Vastzetten van deuren is nodig ivm wind en niet meegeleverd. Hoogte van drempel is niet ideaal.
Na betaling van het volledige bedrag mis ik nog de eindafrekening. Voor de volledigheid van mijn administratie zou ik graag de eindafrekening ontvangen - voldaan.
Het personeel in de showroom en de monteurs zijn zeer deskundig en leveren perfect werk af.
Alles zoals afgesproken
Algemene positieve ervaringen
Goed materiaal. De kozijnen zijn keurig geplaatst en zowel aan de binnen- en buitenkant zeer netjes afgewerkt.
We hebben een 25 jaar geleden rolluiken gehad van Bohaco. En daar zijn we zeer tevreden over geweest. Dit was voor mij ook een reden om dit keer weer voor Bohaco te kiezen. En wederom heb ik geen spijt van deze keuze.
Er is gewerkt volgens afspraak en netjes
Betrouwbare firma die hun afspraken na komt en degelijk materiaal levert.
Snelle afspraak, duidelijke ter plaatse prijsopgave,nakomen levertijd,correcte nazorg, gewoon in een woord perfect ! Ik handel graag snel natuurlijk is prijs belangrijk op plaats 1 snelle afspraak, duidelijke vakkundige advisering, nakomen afspraak is het allerbelangrijkste !! Prijs is dan bijkomende zaak en is over het algemeen niet zo belangrijk.(tenminste voor mij) Kortom zeer aan te bevelen !! Groet, Luc Wouters
Goede kwaliteit van producten en snelle plaatsing.
N.a.v. dit bericht is gekeken waar het is mis gegaan, om het te voorkomen in de toekomst. Het blijkt dat de door ons verstuurde offerte nooit is gearriveerd bij de klant. Nadat dit geconstateerd is, is het traject verder volgens planning verlopen. Hierdoor is het traject helaas onnodig vertraagd. Een erg vervelende situatie, waarvoor onze excuses.
Voelt betrouwbaar,vakmansschap,degelijke kwaliteit.Vriendelijk personeel,ruimen op.
Goede begeleiding en een heldere uitleg bij het keuzeproces. Het kozijn is conform de afspraken geleverd. De monteurs hebben netjes gewerkt.
Alles was netjes, schoon en vakkundig gemonteerd. Geen vreemde verrassing tijdens de installatie, alles was precies als geplanned.
Alles correct afgewerkt
Monteurs zijn GOUD waard
Het mag ook weleens gezegd worden dat de heren die de kozijnen bij mij gemonteerd hebben een 10 verdienen.
Ik heb zelf elke keer gebeld, om te vragen of de ramen al binnen waren en om een eventuele afspraak te maken. Het bleek dat de ramen al binnen waren, dus ik had het netjes gevonden als ik dan gebeld werd. Verders zijn we over alles zeer tevreden.
Bosrand 7
5768 RZ Meijel
Bohaco ontwikkelt, fabriceert en monteert al 40 jaar kunststof en aluminium ramen, deuren, serres en zonwering. Sinds het ontstaan in 1979 groeide Bohaco van klein familiebedrijf uit tot een speler van formaat vestigingen in Noord-Brabant en Limburg. Het merk Bohaco staat voor eerlijke tekst en uitleg over een compleet assortiment van hoogwaardige, duurzame en degelijke producten. Het traject van advies tot en met montage en nazorg houdt Bohaco in eigen hand. Alleen zo is de klant verzekerd van een constante en hoge kwaliteit.