Prachtige ramen, professioneel geplaatst

Bohaco heeft ptop kwaliteit ramen voor ons gemaakt, die ook professioneel geplaatst zijn. Goede prijs-kwaliteit verhouding

Mooi product met goede afspraken en uitvoering

Prettige samenwerking en overleg Eindresultaat is perfect.

Prima en eerlijk bedrijf

Geweldige verkoper, slechte communicatie met diegene die de werktekeningen maakt en de planning.

Huub van Berlo is een fijne verkoper, na alles in gang te hebben gezet zijn er enkele afspraken slecht nagekomen en ook grove fouten gemaakt. Men heeft verkeerde tekeningen verstuurd voor de stelkozijnen. Nadat we dit zelf geconstateerd hadden had men nog moeite om hun fout toe te geven. Gevolg dat we 6 weken later alles geplaatst hadden. Toen hebben we ook bouwtechnisch nog aanpassingen moeten doen omdat men een verkeerde schuifpui geleverd had. Hierdoor oponthoud in onze bouwplanning. Ook bij vliesgevel na opmerkingen van onze bouwtechnicus nog een fout gemaakt omdat men de verkeerde hoogte had aangehouden. Verder duidelijk vermeld bij de aankoop dat men contact op moest nemen met de stucadoor voor het buitenwerk om misverstanden te voorkomen, is niet gedaan en daarom ook weer enige wrevel in de communicatie. Dus verkoop perfect en begripvol, planning en tekeningen zeer matig en slechte communicatie !!!

Uitstekend werk geleverd

Vriendelijke monteurs, vakkundig werk geleverd volgens afspraak

Alles klopte

Goede uitleg bij aankoop, vriendelijke verkoper. Prima communicatie, op vragen werd meteen en adequaat gereageerd. Maar het allerbelangrijkste: mooie, goede kozijnen, perfect ingemeten en uitstekend gemonteerd. Nette, efficiënt werkende monteurs, die hun best deden alles zo netjes mogelijk achter te laten. Alles klopte gewoon. En een week later kreeg ik ook nog het verzoek of een monteur even langs mocht komen om een kleine beschadiging te herstellen, die ik zelf niet eens had opgemerkt. Bohaco kozijnen zijn misschien niet de goedkoopste die verkrijgbaar zijn, maar ze zijn elke cent extra waard.

Tevreden klant

Prettige benadering van dhr. Vreugdenhil bij het orienteren en later bestellen van onze (schuif)pui. Ook het inmeten en later het plaatsen ging prettig en zonder problemen. De levertijd viel uiteindelijk ook nog mee.

Top service en mooie kozijnen

Recent kozijnen laten laten plaatsen. Monteurs waren super vriendelijk en hadden de kozijnen snel geplaatst. Na plaatsing een aantal kleine beschadigingen geconstateerd en deze waren binnen een week gecorrigeerd. Kortom de service is super! En heel blij met het afgeleverde resultaat.

hele goede service

goede service, kundige monteurs en heldere communicatie

Kwaliteit

Netjes gewerkt professionele werkwijze

grandioos mooi en goed

hele mooie producten en van goede kwaliteit je moet wel goed gespaard hebben maar dan krijg je ook wat......

Fantastisch

Zeer goede service, zeer vriendelijke contacten en probleemoplossende vakmensen

Uitstekende & snelle service

Gebeld ivm storing Zelfde dag iemand om te bekijken Heel snel daarna reparatie Uitstekend!

Betrouwbaar en zeer professioneel

De beste keuze!

Goed materiaal, goede montage en afwerking

Goed materiaal, goede montage en afwerking

Top bedrijf

Wij hebben zeer goede ervaringen met Bohaco. Bij ons zijn nieuwe kunststof kozijnen en Deuren geplaatst. En mooie raamdecoratie. Allemaal door zeer vakkundige mensen en een goede service. Heel erg bedankt voor de prettige samenwerking. Toppie

Hele goede ervaring

Goed. Leuke en goeie monteurs. Word netjes behandeld en word zoveel mogelijk schoon gemaakt

Goede service alleen de subsidie aanvraag zouden ze ook moeten regelen.

Niet goedkoop maar dan heb je ook wat

Prijzig maar vakwerk

Eerlijk, goed en netjes

Mijn ruiten laten vervangen in mijn 30 jaar oude Bohaco kozijnen. Is van dubbelglas naar HR++ gegaan en opnieuw afgekit. Het resultaat is direct merkbaar. Eerlijke duidelijke service en zeer persoonlijk. Fijn bedrijf en fijne mensen om mee te werken.

Goede prijs/kwaliteit verhouding, afwerking en service.

Wij haden al goede ervaringen met Bohaco en dat is wederom bevestigd. Goede kwaliteit kost wat maar dan heb je ook goede kwaliteit. Voor mensen die voor kwaliteit gaan, is Bohaco, alleen maar aan te bevelen. Van bestelling tot plaatsing, nazorg en facturering is alles als afgesproken en goed verlopen. Dank hiervoor aan het hele Bohaco team. Een extra compliment voor Bart en zijn collega zij hebben bij de plaatsing, goed, netjes gewerkt en een goede kwaliteit afgeleverd. (uitstekend visitekaartje).

perfekte service, zeer vriendelijk personeel

bij aankoop werd veel rekening gehouden met onze wensen. Bij levering werd alles zorgvuldig afgedekt en zeer secuur gewerkt. Alleen maar lof over dit bedrijf

Fijne monteurs met een goed product.

Monteurs hebben aan de binnenkant alles netjes afgewerkt. Beleefde monteurs. Afwerking van een van de kozijnen vonden we minder netjes. Na onze klacht is er een monteur langs geweest. Er wordt eventueel een extra afwerkstrip geplaatst. Keukenraam ziet er zeer goed uit. Vooral de weggewerkte scharnieren bevallen zeer goed.

Goede kwaliteit en service

Vakkundig personeel en goede service

Netjes gewerkt door de mannen!

Vriendelijk en eerlijk geholpen in de showroom. Bij het plaatsen is netjes gewerkt.

Bosrand 7

5768 RZ Meijel

Over Bohaco Meijel

Bohaco ontwikkelt, fabriceert en monteert al 40 jaar kunststof en aluminium ramen, deuren, serres en zonwering. Sinds het ontstaan in 1979 groeide Bohaco van klein familiebedrijf uit tot een speler van formaat vestigingen in Noord-Brabant en Limburg. Het merk Bohaco staat voor eerlijke tekst en uitleg over een compleet assortiment van hoogwaardige, duurzame en degelijke producten. Het traject van advies tot en met montage en nazorg houdt Bohaco in eigen hand. Alleen zo is de klant verzekerd van een constante en hoge kwaliteit.