Netjes en vakkundig werk geleverd.

Vanaf de advies en verkoop afdeling, planning, inmeting, montage en nazorg is er super goed werk afgeleverd. Dit zijn mensen die weten waar ze het over hebben, leveren top werk en top kwaliteit.

Betrouwbaar en er wordt kwaliteit geleverd

Alle afspraken zijn nagekomen en ondanks de stijgende energie prijzen werd mijn offerte gerespecteerd. De heren die het werk hebben uitgevoerd waren vriendelijk en gingen pas weg toen het allemaal perfect was afgewerkt.

goed werk geleverd

Ben tevreden over werk wat is geleverd . Vind alleen jammer dat deur half jaar later is geplaatst dan bedoeling was.

Buiten de enorm lange wachttijd uitstekend

Wachttijd enorm lang, jammer We kregen een aanmaning zonder eerdere factuur... Merk dat ingehuurde zzp'ers meer in oplossingen denken, dat is fijn

Heel goed werk.

Zeer goed werk geleverd. Kwalitatief goed personeel. Keurig gewerkt. Fijne werksfeer onderling.

We kunnen Bohaco alleen maar aanbevelen. Het advies vooraf was zeer goed en het product voldeed na installatie precies aan onze verwachtingen. Alles werd professioneel en netjes geïnstalleerd. Het personeel is zeer vriendelijk en ervaren. Het product is van zeer hoge kwaliteit. We zullen zeker terugkomen naar Bohaco.

Was weer top

Kozijnen +glas gezet top, leuke mensen En de afval allemaal meegenomen.

Ik ben tevreden.

Raam en deur garage goed geplaatst.

Opgelost (Hoge verwachting, slechte ervaring)

Onderstaande is na telefonisch overleg binnen een acceptabele tijd opgelost. Over de montage kan ik allen maar zeggen dat de mannen hun werk vakkundig, netjes en professioneel hebben uitgevoerd, en dat dit zeer goed verlopen is. Echter, wat ik een andere reviews ook al las is de gebrekkige communicatie, als je er zelf niet voor vraagt komt er geen antwoord, dit is al kenbaar gemaakt waarvoor ook hun excuses 11 mei, 2 nieuwe kozijnen geplaatst waarbij het kozijn aan de straatkant werd opgeleverd met 2 dichte panelen van de in totaal 4 glaspanelen, reden: "glas was de dag ervoor defect gegaan." nieuw glas is besteld levertijd 5 a 6 weken. Hoezo kom je dan een kozijn plaatsen als het niet afgeleverd kan worden zoals het hoort, dichte panelen is een oplossing voor 1 of 2 dagen, maar zeer zeker niet voor 5-6 weken. Even een belletje vooraf en we waren er samen wel weer uitgekomen.

Goede service!!!

Goede service uitstekende vakmensen

bijna een tien

Op de 1e plaats, goed en net personeel. Plaatsen kozijnen en zwaar glas ging goed. Plaatsen voordeur geeft wat problemen maar worden opgelost.

weer zeer tevreden

Het was de tweede keer dat wij een aantal hardhouten ramen door Bohaco hebben laten vervangen door kunststoframen met HH++ glas. Ondanks de variatie in de kozijnen zijn de werkzaamheden redelijk vlot gelopen en is het eindresultaat uitstekend. Ook een compliment aan de monteurs die de klus goedgemutst hebben geklaard.

Mensen werken zeer nauwkeurig, denken mee.

Het vertrouwen in Bohaco was voor ons meteen goed, ze zijn punctueel in het maken van afspraken, geven goed advies, en werken alles netjes af. Beleefd, vriendelijk en correct personeel. Er werd zelfs rekening gehouden met onze privé situatie en de planning daarom heen. De materialen zijn degelijk en zien er mooi uit.

Uitmuntend!

En mijn ervaringen gaan al meer als derig jaar terug! En nu weer opnieuw een hele mooie voordeur geleverd. Komen hun afspraken na en leveren het altijd mooier af als je gewacht had. Topproduct, waar wij weer heel blij mee zijn.

Positieve ervaring

Vriendelijk en bekwaam personeel. Goede kwaliteit materiaal . Goede afwerking

100 % tevreden

Wij zijn zeer tevreden over het hele proces: van de ontvangst bij het plaatsen van de order tot het plaatsen van de zonwering op de serre. Prima gewerkt, alles volgens afspraak. Het doek functioneert prima.

Zeer tevreden met het resultaat en de manier van werken.

Zeer bedreven medewerkers. Aardig en opgeruimd. Hebben goed werk geleverd. Communicatie is ook goed verlopen. In de toekomst zal ik zeker weer gebruik maken van BOHACO.

Aardig product maar met veel “ellende “

Communicatie bar slecht. Levertijd zou 20 weken zijn, toen ik uiteindelijk na 17 weken vroeg naar een datum bleek ik nog eens 18 weken te moeten wachten. Kozijnen gekit met witte kit tegen grijze voegen. Vreselijk goedkoop zicht. Uiteindelijk dankzij een (afwerk)vakman prima opgelost. Heren werkte de bedrading van de deurbel weg. Gevolg geen deurbel meer. Oplossing 50 euro om een draadloze bel aan te schaffen. Hordeur verkeerd gemeten, te groot. Voorstel om 2 “palen” te plaatsen zodat hij toch past. Uiteraard niet mee akkoord gegaan, is uiteindelijk een nieuwe besteld. Megakras op de deur, wel keurig opgeschuurd en weggewerkt. “Beschadigingen IN het glas, daarvan zeggen zij “niet zichtbaar vanaf 3 meter met bewolkt weer, dan moet je het er zo mee doen “. Dit zit in vele ruiten! Enkel fijne ervaring tijdens de verkoop, daarna lieten zij het op vele fronten afweten. De man die kwam afwerken maakte veel goed maar desondanks voor mij helaas niet voor herhaling vatbaar.

Prima ervaring

Goede ervaring, prettige omgang

Prima goed.

Prettig geholpen. Goed advies Ook de monteurs zijn sociaal en bereid om te helpen en problemen op te lossen.

Nette mensen die gewerkt hebben en heel goed werk geleverd

Nette mensen die heel goed werk hebben geleverd. Zijn zeer aan te bevelen

Volledige service - met een realistisch plaatje

We hebben een nieuwe serre besteld bij Bohaco ter vervanging van de oude serre. We hebben een realistische bespreking gekregen bij het eerste bezoek: levertijden waren lang dus we moesten echt wel rekenen op een wachttijd van een paar maanden. Na de eerste opname kregen we een gesprek in de winkel in Meijel waar we aan de hand van de opgestelde spullen duidelijk konden aangeven wat we precies wilden. Hobaco bracht ons ook in contact met een aannemer die de oude serre zou slopen en het bouwdeel van de nieuwe serre zou plaatsen. Dat liep ook allemaal goed. Alles kostte wel meer tijd dan verwacht door langere levertijden van sprotten en keraliet maar uiteindelijk hebben we een keurig nette nieuwe serre gekregen voor de afgesproken prijs die helemaal naar ons zin is.

Fijn bedrijf met fijne mensen

In onze beleving is Bohaco een vakkundig bedrijf op het gebied van kunststof ramen en kozijnen etc. met hoogwaardige producten. De plaatsing van ramen, kozijnen en schuifpui in ons huis is echt professioneel gerealiseerd. We zijn er nog altijd tevreden over. Ook de communicatie met Bohaco is in zijn algemeenheid prettig verlopen. Kortom, ruim voldoende!

Heel tevreden over producten en service

Wij hebben na een lange wachttijd van ruim 9 maanden (Corona perikelen) onze nieuwe deur, ramen en rolluiken gekregen. Plaatsing is heel netjes verlopen en de de kleine onvolkomenheden achteraf prima weggewerkt. Personeel is heel kundig en werkt nauwgezet en netjes.

Erg goed.

Is erg goed gedaan, vriendelijk personeel, en hebben ook alles netjes achtergelaten. Petje af voor jullie.

Bosrand 7

5768 RZ Meijel

Over Bohaco Meijel

Bohaco ontwikkelt, fabriceert en monteert al 40 jaar kunststof en aluminium ramen, deuren, serres en zonwering. Sinds het ontstaan in 1979 groeide Bohaco van klein familiebedrijf uit tot een speler van formaat vestigingen in Noord-Brabant en Limburg. Het merk Bohaco staat voor eerlijke tekst en uitleg over een compleet assortiment van hoogwaardige, duurzame en degelijke producten. Het traject van advies tot en met montage en nazorg houdt Bohaco in eigen hand. Alleen zo is de klant verzekerd van een constante en hoge kwaliteit.