Plezierige maar serieuze omgang met de instructeurs. Prettige sfeer tijdens de lessen.
Mijn rijlessen waren heel leerzaam en leuk, met dank aan janiek!
Ik vind mijn instructeur een van beste!! Thanks Ilias !!
Vriendelijke en servicegerichte medewerkers achter de balie. En fijne instructeurs.
Goede combinatie tussen waardevolle les en plezier.
Ik ben in 2024 begonnen met mijn motorrijbewijs bij rijschool dek in Goes. Ik heb zowel les gehad van Brian als van Leon. Beide hebben er leuke maar duidelijke lessen van gemaakt, daardoor ben ik van de eerste keer geslaagd voor mijn AVB en AVD. Bedankt daarvoor ! Over de rijschool, niet de goedkoopste, maar al het nodige materiaal is wel aanwezig. Verder duidelijke planning en goede locatie, zeker voor de AVB.
Zeer fijne lessen gehad en dit door jan. In zeer weinig tijd veel geleerd van Jan en zeer fijne rijschool om bij te lessen alles is duidelijk en wordt ook duidelijk aangegeven
Mooie combinatie om mee te lessen. Goede instructeur en in 1 keer geslaagd.
Vanaf het eerste contact met DEK opleidingen over mijn C1 rijbewijs ben ik zeer goed geïnformeerd over de mogelijkheden en hoe het behalen van het rijbewijs in zijn werk zou gaan. Na een positieve intake rijles is in overleg een plan gemaakt en heb ik middels de meegekregen online zelfstudie en instructieboek het theorie-examen gehaald. Daarna is direct het rijexamen gepland en daarvoor de benodigde lessen. Op donderdag had ik de eerste lessen en de dinsdag erna de tweede lessen met daarna direct het rijexamen. De lessen verliepen heel goed met praktische tips, heldere uitleg, herhalend op zaken die verbetering vergde in een zeer prettige sfeer. Het afrijden ging ik goed voorbereid en met zelfvertrouwen in. Mijn ervaring met de DEK C1 rijopleiding kan ik in één woord samenvatten als: GESLAAGD!
Instructeurs goed voor bereid en vakbekwaam!
Ondanks of juist door de serieuze discussies na en tussendoor het lessen heeft het tot een goed eindresultaat geleid. Dat wil niet zeggen dat er geen zaken beter kunnen... Ik vind het lastig om de ene interpretatie van de instructeur goed te lezen naar de volgende en VV. Van de in totaal 3 rij-instructeurs, die allemaal mensen zijn die hun eigen interpretatie geven van de eisen om te slagen, zijn ze allemaal gedreven en goed. Het item speciale oefeningen op het besloten terrein vond ik ronduit slecht, ging nergens over.
Top en gemoedelijk en leerzaam
Vriendelijke professionele instructeurs. Met hele duidelijke tips en trucs
Ik heb een dagcursus inclusief examen gevolgd, intensieve dag, maar veel geleerd! Strenge maar gezellige instructeur, precies wat ik nodig had. Dus Alex, bedankt! :)
Zowel Rijbewijs C als de Code 95 praktijk via Dek gedaan en alles in één keer gehaald. Planning werd goed in overleg gedaan waarbij ook goed rekening werd gehouden met wanneer ik wel en niet kon. Het rijden gebeurde in blokken van 2 tot 4 uur. Bij blokken van 3 uur of langer werd halverwege een pauze ingelast om wat theorie door te nemen en wat te eten/drinken. Instructeurs waren duidelijk en niet te beroerd om ergens extra aandacht aan te besteden. Code 95 praktijk werd in twee dagen gedaan. Dag 1 (maandag) was een oefendag voor de praktische toets (in- en uitladen vrachtwagen). Dag 2 (donderdag) was zowel de praktische toets als een oefenronde en de toets besloten terrein. Code 95 theorie heb ik niet klassikaal via Dek gevolgd. Als kanttekening is Peter wel duidelijk iets drukker als rijinstructeur, dat maakt persoonlijk voor mij niets uit, maar voor een ander is dat misschien iets om in de gaten te houden. Naast de instructeurs ook een dikke plus voor Adje achter de balie. Ik zou ze zeker aanbevelen, en ga zeer waarschijnlijk ook terug naar Dek voor CE.
Aangezien mijn auto theorie maar tot begin maart geldig was, was het voor mij essentieel dat ik in een korte periode al mijn rijlessen kon doen. Dit was voor het Dek team geen enkel probleem, en werd heel vlot geregeld. In een korte tijd lessen betekende wel dat ik geen vaste instructeur had, maar bijna elke keer een andere, en hoewel ik eerst dacht dat dat niet zo prettig ging zijn vond ik dit juist wel een handige regeling. Elke instructeur had andere tips en tricks en zo heb ik voor elk belangrijk puntje goed kun oefenen voor het praktijk examen, wat resulteerde in in 1x mijn examen halen! Super blij met DEK. Zeker een aanrader.
Uitmuntend
Prima opleiding met leuke/goede instructeurs, zowel bij het theorie gedeelte als bij de praktijklessen. Het was het meer dan waard om alle keren naar Goes te komen! Wie weet tot ziens!
Je mag als snel veel zelf doen ze begeleiden en helpen je daar ook goed in.
Ben is een relaxte en zeer kundige instructeur. Die heeft zijn kerstpakket dubbel en dwars verdiend!!
Top lessers. Maar word toch wel tijd voor een AVB terrein in BOZ.
Afgelopen 2 weken rijles C gehad, soms 4 uur achter elkaar, veel geleerd en uiteindelijk vandaag geslaagd, goede begeleiding, goeie instructeur.
Ik heb 3 jaar over mijn rijbewijs gedaan. Na dat ik al mijn 30 lessen had gereden, kwamen we pas bij het examen erachter dat mijn zorgverzekering niet was goed gekeerd. Na dat ik het had geregeld kreeg ik 2 nieuwe rij instructeurs die geen feedback gaven en zeiden dat ik het goed deed. Ik ben hierna nog 1 keer gezakt voor mijn examen, wat ik jammer vond omdat mijn rij instructeurs zeiden dat ik het goed deed. Voor mijn volgende lessen kreeg ik weer een nieuwe rij instructeur. Deze rij instructeur gaf wel feedback waar ik veel van had geleerd. Ik ben hier ook nog een keer gezakt voor mijn examen, maar hij was de enige die zag dat het door de zenuwen kwam. Hij was ook de enige die de uitgebreide examen voorstelde wat veel heeft geholpen. Nu als ik hoor dat iemand bij dek wilt gaan rijden dan stel ik altijd voor dat ze Gert Jan nemen. Hij heeft mij echt goed geholpen en daar ben ik er dankbaar voor.
Ik heb Dek in Halsteren ervaren als een fijne rijschool, alles is was altijd duidelijk en de lessen werden goed bijgehouden. Voor de theorie wordt je ook goed ondersteund door bijvoorbeeld ook de gelegenheid te krijgen klassikale lessen te volgen, naast het leren uit de boeken en het online oefenen. Ik heb 2 rijinstructeurs gehad die goed op elkaar zijn ingespeeld en dankzij het totale plaatje heb ik in 1 keer mijn rijbewijs C kunnen halen. Dankjewel!
Goede ervaringen met dek. Ze hebben mijn lessen keurig ingepland op voor mij mogelijke data. Binnen 3 maanden mijn rijbewijs gehaald.