Mooi, kwaliteit, correct, netjes

We hebben inmiddels Bohaco al diverse kozijnen, ramen en deuren bij ons laten vervangen. Ook heel recent weer en wederom zijn we zeer tevreden over de sales-, opvolging- en uitvoering kant van dit bedrijf. Ze zijn zeker niet de goedkoopste, maar daar krijg je dan ook echt wel wat voor terug.

Goede ervaring

Goede ervaring,net en vriendelijk personeel.

Zeer klantvriendelijk, monteurs werken netjes en afspraken goed nagekomen.

Het vervangen van raamkozijnen en voordeurpui is exact volgen planning verlopen

Het vervangen van raamkozijnen en voordeurpui is exact volgens aangekondigde planning verlopen en het werk is verricht door hardwerkende vaklui. Chapeau!! We zijn zeer tevreden met het resultaat.

top bedrijf

We hebben al regelmatig ramen en deuren van Bohaco gekocht. Het is een mooi bedrijf, fijne behulpzame mensen die duidelijk zijn en er wordt uiteraard hoogwaardige kwaliteit geleverd. In ons vorige huis zitten ramen van Bohaco (en deuren op een later tijdstip) uit 1995. Deze zijn nog altijd goed en goed sluitwerk. Dat zegt genoeg denk ik...

Betrouwbaar en van zeer hoge kwaliteit

Erg tevreden met de samenwerking voor een toch wel ingewikkeld project. Er is enorm meegedacht. De installatie verliep zeer vlot. Fijne monteurs met oog voor kwaliteit. Kortom een zeer vakkundige partij.

alle werkzaamheden zijn elke naar wens gemaakt en uitgevoerd.

We hebben voor BOHACO gekozen voor het zeer goed nakomen wat ze gemeten en geplaatst hebben

Vriendelijk

Perfect afgehandeld

Neemt de tijd en moeite om plaatsen van raamhorren te plaatsen

Deskundig bedrijf.

Alle afspraken zijn nagekomen en naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Gewoon goed.

Vrienden vertelden mij; je kunt zien dat hier goede vakbeesten zijn bezig geweest!

Vakkundig gemaakt

Vakkundig zijn de ramen geplaatst. De schoonmaak van de kozijnen op vrijdagmiddag had iets zorgvuldiger gemogen. Nu moest er iemand voor terug komen.

Zeer prettige werknemers die fantastisch werk hebben geleverd. Zeer tevreden.

Prima kwaliteit en professioneel bedrijf

Mijn ervaringen met Bohaco zijn zeer positief. Vanaf het eerste commerciële contact tot en met de plaatsing van de kunststof kozijnen. Ik heb Bohaco ook gekozen vanwege de positieve verhalen van enkele van mijn buurtgenoten.

Teleurgesteld

ter vervanging kozijnen/ramen/deuren van onze houtskeletbouw woning hadden we voor Bohaco gekozen, mede door hun uitstekend afgeleverde werk bij 2 van onze achterburen, die hier ook zeer lovend over zijn. Blijkbaar hebben wij de pech gehad dat het werk bij ons uitgevoerd werd door wat minder vakbekwame monteurs, die naar achteraf bleek, ook geen ervaring hadden met houtskeletbouw. Oude kozijnen werden nogal ruw verwijderd, wat schade opleverde aan onze red cedar gevelbekleding (wat gebroken planken, afgesprongen stukjes door ruw zaag- en breekwerk), en waardoor de gevelopening voor het nieuwe kozijn niet strak recht is, wat nu een zichtbaar niet zo fraai resultaat heeft, met wellicht nu ook onzichtbare/verborgen schade. (Bij de achterburen verliep dit alles zonder zichtbare schade, met een strak resultaat.) Deurkozijnen zijn niet evenwijdig met gevelopeningen geplaatst, waardoor het wat scheef oogt.

prettige levering en afwerking

gedaan wat beloofd was. de mails, ook de rekening zaten helaas in de spam dus zag ze nu pas.

Vriendelijkheid en kwaliteit

Bij BOHACO vriendelijk te woord gestaan tijdens het uitzoeken van de deur in de showroom. Plaatsing van de deur ging vlot dankzij een kundige en vriendelijke monteur, die ook nog eens netjes en opgeruimd te werk gaat.

keurig werk geleverd

Ik kan iedereen aanbevelen om dit bedrijf uw woongenot te laten optimaliseren. Duidelijk advies, netjes werk door vriendelijke mensen.

Uitstekende topkwaliteit van de eerste dag tot en met de aftersales en ons woongenot

Wij zijn bij Bohaco Meijel op een open dag binnen gelopen omdat we op zoek waren naar een nieuwe voordeur. We werden prima opgevangen en de eerste informatie werd soepel verstrekt onder het genot van een kopje koffie. De volgende contacten met Bohaco / Jos Nijssen waren zeer prettig en 'to the point'. Er wordt op een fijne wijze meegedacht om tot een zo goed (lees: mooi) resultaat te komen. Ook het ter plaatse opnemen van de maten verliep correct en snel. Juist door deze aanpak werd een goed uitgewerkte offerte / inkoopopdracht samengesteld. Enig minpunt en jammer was de bijzonder lange levertijd van de deur. Maar e.e.a. is goed uitgelegd naar ons toe. De levering en plaatsing van de deur is goed verlopen waarbij ervaring en vakmanschap van de monteur duidelijk waarneembaar is. Ook de after sales heeft onder het genot van een kop koffie en gebak op juiste en vriendelijke wijze plaats gevonden. Hierna hebben wij van vele bekenden zeer positieve reacties en complimenten mogen ontvangen maar.......deze behoren in nog grotere mate aan Bohaco toe.

Positieve ervaring met klantgerichtheid van de medewerkers van Bohaco

Plezierige wisselwerking met commerciële medewerkers,personeel van het backoffice en uitvoerende medewerkers Hoge kwaliteit en efficiënte uitvoering.

Een mooi product

Vanaf start tot aan het eind wordt er met je mee gedacht,alleen op de een na laatste dag werd door een monteur gezegd dat ze het niet af maakte omdat ze ergens anders waren gepland.nadat ik bezwaar maakte daar tegen werd er een oplossing gezocht en werd het toch de andere dag afgemaakt De ramen,kozijnen en het keralit en afwerking zijn super een zeer goede kwaliteit De twee vaste monteurs (Nick en Arjan)werkte zeer nestjes,doordacht en leverden zeer hoge kwaliteit Ze legden alles goed uit ,er werd aan eind van de dag opgeruimd en schoon gemaakt

Goed werk

Komen afspraken na. Goede kwaliteit. Personeel is vriendelijk en hulpvaardig. Werken netjes en ruimen echt alles op.

Hoge kwaliteit

Wederom gebruik gemaakt van de dienstverlening door Bohaco. Prima advisering door een adviseur die oprecht met je meedenkt. Inmeting was prima. Montage zeer netjes uitgevoerd en de afwerking ook door vriendelijk en deskundig personeel. Top resultaat.

Keurig net bedrijf

We hebben een nieuwe voordeur laten plaatsen. De jongen die hem kwam plaatsen was vriendelijk en werkte heel netjes de deur werd netjes afgewerkt en er bleef geen rommel achter.

Zeer deskundig personeel

Bosrand 7

5768 RZ Meijel

Over Bohaco Meijel

Bohaco ontwikkelt, fabriceert en monteert al 40 jaar kunststof en aluminium ramen, deuren, serres en zonwering. Sinds het ontstaan in 1979 groeide Bohaco van klein familiebedrijf uit tot een speler van formaat vestigingen in Noord-Brabant en Limburg. Het merk Bohaco staat voor eerlijke tekst en uitleg over een compleet assortiment van hoogwaardige, duurzame en degelijke producten. Het traject van advies tot en met montage en nazorg houdt Bohaco in eigen hand. Alleen zo is de klant verzekerd van een constante en hoge kwaliteit.