goede afspraken. Alles goed en net werk verrichten . Op de werkvloer geen rommel maken. Werkvloer schoon en zuiver achter gelaten
betrouwbaar adres zal lang duren als ze zo doorgaan dat een tv programma langs moet komen om dat het niet goed is.
in de winkel alles goed uitgelegd en met inzetten ook prima
Mijn positieve ervaring wordt al tot uitdrukking gebracht in bovenstaand 'rapport'.
verkoper gaf goed advies. Plaatsing rolluik verliep prima.
personeel zijn zeer vakkundig
Beste heer en mevrouw Bonants, bedankt voor uw verbeterpunten en tips. Wij nemen deze ter harte! Ik begrijp dat ze morgen bij u komen om de beschadigingen bij te werken en de ruit te vervangen. Hopelijk is daarna alles naar volle tevredenheid. Mocht dat niet zo zijn, neemt u dan gerust contact met ons op. Een pratende klant, kan immers geholpen worden.
De prijs/kwaliteitverhouding is prima, ook de kozijnen en dorpel waren erbij inbegrepen. Bij andere deurhandelaren waren mindere deuren vaak veel duurder. De monteur was ruim op tijd aanwezig en werkte secuur en vakkundig alles af. Wij krijgen veel complimenten over deze nieuwe deur.
-Verkoper Huub was zeer correct, gaf goede adviezen tevens zorgde hiij voor snelle aanlevering detailtekening; -Snelle levering -Afspraken worden zeer goed nagekomen -Monteurs werken netjes en vakkundig -Mooi product
Zoals bij eerder contact verliep de verkoop weer zeer vlotjes. Toen de kozijnen klaar stonden was er op zeer korte termijn een afspraak ingepland De monteurs waren zeer vriendelijk en de afwerking was zeer netjes.
Door hun manier van werken hebben ze mijn vertrouwen.Kwalitatief zeer goed. Collega's onder elkaar werken goed samen. En alles wordt schoon en opgeruimd opgeleverd!
Prima service en kwaliteit. Montage ploeg prima vakmanschap en heel vriendelijk en behulpzaam.
acuraat gewerkt en snelle montage. Goede naleving van 2e montageafspraak. Duidelijke communicatie. Fijne kwaliteit en verduisteringsgordijn werkt prima. werkt prima
Positief vanwege prettige communicatie en omdat binnen heel korte termijn de opdracht is uitgevoerd.
Zeer kundig personeel, en zeer goed contact met verkoper Pieter Steegh
prima adviezen over wat de beste oplossingen zijn. Aardige monteurs die zeer zorgvuldig werkten. ook na afloop van de montage nog duidelijke uitleg. Dik tevreden.
duidelijke afspraken en offerte en komen altijd de afspraken na. Service is ook prima, dus een echte aanrader
Prima verlopen aanschaf en montage. Geen opmerkingen in negatieve zin.
Bosrand 7
5768 RZ Meijel
Bohaco ontwikkelt, fabriceert en monteert al 40 jaar kunststof en aluminium ramen, deuren, serres en zonwering. Sinds het ontstaan in 1979 groeide Bohaco van klein familiebedrijf uit tot een speler van formaat vestigingen in Noord-Brabant en Limburg. Het merk Bohaco staat voor eerlijke tekst en uitleg over een compleet assortiment van hoogwaardige, duurzame en degelijke producten. Het traject van advies tot en met montage en nazorg houdt Bohaco in eigen hand. Alleen zo is de klant verzekerd van een constante en hoge kwaliteit.