Rustig, accuraat, netjes.

Zeer tevreden over alle drie de keren dat ik zaken heb gedaan met Bohaco: aluminium ramen en rolluiken. Top.

Alles is goed verlopen

De levertijd was extreem lang, zo'n 9 maanden maar de kozijnen waren heel goed, alles was perfect op maat gemaakt, het plaatsen is zonder problemen verlopen, de monteurs hebben netjes gewerkt. Een minpuntje vind ik de communicatie, er mag van tevoren best contact opgenomen worden dat de plaatsing doorgaat op de afgesproken datum. Even een bevestiging is fijn. Vooral als er zo'n lange tijd zit tussen de afgesproken datum en de werkelijke levering.

Zeer tevreden over het product en de service

De showroom in Weert bezocht, duidelijke uitleg gekregen en weloverwogen een keuze kunnen maken na het inmeten en beantwoorden van aanvullende vragen. Werkzaamheden rondom de plaatsing verliepen zeer prettig, kundig personeel. En fijn om te weten dat we weer jaren vooruit kunnen. Met deze gasprijs extra aangenaam om van het laatste enkel glas af te zijn.

Uitstekend plaatsing van de ramen

Alles naar wens gemaakt. Houden zich goed aan de afspraak. Zelfs in de coronatijd op de tijd contact opgenomen bij uitstalling van het plaatsen door omstandigheden.

UITSTEKEND

Mijn rolluiken is van prachtige kwaliteit het monteren is door vak mensen gedaan die zeer veel ervaring hebben kortom zeer tevreden met BOHAKO

Goede service en afwerking

Het duurde even voordat de deur en kozijnen konden worden geplaatst maar het wachten was het waard. Goede service en nette afwerking.

Mooie deur, vakbekwaam personeel, keurige oplevering

In het voortraject werd door de verkoper goed meegedacht over de (on)mogelijkheden en kleurstelling in verband met de zonnestand. De monteur was deskundig en we hebben amper gemerkt dat hij aanwezig was. Hij deed rustig en bekwaam zijn werk. Nadat de deur was geplaats werd alle rommel meegenomen en was er amper te zien dat er was gewerkt afgezien dan van de nieuwe voordeur die een aanwinst is voor het aangezicht van ons huis. Negatief punt is echter de communicatie over de plaatsing van de deur. Bij de aankoop in april 2021 werd ons medegedeeld dat levering en plaatsing pas begin oktober 2021 zou zijn. Later kregen wij van een dame van de planning te horen dat dit pas op op 17 december 2021 zou zijn. Een teleurstelling en een domper. Wellicht is het te overwegen om op het moment van bestelling reeds te communiceren over de (vermoedelijke) leverdatum. Dit voorkomt bovenstaande tegenvaller. Maar afgezien hiervan, TOP

professioneel advies (verkoop) en top uitvoering

Goed advies over design en maten door de verkoper in Weert en de plaatsing van het kozijn, onder leiding van een zeer professionele teamleider, was 100%

Dik Tevreden!! Puik werk!! Afspraken vooraf worden nagekomen!!!

Hallo Jos en Ruud, Donderdag 6 januari zijn volgens afspraak onze ramen geplaatst. Vanaf deze plaats een compliment voor de communicatie en de manier waarop jullie en monteur Leo uit Griendtsveen gewerkt hebben. Van jullie alle drie een mooi staaltje reclame voor BOHACO en voor andere bedrijven hoe het ook kan. Vriendelijke groeten, Angelien en Geert

Goede kwaliteit en klant gericht

Zeer professioneel gewerkt en afwerking is ook zeer goed.

De medewerkers hebben het werk zeer nauwkeurig,netjes en professioneel uitgevoerd.Tevens waren zij heel vriendelijk.

Een "familie" bedrijf van formaat

Wij hebben BOHACO mogen ervaren als een bedrijf met een prima prijs kwaliteitsverhouding, helderde communicatie en het nakomen van hun afspraken. Echt een "familie" bedrijf.

netjes werk afgeleverd

Onze woning werd door Bohaco voorzien van nieuwe kunstof kozijnen. Alles was naar wens en zelfs een kleine beschadiging [ wat kan gebeuren] werd netjes opgelost. Bedankt mannen! Met vriendelijke groet, Familie Janssen

Goed bedrijf

Niet de goedkoopste maar levert kwaliteit (in ons geval) ramen. We moesten lang wachten maar dat was het waard.

Goed product en een geweldige service

Al bijna 40 jaar klant bij BOHACO, van kiep-kantel pui, kunststof kozijnen en nu een aluminium voordeur. Prachtige producten

Prima service en begeleiding.

Zoals we al eerder ervaren hebben, goede planning en uitvoering.

Betreft Kozijnen en deuren leveren en plaatsen

Onze ervaring met Bohaco is : Matig, betreft materiaal is wel oké degelijk spul. service oké, verkoop Oke Echter en monteren van kozijn ,ben ik niet geheel te spreken . Ik mis de verantwoording, om kozijnen en deuren correct en netjes te plaatsen in hoogte en in 1 lijn ,als er div langs elkaar staan . Dan maar een uur langer ? Tip ,laat ze eens een draadje trekken langs de muren van daaruit kun je makkelijk en recht meten . Geef monteurs een verantwoordelijke taak, niet goed stuur de zelfde maar terug ,en ga zelf vaker eens controleren wat ze aan doen zijn ,druk of niet druk .dat laatste is meer voor de uitvoeders. Stuur monteurs die beginnen en afmaken, geen 20 man verschillend. Hierdoor krijg je alleen gedonder .

Snel gefixt door vakkundige en gezellige monteurs !!

Alles is in 1.5 dag keurig afgeleverd door twee hele aardige en vakkundige mensen ( Arjan & Andy ) Niet al teveel rotzooi en ze hebben mooi alle oude loeizware kozijnen meegenomen. In Mei 2022 ( helaas dan pas door drukte ) komen de kozijnen van de woonkamer aan de beurt en als dezelfde twee monteurs weer komen dan komt het weer helemaal piekfijn in orde.

Geweldig ik raad bohaco iedereen aan.

Dit bedrijf geef ik een tien voor kwaliteit en afwerking

Prima product geleverd maar wel met zeer slechte communicatie.

De geleverde deur is van zeer goede kwaliteit. De betrokken monteurs waren vriendelijk en vakbekwaam. De begeleiding van het proces vanuit Bohaco na bestelling tot en met de levering was slecht. Communicatie kwam steeds pas op gang nadat ik een vraag stelde. De afgesproken levertijd werd bij lange na niet gehaald. Het enige wat op steeds op tijd kwam waren de facturen. Ik ben al langer klant bij uw bedrijf en was dit niet gewend van Bohaco. Jammer dat dit zo gelopen is.

Zeer te vreden

Vakmanschap,goed af gewerkt!

Van goed product en goed gemonteerd naar tevredenheid.

Voldoende

GOED EN VAKKUNDIG GEMONTEERD

We hebben veel problemen gehad ivm uit de spouw komende isolatie-korrels , dat was jullie bekend en uw monteur zei , dat hij dit nog nooit meegemaakt had . Voor de rest zijn we helemaal tevreden . Groeten H.Wolthuis

Prima organisatie.

Nieuwe/voordeur laten plaatsen. Door drukte en personeelstekort toch ff moeten wachten. Plaatsen ging prima en vakkundig. Had na oplevering kleine schade aan paneeltje. Na mailtje sturen meteen opgebeld door hun en binnen week was het paneel vervangen. Deur zit er strak in.binnenafwerking is ook top!!

Perfecte uitvoering

Het wachten was lang, tussen offerte en plaatsing, maar het resultaat is heel mooi !!

Bosrand 7

5768 RZ Meijel

Over Bohaco Meijel

Bohaco ontwikkelt, fabriceert en monteert al 40 jaar kunststof en aluminium ramen, deuren, serres en zonwering. Sinds het ontstaan in 1979 groeide Bohaco van klein familiebedrijf uit tot een speler van formaat vestigingen in Noord-Brabant en Limburg. Het merk Bohaco staat voor eerlijke tekst en uitleg over een compleet assortiment van hoogwaardige, duurzame en degelijke producten. Het traject van advies tot en met montage en nazorg houdt Bohaco in eigen hand. Alleen zo is de klant verzekerd van een constante en hoge kwaliteit.