Afwerking en kwaliteit; we hebben een heel nieuw huis!

Zeer mooie kwaliteit en vriendelijke, nette installateurs. Zaken waar waar we niet tevreden over waren, werden kosteloos opgelost.

Vakkundig en prettig bedrijf

Kwalitatief hoogstaande producten met een vakkundige montageservice. De afwerking, met name het stuc- en schilderwerk, moet nu door de klant verzorgd worden. Het zou prettig zijn als Bohaco dit ook kon aanbieden.

alles was in één woord GOED

Het hele traject, van adviesgesprek met verkoper, het ter plekke inmeten, het meedenken in oplossingen, het doorvoeren van wijzigingen, het nakomen van afspraken, de beantwoording van telefonische vragen en het plaatsen van de schuifpui, is perfect verlopen! Zeker een aanrader!

Top geregeld

Komen hun afspraken na, alles top geregeld, afspraken worden ruim van tevoren gemaakt. Er moet nog een raam worden vervangen

Goede ervaring, mooi product

Als kwaliteit belangrijk is, ook naar de monteurs toe.

Zeer vlotte afhandeling Door monteus]r veroorzaakt krasje pirime hersteld door reperateur

Betrouwbare en vaktechnisch goede installateur

Vanaf de offerte opname, via het opmeten en tot en met het installeren een betrouwbare leverancier. Afspraak is afspraak, een woord is een woord. Bij een tegenvaller ( er was een kozijn in de werkplaats gevallen waardoor dit opnieuw gemaakt moest worden ) wordt er klant gericht een oplossing gezocht …. en gevonden. Behalve deze kleine tegenvaller alleen maar positieve ervaring. Prima.

Fijn resultaat

Prettige werksfeer en harde werkers. Ben tevreden.

Wij zijn super tevreden.

Heel fijne en deskundig mannen, zijn goed met het werk bezig. Ook de monteur heeft de vloer vol tevredenheid gerepareerd! Groeten: Gerda van Mook.

Strak ingemeten en flexibel

Fijne omgang met de medewerkers! SUPER netjes en strak ingemeten!!! Goed advies gekregen van de inmeter. Er werd snel geantwoord op mijn vragen. Flexibele opstelling ivm de bezorging, daardoor heb ik enkele kozijnen voor de bouwvak al op kunnen halen. Mede door het bovenstaande heb ik de kozijnen makkelijk zelf kunnen plaatsen!! Dank

Prima. Geen enkel probleem.

Prima. Geen enkel probleem. Netjes gewerkt en de boel opgeruimd. Zonder meer aan te bevelen.

Mooi werk

Over alles zeer tevreden. Een vakman als Arjan is top.

netjes afgeleverd

tevreden met het zetten van de ramen

Volgens afspraak geleverd en netjes geinstalleerd.

Nette en duidelijke offerte. Screen en rolhorren zijn keurig opgehangen door vriendelijke monteurs.

Mooi spul. Kwaliteit. Vakmanschap. Vriendelijk.

Mooie kunstof kozijnen geleverd. Hoge kwaliteit hang en sluitwerk. Hoge isolatiewaarde. Door echte vakmannen gezet. Zeer vriendelijk personeel. Na een foutje in het raam en op het kozijn netjes komen repareren. Afspraak op tijd. Eindafrekening pas na volledige afwikkeling.

De afgesproken werkzaamheden en levering perfect gedaan.

De afgesproken werkzaamheden zijn door het personeel van Bohac op een nette manier perfect geleverd en geplaatst. Alsmede is al het afval door hen afgevoerd.

Perfecte levering, montage en afwerking

Geen gedoe. Sloopwerk netjes uitgevoerd, Plaatsing perfect.

Komen afspraken na en personeel zeer deskundig

Na een week was er een lichte weerstand in de deur. Dit gemeld en nog de zelfde dag is in 2 minuten het probleem opgelost

Wij zijn zeer tevreden.

Mooie degelijke kozijnen, goede vakmensen die steeds open stonden voor onze suggesties. Er werd goed en voorzichtig omgegaan met de andere spullen in huis. Tip: een doek leggen onder de vensterbank zodat de pur en steenstukjes makkelijker uit de tuin te verwijderen zijn. Nog een tip: een handleiding op papier voor het verzorgen van de kozijnen en ramen (advies hebben we wel mondeling gehad) maar is fijn om ook nog terug te kunnen lezen.

Prima en zorgvuldig

Vakkundig gemonteerd

Correcte levering en plaatsing

Prima product

Gewoon geweldig.maar dat wisten we al

gewoon goed

ja gewoon wat afgesproken was

Uitstekend werk afgeleverd

Werk binnen afgesproken termijn afgeleverd door uitstekende monteur.

Klantvriendelijk, uitgebreid en passend advies, goede kwaliteit. Zeker aan te bevelen!

Prettig gesprek waarbij op maat wordt gekeken en meegedacht. Alles wordt besproken om tot de beste keuze te komen. Zeer klantvriendelijk en goede service. Mooie kwaliteit

Bosrand 7

5768 RZ Meijel

Over Bohaco Meijel

Bohaco ontwikkelt, fabriceert en monteert al 40 jaar kunststof en aluminium ramen, deuren, serres en zonwering. Sinds het ontstaan in 1979 groeide Bohaco van klein familiebedrijf uit tot een speler van formaat vestigingen in Noord-Brabant en Limburg. Het merk Bohaco staat voor eerlijke tekst en uitleg over een compleet assortiment van hoogwaardige, duurzame en degelijke producten. Het traject van advies tot en met montage en nazorg houdt Bohaco in eigen hand. Alleen zo is de klant verzekerd van een constante en hoge kwaliteit.