Opleiding sluit perfect aan bij het examen. Prima instructeur die je vlot praktische zaken aanleert om te rijden met lange aanhangwagen.
Goede begeleiding en ik kreeg de juiste hulp die ik nodig had. Ze kijken ook echt wat je nodig hebt en leggen ook uit wat je moet doen om te slagen.
Bryan & Leon zijn super instructeurs!! Nemen de tijd om je iets uit te leggen. Begrijp je het niet is het geen moeite om het nog eens uitleg te geven of handige tips te geven waardoor een bijzondere verrichting wel lukt. Zal Dek en deze mannen zeker aanraden.
Goede begeleiding gehad, alles werd verteld wat nodig was en ook praktisch veel geleerd. Een prima voorbereiding op mijn examen.
In augustus 24 opgegeven voor BE rijbewijs. Alles prima geregeld, en een goeie dag gehad. Wat kon er beter in de communicatie: In de voorafgaande 5 maanden niets gehoord. Schijnbaar had ik een testdag moeten hebben, schijnbaar had ik een theoriebestand moeten ontvangen en vooraf door moeten nemen. Ik had het beter gevonden wanneer ik een week of 3 voor de cursus het theoriebestand had ontvangen met een herbevestiging van de afspraak. Gelukkig stond alles netjes in mijn agenda, maar ik kan me binnen deze setting voorstellen dat er iemand wel eens niet op komt dagen. Het is allemaal goed gegaan, want ik ben geslaagd, en daar gaat het om.
Rustig uit leeg en duidelijk en leer jij snel
De twee instructeurs Dennis en Alex waren super. Wel heb ik door omstandigheden 4 instructeurs gehad, wat niet ideaal was. 1 instructeur was een vervanger van de vervanger.geen slechte man, echter wist hij de weg er niet. Wel zonde van de 4 uur!
Gezellige tijd en veel geleerd
Mijn eerste les periode had ik een minder fijne instructeur. Mijn 2e les periode nadat ik was gezakt, had ik een goeie instructeur. Die mij beter kan uitleggen en veel rustiger iets over laat komen.
Bij binnenkomst al gelijk goed ontvangen. Mooi pand en goede koffie. De lessen die ik van David heb gekregen waren leuk en de sfeer was top. Ik heb goede tips gekregen en voelde me daardoor op me gemak en zeker. Waardoor het examen niet als een examen voelde, en daardoor vrij ontspannen in de auto zat. En het examen positief werd afgerond. Zeker een aanrader deze rij-school
Met de intake gelijk een warm gevoel bij Dek. Vervolgens lessen en examens ingepland en liep alles gesmeerd. Alles in 1x gehaald kortom een hele fijne tijd gehad en veel geleerd nogmaals dank!
Theorie les is pittig maar dat maakt het examen makkelijker. Zeer tevreden over de praktijk Peter Overbeeke is echt een fijne vent en goede instructeur met veel ervaring
Goede kwaliteit lessen, goede en duidelijke instructeurs! Wachttijd tussen beide examens duurden echter wel lang
Ik heb vandaag mijn E achter B rijbewijs gehaald na een intensieve dag praktijk opleiding van Bert. Een super aangename en professionele instructeur die mij perfect klaargestoomd heeft voor het examen.
De instructeur gaf een ontspannen sfeer en legde rustig uit waar ik op moest letten. Verder was het gezellig gedurende de hele dag.
Ik heb een klein half jaar rijles gehad bij Dek en had een super fijne en gezellige instructeur. Ik heb het gevoel dat ze het je echt goed leren en ik ben dan ook in één keer geslaagd!
De mensen die de lessen voorzien voor het motor rijbewijs top gasten goeie uitleg en denken met je mee en geven je duidelijke instructies en tips. Compliment waard ! Enige waar iedereen tegen aanloopt is dat alles tot aan het eind van het jaar helemaal vol was en dat er tijdens het lessen geen extra les of examens beschikbaar waren of geen ruimte omdat er te weinig mensen zijn die les mogen geven en je heb te maken met invallers. En dat de rijinstructeurs soms hun pauze er voor moeten inleveren om het beschikbaar te maken.
Heb zojuist mijn rijbewijs c behaald, mijn instructeur was peter en dat is een hele fijne man, enorm veel passie voor zijn baan! Peter bedankt en dek opleidingen voor het warme welkom elke keer.
ten eerste wil ik instructeur john en tonnie hartelijk bedanken voor hun inspanning om mij veilig de weg op te krijgen met een trekker ik ben tot de 2 laatste lessen erg onzeker geweest en dat hebben die 2 heren bij mij toch weten weg te nemen tot vandaag was ik er van overtuigd dat ik niet ging slagen voor mijn gevoel had ik niks te verliezen john hele fijne vakantie tonnie nogmaals sorry voor je drink beker heren nogmaals super bedankt
Ervaring met rijschool dek is uitstekend, denken altijd met je mee voor het inplannen van afspraken
Wat een geweldige ervaring bij Dek Opleidingen voor mijn motorrijbewijs! De medewerkers zijn ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Leon was grotendeels mijn instructeur en wat een top vent én top instructeur! Hij heeft veel kennis van zaken, blijft altijd geduldig en legt alles superduidelijk uit. Ik heb ook een paar lessen gehad van Bryan, en dat was eveneens een positieve ervaring. Geen wonder dat ze zulke hoge slagingspercentages hebben! Als je hun aanwijzingen goed opvolgt, is de kans van slagen 100%. Een absolute aanrader voor iedereen die zijn motorrijbewijs wil halen!
Geweldige instructeurs, heel flexibel en gezellig
goed ontvangen bij dek en opgeleid voor mijn BE rijbewijs..top service!
Was prettig en relaxed. Ondanks dat ik wel gespannen was.
Ik heb op een gezellige, maar ook leerzame manier rijles gehad. Hierdoor keek ik niet tegen de rijlessen op. Wel was er wat mis gegaan waardoor ik mijn tussentijdse toets niet kon doen. Achteraf was dat geen probleem, maar toen vond ik het wel jammer.