al vele jaren tevreden

Onze eerste kozijnen en deuren al 28 jaar geleden geplaatst en nog steeds tevreden.

Klasse,mooi werk geleverd

Voor kant huis kozijnen en voordeur vervangen,klasse mooi werk geleverd,mooi afgewerkt ,leuke werknemers alle rommel opgeruimd echt aanbeveling om daar te kopen.klasse

Degelijk werk en een mooie afwerking.

Nu is mijn hele huis voorzien van nieuwe kunststof ramen en deuren, in drie fases. Een flinke investering, maar wellicht verzorgd voor de rest van mijn leven in dit huis. Nooit meer verven, alleen nog af en toe wassen.

Gezellige bedoeling

Leuke werknemers. Goed overleg. Netjes en schoon gewerkt.

Super service! Voor een goede prijs!

De plaatsing is erg fijn en secuur verlopen. Obstakels worden correct afgehandeld zonder te kort te doen aan de kwaliteit van de afwerking.

Prima firma die zijn afspraken nakomt en aardig, correct personeel.

Onze ervaringen zijn prima.

Bohaco is niet de goedkoopste maar wel de beste materialen en deskundig personeel en dat was ook de reden dat wij onderhoud en vernieuwing aan onze woning wederom aan Bohaco gunden.

Bestelling en offerte vlot, daarna te weinig communicatie

Bezoek aan showroom in Waalwijk goed bevallen. Informatie was prima en offerte volgde vlot. Na het plaatsen van de handtekening onder de offerte bleef het heel lang stil. Geen tussentijdse informatie ontvangen over de gang van zaken. Zelf contact gezocht met de adviseur showroom Waalwijk, toen ben ik doorverwezen naar de planning. Mijn inziens klantvriendelijker als dit via t secretariaat van de showroom zou lopen Uiteindelijk zat er 6 maanden tussen bestellen en hangen van 3 rolluiken. Corona zal hier zeker een rol in hebben gespeeld daar heb ik begrip voor. Maar m.i.te weinig/ geen contact tussen ondertekenen offerte en uiteindelijke plaatsing.

Prettig gesprek voor de bestelling, uitvoering was Ok

verdeeld tevreden en ontevreden

Wij merken dat het er aan ligt met welke persoon je te maken hebt, zowel kantoor (klantvriendelijkheid en behulpzaamheid) als monteur (kunde) . Mark Maassen heeft voor ons veel gedaan en daarmee zaken van anderen gecorrigeerd. Daarom uiteindelijk toch een aanbeveling. ALs u inhoudelijk meer info wilt is dat mogelijk

Zeer tevreden!

Na telefonisch contact snel een afspraak kunnen maken, deze zijn ook goed nagekomen. Nadat de bestelling geplaatst is, aantal weken klopte met de voorspelling die jullie gegeven hadden. Ben erg tevreden over de geleverde producten!

Kwaliteitsprodukten vakkundig gemonteerd

In november gehele woning ramen en buitendeuren laten vervangen voor kunststof kozijnen en geisoleerde deuren met HR++ glas. Uitbreken van de oude stalen kozijnen was een hele klus maar verliep vlekkeloos en zonder enige schade aan muren of stucwerk, dankzij omzichtig te werk gaan door deskundige monteurs. Na plaatsen perfect passende nieuwe ramen en deuren alles netjes afgewerkt, ook daar waar geimproviseerd en meegedacht moest worden. Van inmeten, fabricage t/m afwerken prima werk geleverd, met een extra compliment voor de continue secuur werkende monteurs!!

Uitstekend werk geleverd!!!

De werknemers waren vriendelijk en wisten hoe een en ander aan te pakken. Vooral de aparte hoekraam van beneden naar de bovenverdieping werd professioneel afgewerkt. Niets dan lof voor deze mannen. Bohaco zorgt voor kwaliteit: van verkoop tot en met de montage.

Materiaal en deskundigheid personeel is zeer goed

De plaatsing van de koziinen. voor- en achterdeur, sunscreen, hordeur en rolluiken duurde wat langer als gebruikelijk. Een gevolg van strak inmeten van de kozijnen. Dat zorgde er voor dat het wat lastiger ging, maar aan de andere kant zijn de naden langs de muren dun. Dus het ziet er erg goed uit. Afwerking aan binnenzijde en buitenkant is goed verzorgd. Tip: als het niet bij de verkoop aan de orde is: zorg gelijk voor binnen vensterbanken. Dat maakt het gewoon af. Ze zijn wat duurder, maar we vertrouwen op goede service. (Ook achteraf)

Kwaliteits producten met kundige monteurs.

We zijn heel blij met onze lichtstraat

Levertijd was vrij lang maar dan heb je ook wat. We zijn zeer tevreden.

Mooi produkt voor eerlijke prijs

Na een goed en gedegen advies wel even moeten wachten op de levering, maar dit was in het eerste gesprek ook al aangegeven. goed advies gekregen en uiteindelijk op bovenverdieping kunststof kozijnen laten plaatsen. Monteurs werken netjes en zijn vriendelijk.

Dit is pas echte service...

In 1999 Een aantal raamkozijnen en een deurkozijn bij Bohaco in Meyel aangekocht. Onlangs brak er een slotplaatje af. Na gebeld te hebben gaven ze aan dat dit een voorkomend probleem was. Binnen enkele dagen een nieuw slotplaatje toegestuurd gekregen zonder dat daar kosten aan verbonden waren. Zelfs voor hen bracht dit extra kostenpost aan verzendkosten van 1,41,-. met zich mee. Hier herkend je bedrijven aan die het goed met hun klanten voor hebben.... super.

Heel tevreden

Koos en Martyn hebben goed gewerkt bij het plaatsen van de rolluiken, alleen had ik het prettig gevonden als ze s'morgens gelijk hier hadden kunnen beginnen, dan was de klus in een dag klaar geweest, verder was ik zeer tevreden over hun werk. Met vriendelijke groet, Annie Geerlings

Netjes werk geleverd

Netjes werk geleverd goede uitleg en service voor garantie geleverde screens Jammer dat de offerte niet gesplitst was, waardoor we elders zijn gaan zoeken

kwaliteitsmonteurs die weten waar ze mee bezig zijn!

Wij hebben nu voor de 2e keer een triple raam laten monteren door Bohaco. Bohaco is voor ons de leverancier waar indien wij weer een klus hebben zeker naar terug gaan. Deskundig advies in de winkel en ook het nakomen van de afspraken en de afwerking zijn toppie!. Een groot compliment willen wij ze geven namelijk dat ze nog steeds volgens het principe van een echt "familiebedrijf"werken en dat verdient voor ons een 10 plus.

duurzame materialen

serre laten plaatsen in 1994, tot heden ziet alles er nog uit als nieuw. Voor aanvullingen of veranderingen hebben ze nog alle gegevens. In het voorjaar 2020 nieuwe zonwering, in september 2020 bv ,nog een rolluik laten plaatsen. Ook nu weer mooie materialen en montage.

PRIMA

Goede service, altijd vriendelijk, goed advies, en zoals al jaren gewend goed afgeleverd werk.

Prima bedrijf, goede vaklui.

Vakwerk, geleverd door vaklui.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Opvolging van klacht is goed.

Bosrand 7

5768 RZ Meijel

Over Bohaco Meijel

Bohaco ontwikkelt, fabriceert en monteert al 40 jaar kunststof en aluminium ramen, deuren, serres en zonwering. Sinds het ontstaan in 1979 groeide Bohaco van klein familiebedrijf uit tot een speler van formaat vestigingen in Noord-Brabant en Limburg. Het merk Bohaco staat voor eerlijke tekst en uitleg over een compleet assortiment van hoogwaardige, duurzame en degelijke producten. Het traject van advies tot en met montage en nazorg houdt Bohaco in eigen hand. Alleen zo is de klant verzekerd van een constante en hoge kwaliteit.