Netwerkdiner georganiseerd bij Landgoed Bergvliet. Leuk personeel; vriendelijk, betrokken en behulpzaam. Eten is erg lekker en ruim voldoende. Verder een gezellig locatie met een goede kakafonie.
Leuke dagje golf met de mannen van onze club De Wijnvelden op onze Men's Day
prima ruimte voor ons seminar en goed contact over de offerte
Erg leuke golfclub. Vriendelijk personeel, leuke studentenaanbieding!
Het is een goed georganiseerde golfclub. Met een prettige omgeving.
Ik heb een heerlijke dag gehad! Kom zeker terug op jullie gastvrije golfbaan.
Onze trouwdag is mede dankzij de inzet van het personeel en organisatie tot een groot succes geworden. De locatie was erg stijlvol, bracht de bruiloft naar een hoger niveau. Veel dank!
Jammer van de minuut er valt niets meer te verbeteren
Mooie baan, mooie locatie, leuke sfeer, goed clubhuis
We worden altijd gastvrij ontvangen, bestellingen worden snel opgenomen en de bediening is zeer enthousiast!
Mooie lokatie en alles was prima geregeld, aardig en beleefd personeel. We hebben een super feest gehad.
Het was een super dag met een super feest als afsluiting! We hebben een geweldig feest gehad op een super locatie! Bedankt!
het was een mooi feest
heerlijke baan met voldoende afwisseling een speler kapotte trolley, na telefoontje direct een huur trolley, super geregeld, compliment
Wij hebben enorm genoten van onze grote dag die mede door jullie een groot succes is geworden. Bedankt voor jullie inzet!
Wij mochten 30 augustus ons huwelijk de gehele dag vieren bij bergvliet . In het koetshuis . Een echte aanrader. Voorbereiding zijn heel goed verlopen. Wij hebben op de golfbaan foto's gemaakt. Ceremonie in het koetshuis net als het diner en het feest. Geweldig dag gehad. Alle lof voor het personeel van bergvliet.
Mooie accommodatie en goede deal kunnen maken voor het teamfeest
bediening en keuken uitstekend,zowel personeel van de bediening als van de keuken staan evidence based open voor vragen! Koester deze keuken,naast het golfgebeuren!
Veel zorg en aandacht besteden aan producten en inrichting is één, maar het is knap hoe Bergvliet er ook in geslaagd is om op alle onderdelen zulke aardige, professionele en hard werkende medewerkers aan te werven. Het personeel doet daar steevast hun best om het mij en anderen echt naar de zin te maken. Een horeca-voorbeeld-zaak!
Wij zijn zeer vriendelijk geholpen tijdens onze jaarlijkse golfdag met familie. Voorafgaand duidelijk en vlot kunnen reserveren en gekozen voor een zeer scherp geprijsd arrangement van golfen en eten. De faciliteiten ter plekke zijn zeer goed en de sfeer is informeel en gezellig. Zelfs de meest doorwinterde golfers in onze familie waren onder de indruk van de baan en het clubhuis. Aanrader voor een leuke dag golfen!
Enthousiaste golfleraar welke voor ons een 2 uur durige clinic verzorgde. Paste zich moeiteloos aan, aan de groep.
Prachtige locatie, heerlijke hapjes en een vriendelijke bediening. Gasten waren enthousiast.
De bruiloft was fantastisch geregeld!!!! Chapeau voor personeel!!!