijd kosten waren, vind ik de factuur schrikbarend hoog voor 15 min werk. Dit is niet aan te bevelen aan anderen. Monteur prima. Mvg
Bedankt voor uw reactie. Jammer dat u niet tevreden bent over de kosten van de werkzaamheden. Wij hanteren een starttarief, welke is opgebouwd uit reistijd incl. half uur werkloon. Deze kosten zijn vooraf bij u bekend gemaakt via de mail.
Een fijne ervaring en goed werk geleverd.
Bedankt voor uw beoordeling.
ik had gebeld binnen een uur een vakman op de stoep. jongens binnen de kortste keren probleem gevonden . vakkundig gemaakt gewoon top
Bedankt voor de mooie beoordeling.
Het was een zeer eenvoudige routine klus en het euvel was vrijwel meteen zichtbaar. € 332,- afrekenen vind ik dan wel écht buiten proportioneel.
Bedankt voor uw reactie. Het riool borrelde bij u. Onze monteur heeft het riool geïnspecteerd en heeft wortelgroei geconstateerd. Voor deze inspectie heeft onze monteur buiten het starttarief een camera met zender moeten gebruiken, om de wortelgroei te lokaliseren. De wortelgroei wordt door u zelf afgehandeld.
Vlotte en deskundige afhandeling
Bedankt voor uw reactie.
Zeer snelle service met verschuivingen In de planning om snel geholpen te worden
Bedankt voor uw reactie. We proberen onze klanten zo snel mogelijk te helpen, waar mogelijk passen we de planning hiervoor aan.
Het probleem is tot nu toe opgelost. Het is vreselijk duur en het schuurt tegen oplichting aan. Meer dan €200,- per uur. Jullie zijn drie keer hier geweest waarvan één keer op jullie advies (garantie volgens Bas. Ik heb met de medewerker prima gewerkt, maar de financiële afwerking is ver onder de maat. Ik zou bij vrienden dan ook adviseren om verder rond te kijken naar een andere rioolreinigingsbedrijf.
Bedankt voor uw reactie. Ik heb na het lezen van uw reactie gelijk contact met u opgenomen. De tweede factuur gaan wij voor onze rekening nemen, omdat wij terug zijn geweest op advies van ons zelf. De klant was tevreden met deze afspraak. Gelukkig was de klant wel tevreden over de werkzaamheden en over onze monteur. We proberen de klachten altijd serieus te behandelen. Klanttevredenheid staat hoog bij ons in het vaandel!
Niets is zo erg als (riool)water in huis. Met fijne medewerkers heeft Tekloeze het probleem zo opgelost.
Bedankt voor reactie. Goed om te horen dat u tevreden ben over onze medewerkers.
Te Kloeze hanteert vrij forse tarieven die vooraf gecommuniceerd worden. Niks mis mee, mits er dan ook met kennis van zaken en voortvarend gehandeld wordt. We hadden stankoverlast in de badkamer. De monteur die daarvoor kwam is uren aan het zoeken geweest, zonder dat ik daar enige structuur in kon ontdekken. Meermaals gevraagd of hij een idee had waar het vandaan kwam. Daar kwam geen helder antwoord op. Op enig moment, begin van de middag, moest ik weg, heb hem gevraagd hoe lang hij nog nodig dacht te hebben met voornoemde tarieven in het achterhoofd. Een uur. Na thuiskomst hoor ik dat hij de hele middga nog aan het zoeken is geweest. Totale schade bijna €700. Oplossing? Plastic dopje op de afvoer. Was er dan geen (meer ervaren) collega om te raadplegen? Als je geen idee hebt waar te zoeken, hoe lang zoek je dan door? Over gemaild en meermaals gebeld, terugbelverzoeken achtergelaten. Maar geen contact, Te Kloeze zwijgt en laat de klant met de stank zitten.
Bedankt voor uw reactie. Conform eerdere gemaakte afspraak, zouden wij vandaag 19-06-2023 contact met u opnemen. Dit hebben wij gedaan en hebben een nieuwe afspraak ingepland voor vervolg werkzaamheden.