Fijn bedrijf met aardige en vakkundige medewerkers
Bedankt voor de mooie beoordeling.
Rioolbuis gebroken in kruipruimte gelijk gerepareerd
Bedankt voor uw reactie.
Verstopping herhaalde zich na enkele jaren. Nu afdoende opgelost
Heel goed geholpen
Bedankt voor uw reactie.
Corné heeft het super goed asn- en opgepakt! Probleem opgelost, super tevreden mee!
Bedankt voor je beoordeling.
Jaarlijks terugkerende verstopping snel en vakkundig opgelost
Bedankt voor uw reactie.
Mijn verstopping werd opgespoord, opgelost en er werd een plan gemaakt om vervolg te voorkomen tegen redelijke kosten
Bedankt voor de mooie beoordeling.
De monteur heeft een mooi stukje werk geleverd! Ik ben zeer te vreden, mag geen negatieve bewoordingen uiten.
Goed om te horen!
Goed overleg. Kun je opaan.
Goed om te horen, wij houden niet van half werk.
I
Bedankt.
Dinsdagmiddag gebeld voor een verstopping in mijn afvoeren. Woensdagochtend aan de deur. De oorzaak van de verstopping was snel gevonden en werd daarop vlot verholpen. Tevens werd geadviseerd hoe een dergelijke verstopping voortaan te voorkomen. Dat alles door een vakbekwame en vriendelijke monteur (Corné K.). Na daarna contact van de monteur met het kantoor kon tegelijkertijd de rekening per pinbetaling worden voldaan. Wel zo makkelijk. Een zeer tevreden klant.
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Tijdens onze vakantie was er een verstopping ontstaan. Onze dochter was thuis en kon het niet oplossen. Wij waren tot nu toe altijd zeer tevreden over Tekloeze, maar tot ze het probleem niet konden oplossen. Wij maken gebruik van een Sanibroyeur en daar kunnen ze dus niks mee, valt niet onder hun vakgebied. Ze hebben wel een wc eraf gehaald met een camera in de leiding gekeken. Niks opgelost maar wel een rekening van €300. Graag volgende keer aangeven dat je niks weet van een echt probleem oplossen, dan kunnen we beter van vakantie terug komen, wat ook het advies was van de monteur toen we hem ernaar vroegen. Dan moet je het maar zelf doen. Niet te geloven, ik voel me echt genaaid.
Bedankt voor de beoordeling. Wij zijn niet trots op uw beoordeling, maar wel goed dat u het aangeeft. Wij kunnen hiervan leren. Wij hebben direct actie ondernomen en het probleem bij u alsnog opgelost. Excusses voor het ongemak. Wij zijn benieuwd hoe u de afhandeling heeft ervaren. We zouden het erg waarderen om dit alsnog in uw revieuw terug te lezen.
Bedankt voor uw reactie.
De telefoon wordt snel opgenomen. De verstoppingen goed uitgevoerd. Vriendelijk personeel zowel buiten als binnen.
Uiterst vriendelijke werknemers en zeer professioneel ingesteld.
Bedankt voor uw reactie. We gaan het doorgeven aan onze monteur.
heel snel geholpen en het probleem opgelost.
Goed om te horen.
Zie boven
Bedankty voor de mooie beoordeling.
Vrijdag was er een monteur geweest die gekeken heeft en vond dat er geen verstopping zat. Toen hij weg was kwam het rioolwater overal uit, vieze stinkboel. Woensdag kwam een andere monteur, die zag juist flinke verstopping en heeft dit goed opgelost.
Bedankt voor uw reactie. Gelukkig is alsnog het probleem opgelost.
In eerste instantie had Tekloeze geen tijd om mijn verstopte afvoer te komen maken, maar stuurde mij netjes door naar een ander bedrijf. Deze kon het echter niet maken (ik hoefde dit niet te betalen) en verwees mij terug naar Tekloeze. De loodgieter die kwam (een paar dagen later) was kundig, werkte netjes, en legde uit wat hij deed. Ik had van tevoren een prijsopgave gekregen dus ik wist ongeveer wat het ging kosten. Geen verrassingen!
Bedankt voor uw reactie. Goed om te horen dat de verstopping is opgelost. Wij proberen iedereen altijd zo snel mogelijk te helpen als de planning dit toelaat.
Goed en vlot resultaat met het verhelpen van verstopte gootsteen.
Bedankt voor uw reactie.
De man had sel in de gaten waar de verstopping zat en hij heeft ons goeie tips gegeven
Zeer vakkundig met gebruik van professionele hulpmiddelen. Vooraf prijsafspraak en goed telefonisch bereikbaar. GEEN oplichters zoaks 085 nummers
Goed om te horen!
De medewerker was zeer informatief, goede uitleg, pakte eea snel op en had het probleem snel opgelost. Goede prijs/kwaliteit verhouding
Bedankt voor uw reactie.
Zeer tevreden, kundig en vriendelijk.
Mooie steekwoorden, bedankt.
Uiteindelijk lag de verstopping aan een probleem met de pomp, dat heeft de gemeente opgelost dus had ik Tekloeze uiteindelijk niet nodig Tekloeze