Ik wil u vriendelijk verzoeken om U standaards voor de harken te realiseren, omdat er nog er veel harken rondlopen die de hark wegdonderen en andere mensen hebben daar last van(zacht uitgedrukt). Ik weet dat er etiquette zijn maar dat is blijkbaar niet voor Nederlanders . U kunt de wereld niet verbeteren maar door U standaards (minimale kosten) te plaatsen bij de bunkers verbeter u het aanzicht bij de bunkers en lost u ook de hufterigheid op van de mensen de hark achteloos achter laten in de bunker en flights erachter duperen en irriteren . Bergvliet kan deze irritatie simpel oplossen en hun aanzien verbeteren.
Hele mooie locatie met veel mogelijkheden. Er wordt ook goed meegedacht met je en gekeken naar alle mogelijkheden. Kortom zeer goede locatie.
Tgv ons 25-jarig huwelijk hebben we een feest gegeven in het bargedeelte van het paviljoen. De ruimte was sfeervol aangekleed, het tapasbuffet van prima kwaliteit, de hoeveelheid drankjes prima. Bovenal was het personeel zeer behulpzaam, attent en gericht op de wensen van de gasten. Achteraf hebben wij van een groot aantal gasten complimenten gekregen over de verzorging en de locatie van het feest. Wat mij betreft is Landgoed Bergvliet een toplocatie.
Wat een positieve ervaring om ons feest bij jullie te vieren. Als we het over konden doen, zouden we niets veranderen. Gezellige locatie, kwalitatief uitstekend eten, vriendelijk personeel. Ook de aanrader van Anneke om voor ijs naar Cathy's ijs te gaan ivm de koemelkallergie van mijn man was een schot in de roos. Ook verder was rekening gehouden met zijn allergie dmv bijvoorbeeld ander brood. Wij hadden een onvergetekelijk feest!
Mooie avond gehad met de muziekvereniging. Goede afspraken kunnen maken. Het eten was goed en de sfeer uitstekend.
Wij voelden ons zeer welkom en werden deskundig en lief geholpen. Ook de high tea is in de smaak gevallen.
Met de schoolorganisatie (Mgr. Frencken Colellege -Oosterhout) een stopplaats tbv een fietsraly op uw lokatie uitgevoerd. De deelnemers waren erg enthousiaist over de lokatie en de ambiance. Idem mbt de vriendelijkheid van personeel en bediening.
Bij eerste kennismaking op jullie locatie een prettige gesprek gehad met Anneke Pheninckx over de mogelijkheden en wensen voor ons 40 jarig huwelijksfeest! Offerte gemaakt en akkoord . Op de datum van 4 juli was bij onze komst alles goed geregeld, rode loper, welkomstbord, koetshuis perfect kortom alles was dik in orde. We hebben een super avond gehad, het was TOP mede dankzij de locatie, het mooie weer, de drankjes, het tapasbuffet, de bediening, onze DJ en gasten. We hebben heel veel complimenten gehad van onze gasten over het gehele plaatje.
Huwelijksfeest gehad, echt veel positieve reacties gehad over de bediening van de gasten. Zelf ook zeer tevreden over hoe alles gegaan en geregeld was.
Goede locatie, prijs kwaliteit eten niet ok te dure arrangementen voor koffie / thee / water - € 23,-- is veel te hoge prijs
Goede Leuke begeleiding tijdens de clinic en bediening.
Uitstekende keuken, vriendelijk personeel, ons feest was geslaagd. Bedankt voor de goede service.
We hebben een erg fijne bruiloft gehad. Alles was goed verzorgd en volgens afspraak. Personeel was professioneel en erg vriendelijk.
Een erg leuke clinic meegemaakt op landgoed bergvliet en ben aansluitend nog enkele keren terug geweest om van de oefenfaciliteiten gebruik te maken. Een erg mooie baan dicht in de buurt!
Wij hebben een super mooie bruiloft gehad bik Bergvliet. Alles was tot in de puntjes geregeld. Vriendelijk persoon, heerlijk eten! Alles was super!
Overheerlijke BBQ, fantastisch uitzicht vanaf het terras.
Mooie lokatie, was de eerste die we bekeken en we zijn niet eens verder gaan kijken. Keuze was direkt gemaakt. Diverse complimentjes gekregen van onze gasten over de keuze van de locatie. We hebben er totaal geen spijt van gehad.........het was fantastisch.
Vriendelijke bediening, toplokatie. Alles goed geregeld.
Het gegeven verjaardagsfeest van ons werd door onze gasten zeer hoog geprezen door de ontvangen reacties.
Een geweldige dag die de mensen van landgoed bergvliet voor ons verzorgd hebben, vanaf het allereerste overleg tot aan de laatste drankjes op de avond zelf, alleen maar complimenten van de gasten...
Bediening is soms niet optimaal. Er worden nogal eens fouten gemaakt bij de bestelling
Goede ontvangst, goede service bij vragen; vergaderarrangement met diner is zeer goed bevallen.
De baan lag er (zoals altijd) uitzonderlijk goed bij voor de tijd van het jaar. Parkeren was lastig (geen plek) omdat het erg druk was. Ontvangst, eten & drinken en gastvrijheid erg goed.