Wij hadden in verschillende zaken een offerte laten maken en Bohaco was heel zeker de beste in kwaliteit en service. Het plaatsen van onze kunststof kozijnen werd heel goed en heel mooi afgewerkt. Ze namen er de tijd voor om het goed te doen. Het zijn echte vakmensen. Wij raden het iedereen aan, om bij Bohaco kozijnen te kopen. In een woord GEWELDIG.

Bedrijf komt na wat het belooft

Super vakmensen

Prima werk geleverd

Alles is prima volgens afspraak nagekomen. Ook voor een onderdeel waar we niet geheel tevreden over waren is een goede oplossing gevonden. Netjes gewerkt en vriendelijke medewerkers.

prima kwaliteit, perfecte klantvriendelijkheid

Zie boven

Alles top, van bezoek showroom tot plaatsen kozijnen

Prima ervaring. 2e woning waar wij kozijnen hebben laten plaatsen van Bohaco. Uitstekend kwaliteitsniveau en wat vooral goed is, is de afwerking: oog voor elk detail, met zorg wordt e.e.a. aangepakt en de realisatie gaat in goed overleg.

Fantastisch!

Van het begin tot het eind het gevoel gehad dat we door deskundige mensen geholpen werden. Van het opmaken van de offerte tot het inmeten en monteren van de kozijnen. Alles ziet er nu strak en netjes uit! We merken meteen al dat ons huis beter is geïsoleerd tegen geluid en kou. Dank ook aan de monteurs voor het voorzichtig en precies te werk gaan (er is geen stukje pleister- of tegelwerk beschadigd) en voor het meedenken in oplossingen voor het luifeltje boven de voordeur.

Goede monteurs en harde werkers aanbevolen door mijn zoon Ton vd Vliet

Pluim voor de monteurs en personeel in Waalwijk.

Kwaliteit, prijsverhouding goed. Goede afstemming.

Goede ervaring.

Goede en vriendelijke service, zowel op kantoor als op de werkplek.

Accurate afhandeling van de offerte en vakkundige en vriendelijke monteurs op de werkplek. De werkplek werd "schoon" achter gelaten.

Super service

Geweldig , heel mooi geeorden

Goede en prettige ervaring

Klantvriendelijk, vakkundig! Een zeer prettig en goed bedrijf, zeker tevreden.

Aardige monteur die perfect tot in alle details hebben gewerkt.

Zeer tevreden in alle opzichten

Goed en netjes

Werken op afspraak. Werken met de juiste onderaannemer, die ook goed en netjes werk afleverde. De kunststof kozijnen en rolluiken zijn naar onze wensen geleverd, met goede aansluiting van het afdak. En dat allemaal in 6 1/2 dag. Dat is mooi werk mannen.

mijn ervaring was super

Het plaatsen van de pui was keurig gedaan,en de afwerking ook super.

In een woord samen gevat , Geweldig .

Alles is volgens afspraak geleverd en perfect afgewerkt . Het kost wel iets , maar dan heb je ook wat , dit hadden we veel eerder moeten doen. Bohaco , levert je een product op maat en keurig afgewerkt , een product waar ze zelf trots op mogen zijn , nogmaals , SUPER !!!!!

Goed vakmanschap

Alles goed en netjes afgewerkt

Zeer tevreden!

Zeer ervaren medewerkers en zeer hoge kwaliteit.

Goed en degelijk en kundig personeel.

mijn ervaring met bohaco is alleen maar positief.

Voor vakmanschap een 10 en dat is ook te zien

We wachten echter nog steeds op afhandeling van klacht...

Prima vakmanschap en goede service!!

Prima advies, is iets duurder als verwacht, maar ze leveren een TOP product af wat z’n geld zeker waard is. Ook ben ik zeer tevreden met het resultaat, ik zal dit bedrijf dan ook zeer zeker aanbevelen...

Eerlijke en goede service

Positief, goede service, eerlijk vanaf het begin over levertijd etc.

Heel goede service. Vriendelijke medewerkers.

Heel tevreden.

Goede service en kundige vakmensen.

Wij zijn op een prettige manier ontvangen. Onze wensen zijn nauwkeurig uitgewerkt en uitgevoerd. De praktische uitvoering verliep prima en het eindresultaat is uitstekend. De levering heeft wat langer geduurd dan we verwacht hadden, maar dat was uiteindelijk geen probleem. Helaas was de kleur van de kozijnen niet precies de kleur die we wilden, maar daar hadden we ons in vergist. Misschien mag het noemen van de kleur (wit, gebroken wit, creme o.i.d.) wat duidelijker zijn, dan een nummer.

Prettige samenwerking.

Offerte werd snel gemaakt en goed uitgelegd. Mogelijkheden besproken. Goede kwaliteit fijne afwerking. Zeer tevreden.

Het screen is precies wat we zochten en voldoet aan onze wensen.

We zijn zeer te spreken over ons screen en over het personeel van Bohaco. Het personeel heeft zeer netjes gewerkt, had veel kennis van zaken en is in de omgang ook zeer prettig geweest.

Bosrand 7

5768 RZ Meijel

Over Bohaco Meijel

Bohaco ontwikkelt, fabriceert en monteert al 40 jaar kunststof en aluminium ramen, deuren, serres en zonwering. Sinds het ontstaan in 1979 groeide Bohaco van klein familiebedrijf uit tot een speler van formaat vestigingen in Noord-Brabant en Limburg. Het merk Bohaco staat voor eerlijke tekst en uitleg over een compleet assortiment van hoogwaardige, duurzame en degelijke producten. Het traject van advies tot en met montage en nazorg houdt Bohaco in eigen hand. Alleen zo is de klant verzekerd van een constante en hoge kwaliteit.