Uitstekende werknemers. Zij werken samen, zijn vakkundig, uitstekende samenwerking, doen hun werk in overleg met de klant. Hebben hun werkplek op orde. Repareren wat beschadigd of stuk is gegaan tijdens demontage van de oude ramen. Wanneer de klus klaar is, is het ook echt klaar. Een pluim voor uw werknemers die hier geweest zijn.
Extra complimenten voor Mario en zijn collega.
Prettig om met dit bedrijf samen te werken
Het personeel heeft prima gewerkt.nazorg vind ik rare vraag want daar kan ik nog niet over oordelen als er b.v iets is dat heb ik nog niet meegemaakt.Bij plaatsing kozijnen en info voordat we overgingen tot aankoop was prima.
Geachte heer Baijens, hartelijk dank voor uw positieve beoordeling van Bohaco op klantenvertellen.nl. Wij zagen dat u aangaf dat u nazorg een rara vraag vond omdat u daarover nog niet kon oordelen. Dat is natuurlijk zeer begrijpelijk. U beoordeelde dit onderwerp daarom met het cijfer 1. Wellicht heeft u over het hoofd gezien dat u ook de mogelijkheid n.v.t. kon invullen. Daardoor zou het gemiddelde eindcijfer niet beïnvloed worden, wat nu wel het geval is. We hebben al eens overwogen om dit onderwerp uit de beoordeling te halen, maar omdat er mensen zijn die hier wel mee te maken hebben, vinden we het toch plezierig ons hier op te laten beoordelen...indien van toepassing. Mocht u uw beoordeling nog willen wijzigen van een 1, naar n.v.t., dan zijn wij daar natuurlijk heel blij mee. Met vriendelijke groet, Namens Bohaco Joske Hanssen-Janssen Afd. Marketing
Marcel en Carlo zijn hele fijne monteurs! houden van op tijd werken en zijn heel netjes! complimenten
Snel, netjes en vakkundig.
Aannemen cadeauchec kon niet was wel vervelend In de stijlen van de schuifpui de schroeven afwerken met dopje in kleur pui
Gemakkelijk in de omgang, communiceren goed met de klant zoeken naar probleem oplossingen.
correcte maat- en uitvoering
Ramen volgens opgave gemaakt en zeer goed gemonteerd op de afgesproken datum
goede verkoop manager en een goede service met de juiste vakmensen
De schuifpui in onze keuken is vervangen door een nieuwe pui met achterdeur. Oude pui is verwijderd en afgevoerd en binnen een dag konden we de nieuwe pui gebruiken. Keurig afgewerkt, alles werkt en sluit netjes, rommel opgeruimd.
Alles verliep zoals afgesproken. Zeer nette en deskundige plaatsing door monteur.
gewoon goed
Goed geholpen in de showroom en de offerte was zo gemaakt. Alles correct geleverd en geplaatst.
Goede voorlichting over kwaliteit, product mogelijkheden en installatie. Zeer vakbekwame en hulpverleende monteurs die zorgdragen voor een perfecte installatie.
Professioneel bedrijf en kennis en kunde.
Bosrand 7
5768 RZ Meijel
Bohaco ontwikkelt, fabriceert en monteert al 40 jaar kunststof en aluminium ramen, deuren, serres en zonwering. Sinds het ontstaan in 1979 groeide Bohaco van klein familiebedrijf uit tot een speler van formaat vestigingen in Noord-Brabant en Limburg. Het merk Bohaco staat voor eerlijke tekst en uitleg over een compleet assortiment van hoogwaardige, duurzame en degelijke producten. Het traject van advies tot en met montage en nazorg houdt Bohaco in eigen hand. Alleen zo is de klant verzekerd van een constante en hoge kwaliteit.