Hele goeie lessen en flink kunnen lachen tijdens de rijlessen
Een goeie rijschool met goed personeel
Gratis koffie, nieuwe trucks, handige tips en weetjes, goede communicatie, aardige mensen en goede sfeer op de zaak.
aardige mensen, goede instructeur, geen radio aan tijdens les, veel geduld
Ik had een super leuke instructeur en ik was snel klaar. Ik heb een goede ervaring gehad bij Dek en ik vind het bijna jammer dat ik mijn rijbewijs heb ;)
Door de rijschool-app te gebruiken heeft men een duidelijk overzicht van je vooruitgang, tijden van lessen en financiën.
Was heel fijn ik voelde me goed en ze hielpen mij goed als ik iets niet wist
De sfeer tijdens de lessen was altijd relaxed. Ondanks ik verschillende instructeurs hebt gehad waren het altijd leerzame lessen.
Hele enthousiaste rij instructeurs Tonnie & John hebben echt goed les gegeven altijd gezellig in voor een praatje maar ook heel serieus dat is echt fijn rijden
Gezellige sfeer in een leerzame omgeving. Vakmensen aan het werk om je voor te bereiden op je examen en de praktijk na het examen.
een goede duidelijke instructeur, zeer praktijkgericht geholpen. fijn materiaal om mee te werken/leren.
Fijne instructeurs gehad die veel geduld hadden, omdat ik nog wat onzeker was. Tijdens de lessen leuke gesprekken gehad en als het moest ook serieuze natuurlijk. Helaas een keer gezakt voor mijn C, maar na de 2de eindelijk gelaagd!
Motorrijles gehad. Bryan en Leon zijn topgozers !
Mijn ervaring met Dek was heel goed en de De begeleiding van Roald was top Roald is een hele fijne en rustige instructeur
Mijn ervaring met Dek is echt super goed. Het is duidelijk en goed geregeld allemaal. Ik ben in 2x geslaagd door alle goede en duidelijke lessen.
Beste team van Dek Opleidingen, Heel erg bedankt voor de goede begeleiding en professionele aanpak tijdens mijn rijopleiding. Dankzij jullie heb ik in korte tijd mijn rijbewijs kunnen halen, en dat met zelfvertrouwen en efficiëntie! Ik waardeer vooral hoe goed de lessen waren georganiseerd en hoeveel tijd ik hierdoor heb kunnen besparen. Zeker een aanrader voor iedereen die snel en goed zijn rijbewijs wil halen! Met vriendelijke groet, Ilxat
Doordat ik een plek kon innemen van iemand die uitgevallen was voor het examen “E” kon ik ineens al op korte termijn deelnemen aan de dagopleiding. Aan het eind van de dag examen gedaan en ik ben geslaagd. Ik had een fijne instructeur. Bij het aanvragen van de lessen werd ik goed en duidelijk van informatie voorzien. Dus ik ben heel erg tevreden.
Via dek mijn E achter B gehaald. Veel plezier gehad, en leuke instructeurs die je volledig op je gemak stellen
Mijn BE rijbewijs gehaald. Eerste keer gezakt 2de keer geslaagd door Freek! Hij is een goeie en gezellige instructeur!
Erg vriendelijk personeel. Fijne rij-instructeurs en erg goed geholpen. Ben erg tevreden en blij met Dek
Super leerzaam en behulpzaam
Ik heb in een zeer korte tijd mijn rij opleiding kunnen behalen, ik had goed contact met de roostermakers waardoor de lessen altijd goed uitkwamen, de instructeur was erg behulpzaam (hier had ik ook app contact mee wat goed uitkwam), de instructeur legde mij alles goed en rustig uit!
Anja geeft duidelijk en rustig les en het is gezellig met haar in de auto. Ik voelde me goed op mijn gemak.
Ik ben goed begeleid tijdens het behalen van mijn rijbewijs