Keurig gewerkt en kwaliteit is hoog.

Bij mij is een nieuwe voordeur geplaatst. Het resultaat is bijzonder fraai. De monteur heeft keurig en snel gewerkt. Ik zal Bohaco zeker aanbevelen!!

Geweldig goed.

Wij hebben het zeer prettig gevonden om met Bohaco zaken te doen. En zullen het een volgende keer weer doen.

Correct behandeld.

Naar wens verlopen levertijd is te lang.

Goed advies, goede service en vakwerk!

Goed advies, goede service en vakwerk!

Een prachtige deur die gemonteerd is door een vriendelijke deskundige monteur.

In de showroom op een vriendelijke manier manier geholpen om mijn eigen keuze te maken. Het eindresultaat is geweldig.

De nieuwe schuifpui doet het prima

Ze zijn de hele dag bezig geweest om bij ons een schuifpui te vervangen. Het resultaat is heel mooi.

Goede kwaliteit, netjes alle afspraken nagekomen

Geen

Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.

Zeven jaar geleden hebben wij een nieuwe pui laten plaatsen door Bohaco. Wij waren zeer tevreden en zijn daarom weer terug gekomen bij Bohaco. Nu hebben we 3 kunststof ramen laten plaatsen. Ook hier zijn we erg blij mee. Het sterke punt is dat er met ons meegedacht werd over de uitvoering. Prima werk werd er geleverd.

Nette afwerking en goede service.

Duidelijk in plannen en monteurs welke hun vak begrijpen. Voor service is een telefoontje voldoende om alles op zeer korte termijn te herstellen.

Klantgericht correct en kundige medewerkers.

Zie boven.

Mijn aluminium kozijnen zijn nu bijna 30 jaar oud maar nog als nieuw

Ik ben zo blij dat ik geen mooie houten kozijnen heb maar dat we hebben gekozen voor strakke witte aluminium kozijnen. Nu 30 jaar later ziet het er nog steeds super uit. Mooi hout is ook alleen maar mooi(er) het eerste jaar. Daarna is het berg werk. De buurman heeft al zo vaak de kwast moeten pakken :) Glanzend wit en alles (waaronder grote schuifpui) sluit nog perfect. Wel inderdaad een stuk duurder dan hout maar een super keuze destijds! Mocht ik nog een keer gaan bouwen dan kom ik zeker een keer terug!

Professioneel werk.

Blij met Bohaco.

Goede afspraken-personeel met veel ervaring-mooie afwerking.

Zeer vriendelijke uitleg en uitvoering geweldig

Nadat we eerst de keuken ramen en voordeur door Bohaco hebben laten plaatsen nu ook de 1ste verdieping laten doen. Met de vriendelijke gezellige Volcmar om tafel gezeten om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Daarna in 2 dagen de 1ste verdieping voorzien van nieuwe kozijnen en horren. We zijn er super blij mee.

Super mooie nieuwe ramen

We moesten er lang op wachten (ruim 20 weken), maar het was het wachten waard! Nu genieten van mooie en zeer goede kwaliteit ramen!!

Alles perfect gemonteerd en beste monteurs

Geen enkele verrassing bij het plaatsen .Beter kan niet .Nogmaals bedankt.

In een woord... fantastisch

Zowel de kwaliteit van de ramen als de professionaliteit van de monteurs die het installeren is fantastisch. Wij zijn zeer tevreden en bevelen Bohaco bij iedereen aan.

Kwaliteit, maar daar betaal je ook voor.

Al eerder ervaring opgedaan met dit bedrijf. Goed advies en prima product. Ook de montage en afwerking is dik in orde. Daar hangt wel een kostenplaatje aan, maar dat doet maar een keer pijn.

prima werk geleverd maar vrij prijzig !!

De plastic strip langs een van de schuifpuien verschuift regelmatig; bij mijn aanbeveling vermeld ik wel het nogal hoge prijskaartje !!

Slechte service

Ik probeer al 3 weken een afspraak te maken om 6 horren in te meten. Ik zou teruggebeld worden voor de afspraak. 2 weken gewacht maar niets van ze gehoord. 20-04-2020 nog maar eens gebeld en ik zou weer teruggebeld worden voor een afspraak. Na een week zonder contact weer eens gebeld. Nu is het anders: je staat in de wacht. Ik heb het na 5 min opgegeven.

Materiaal en afwerking prima.

Alleen jammer dat het zo lang heeft moeten duren.

vertrouwd bedrijf met vakkundige en bijzonder prettige medewerkers

Om ons huis helemaal 70+ bestendig te maken, dus onderhoudsvrij, hebben we besloten om de schuifpui in onze huiskamer, het raam en deur in onze keuken, de houten buitenwand van de keuken en onze garagedeuren te vervangen door één grote wand met een deur van 110 cm in het midden voor de driewieler van mijn vrouw. De voordeur, na ongewenst bezoek, en slaapkamerramen waren al door Bohaco vervangen. Kost veel geld maar de stenen verzilveren van je huis is een perfecte oplossing. Wij waren heel blij met onze financieel adviseur want hierdoor kunnen we blijven wonen in ons huis, ook nu we ouder worden en alles is inmiddels onderhoudsvrij. Zo nodig mag u ons hierover mailen als het over mogelijkheden gaat. Het enige wat Bohaco nog moet leren is om zuiniger met zijn goede personeel om te gaan als ze onder slechte omstandigheden moeten werken. Gelukkig kon ik een zeil voor ze spannen tegen de regen maar ontwerp een mobiele tent, snel opzetbaar, en jullie zullen zien hoeveel dit kwa prestatie en tevredenheid werkt over een heel jaar. Voor de rest: Chapeau en kwaliteit van de materialen , advies in Den Bosch en vakmanschap is 100%.

Zeer tevreden met de nieuwe kozijnen!

Vanaf eerste contact is eigenlijk alles goed geregeld. Plaatsing is gedaan door goede monteurs welke met je meedenken voor de beste afwerking.

Kwaliteit heeft een prijs

Al vele jaren plezier en gemak van producten van Bohaco Als we voor de keuze staan, gaan we toch weer voor kwaliteit en zekerheid en afspraak

goeie club daar in Meyel, flexibel en klantgericht.

Wel een beetje duur en weinig onderhandelingsruimte! Maar kwaliteit heeft een prijs, toch?

Bosrand 7

5768 RZ Meijel

Over Bohaco Meijel

Bohaco ontwikkelt, fabriceert en monteert al 40 jaar kunststof en aluminium ramen, deuren, serres en zonwering. Sinds het ontstaan in 1979 groeide Bohaco van klein familiebedrijf uit tot een speler van formaat vestigingen in Noord-Brabant en Limburg. Het merk Bohaco staat voor eerlijke tekst en uitleg over een compleet assortiment van hoogwaardige, duurzame en degelijke producten. Het traject van advies tot en met montage en nazorg houdt Bohaco in eigen hand. Alleen zo is de klant verzekerd van een constante en hoge kwaliteit.