Goede service en prettig contact met bohaco personeel

Prettige contacten, komen afspraken goed na.

Zorgvuldig, vakkundig en snel de klus geklaard!d!

Het vervangen van de glazen dakplaten van onze serre is vanaf het eerste moment professioneel opgepakt. Eerst een duidelijke offerte met daarna het uitvoeren, zijn vakkundig uitgevoerd. Er werd ook gelet op schoon werken. We zijn zeer tevreden.

Na lange levertijd kwam de aflevering precies op de afgesproken tijd, zeer tevreden over installatie

lange levertijd, maar aflevering precies op afgesproken tijdstip, zeer tevreden over de technische afhandeling, correct werk!

perfect

Nieuwe deuren laten plaatsen ,zeer vakkundig en netjes gewerkt,vriendelijk,en goede tips gekregen.

Goed werk afgeleverd , gezellig personeel. Goede service, wel lange wachttijd voordat de te reparatie werd uitgevoerd. Maar dat is in deze tijd gewoon bij elk bedrijf. Bedankt

Prima verzorgd en vakkundig

Op tijd afgesproken en gelverd door deskunge en vriendelijke medewerkers

totale service!

totale service!

Mijn ervaring met Bohaco is al ca. 30 jaar 100 % positief.

Ergens in 1992 had ik mijn 1e ( zeer positieve ) ervaring met Bohaco, met het plaatsen van een serre van 9 x 3 meter. De reacties van bezoekers waren altijd lovend over het vakmanschap dat zij zagen. In de loop van de tijd zijn enkele aanpassingen gedaan aan de goot en zijn nieuwe platen gemonteerd. Ook deze werkzaamheden tot volle tevredenheid uitgevoerd. Kortom: Zeer tevreden !!

Materiaal en plaatsing goed, levert alleen deur met verkeerde draairichting.

Het materiaal (aluminium) en de plaatsing/afwerking is goed en ook het vooroverleg was goed, alleen de geleverde deur draait de verkeerde richting uit. Dit is tijdens het overleg wel duidelijk aangegeven, maar de draairichting staat zeer onduidelijk op de offerte en daarna wil het bedrijf verder ook niets meer doen. Hierdoor kan ik alleen maar een lage waardering geven.

Helaas, kan beter

In principe tevreden over de aankoop, levering en installatie van de producten. Helaas bleek de informatie m.b.t. de subsidie aanvraag onjuist te zijn bij de aanschaf van glas, kozijn etc. Hierdoor is het pas mogelijk om in 2023 subsidie aan te vragen.

Helaas, kan beter

Vakwerk

Alles volgens afspraak Werk wordt perfect uitgevoerd Alles wordt hersteld en keurig opgeruimd BOHACO kan ik iedereen aanbevelen

Vakwerk

Goede kwaliteit, afspraken goed nagekomen en prima kwaliteit.

Wij hebben een zeer goed advies gehad en alles is volgens afspraak geleverd. Zeer goede service en klantvriendelijk.

Geweldig.

Wij zijn zeer tevreden met de werkwijze en het resultaat van het project.

Goed en correct, goede service.

Goede plaatsing, en als je belt voor service wordt dat ook zo snel mogelijk in overleg ingepland. Bellen op verzoek dat ze er aan komen.

Goed vakwerk! Tevreden

Ik zou dit bedrijf aanbevelen

Ik ben tevreden,alles werkt goed

Ik vraag mij af wat is mijn garantiebewijs. Alles is digitaal verlopen en dat werk prima maar ik heb niets in de hand !

Er gebeurt wat beloofd is.

Er wordt van te voren duidelijke uitleg gegeven over het hoe en wat. En als het zover wordt het werk vakbekwaam uitgevoerd.

Onze ervaring met Bohaco voor het plaatsen van rolluiken is prima.

Goede materialen en service.

Bij het eerste telefonisch contact werd direct melding gemaakt van de lange termijn (30 weken) voordat het werk uitgevoerde kon worden. Jammer dat het zo lang zou duren, maar wel direct op voorhand duidelijkheid en dat is belangrijk. De uitvoering van het werk was prima en zaken werden netjes afgewerkt. Ook de service, middels vervanging van een beschadigde deur, was in orde.

Is een zeer goed bedrijf

Komt de afspraken na Wordt vriendelijk te woord gestaan. Goede service. Weten altijd een oplossing voor je tevinden. Ik heb totaal geen slechte ervaring met BoHaCo

Goede service. Mooi product

Had niet beter gekund

Uiterst tevreden van a tot z . Vanaf de verkoop tot en met van het plaatsen van de kozijnen . Mensen gaan zeer zorgvuldig te werk , met het slopen van de oude kozijnen tot en met het plaatsen van de nieuwe kozijnen. Mensen doen alles in overleg als ze iets tegen komen wat evt. niet klopt. Iedereen aan te bevelen .

Goed accuraat gewerkt en gaf ook nog uitleg over de kiepstand

Fijne ervaring. Klus goed geklaard. En vriendelijk en behulpzaam.

Bosrand 7

5768 RZ Meijel

Over Bohaco Meijel

Bohaco ontwikkelt, fabriceert en monteert al 40 jaar kunststof en aluminium ramen, deuren, serres en zonwering. Sinds het ontstaan in 1979 groeide Bohaco van klein familiebedrijf uit tot een speler van formaat vestigingen in Noord-Brabant en Limburg. Het merk Bohaco staat voor eerlijke tekst en uitleg over een compleet assortiment van hoogwaardige, duurzame en degelijke producten. Het traject van advies tot en met montage en nazorg houdt Bohaco in eigen hand. Alleen zo is de klant verzekerd van een constante en hoge kwaliteit.