Bohaco denkt mee. Ze zijn bereidt hun planning aan te passen op die van andere zodat het project vloeiend verloopt.
alles naar tevredenheid afgewerkt.
zeer goed en snel
Zeer prettige gesprekken gehad met de heren de Groot en Brandenberg . Montage heren bijzonder vriendelijk. Alles zeer vlot gelopen. Afspraken netjes afgehandeld
Van begin tot montage perfect bedrijf heel vakkundig. Werken heel netjes.Beveel jullie graag aan bij anderen.
Goede service , monteur heeft alles netjes opgeleverd en betrok ons bij elke besluit voor de afwerking. Er werd veel tijd en aandacht besteed aan correcte oplevering.
Het leveren en plaatsen van de twee aluminium puien met hefschuifdeuren is volledig naar wens verlopen. We kunnen dan ook niet anders dan dik tevreden te zijn met een perfect product dat zorgvuldig is gemonteerd. Het resultaat is dan ook een structurele verbetering qua uiterlijk en comfort.
Ben super geholpen door Huub van Berlo van de verkoop en Koos van de technische dienst!!!
De montage vond een maand eerder plaats dan verwacht.
Netjes op tijd, goede monteurs.
alles goed tot de levertijd die is echt onacceptabel
Nakomen gemaakte afspraken. Mooi resultaat! Misschien niet de goedkoopste maar ons inziens wel de beste!
Bohaco is bijzonder punctueel en correct. Hele goede ervaringen mee.
Onze eerste keuze voor nieuwe kozijnen in ons huis (1954) zou houten kozijnen zijn geweest i.v.m. behoud van uitstraling. Na bezoek van de showroom in Meijel hebben we gekozen voor de kunststof kozijnen Alliance Elegant (houtlook). Deze passen qua uitstraling helemaal bij ons huis. Wij zij uiterst te spreken over de gehele gang van zaken van verkoop tot montage en de nazorg via de verleende service.
draai/kiepraam besteld en geplaatst in bestaand kozijn
Goed en vlot gewerkt
De bestelde dubbele deur ziet er prima uit en is van uitstekende kwaliteit. Het verwijderen van de aanwezige poort en het plaatsen van de nieuwe deuren ging snel en goed.
Goed en netjes werk af geleverd
correcte uitvoering karwei volgens afspraak
Prima Ervaring met Bohaco, persoonlijk betrokken. Monteur zijn vakmensen die heel netjes werken. dus zeer tevreden.
Alle mensen die in huis komen vinden het prima en er goed uitzien.
Goede communicatie, goede voorlichting en advies.
Vriendelijke, beleefde vakmensen.
Bosrand 7
5768 RZ Meijel
Bohaco ontwikkelt, fabriceert en monteert al 40 jaar kunststof en aluminium ramen, deuren, serres en zonwering. Sinds het ontstaan in 1979 groeide Bohaco van klein familiebedrijf uit tot een speler van formaat vestigingen in Noord-Brabant en Limburg. Het merk Bohaco staat voor eerlijke tekst en uitleg over een compleet assortiment van hoogwaardige, duurzame en degelijke producten. Het traject van advies tot en met montage en nazorg houdt Bohaco in eigen hand. Alleen zo is de klant verzekerd van een constante en hoge kwaliteit.