Deskundig en fijn geholpen

Altijd vlotte reactie. Er wordt mee gedacht eb geholpen waar nodig.

vlekkeloze overgang naar nieuwe website

Goede service, snelle reacties, zeer behulpzaam!

Klantgericht, kwalitatief en snel

Om te beginnen was het eerste contact klantgericht, precies waar we naar zochten. Ze ontzorgen en denken actief mee. Daarnaast waren we uiterst tevreden over de kwaliteit. De snelheid was voor ons op dit moment een belangrijk punt ook hieraan hebben ze ruimschoots mijn verwachtingen overtroffen.

Prettig bedrijf, vriendelijk contact, goed meedenken en snel schakelen

Prettig bedrijf, vriendelijk contact, goed meedenken en snel schakelen. Van veel markten thuis.

Altijd volgens afspraak en prima kwaliteit

Of we nu spandoeken, stickers, reclame borden of belettering bestellen, het wordt altijd perfect geregeld. Erg tevreden!

Snel, goed, correct en professioneel

Wij zijn erg goed geholpen. Niet vanuit een budget denken maar vanuit een ontwerp. Nadat het ontwerp goedgekeurd was, de juiste kleuren gekozen waren, is de auto ook erg snel onder handen genomen. Het eindresultaat is erg mooi (vinden wij zelf) Er wordt erg goed overlegt over zaken die van te voren niet opgevallen zijn dus al met al erg tevreden over de gehele gang van zaken.

keurige levering en kontakten.

Fijne samenwerking!

Het is fijn samenwerken met de mensen van Mull2Media. Ze zijn vriendelijk, flexibel, meedenkend, duidelijk in de communicatie en ze leveren goed werk af.

snel, kundig, vriendelijk en complete service

Samenwering verloopt erg prettig. Wat je ook nodig hebt, vraag het Mull2Media. Alle vragen worden snel beantwoord en doorgezet naar de juiste afdeling en professioneel aangepakt. Al met met al, wat je ook maar nodig hebt, bij Mull2Media ben je aan het juiste adres.

Altijd bereikbaar

Hele fijne club, schakelen snel, vriendelijk, geen poespas

Gedreven

goeie kerl's uut hengelllll

Prettig contact, goede service en mooi resultaat!

Aanhangerbestickering laten ontwerpen en plaatsen door Mull2Media. Het resultaat is erg mooi geworden en ik zou zeker een volgende keer weer terugkomen. Het contact was prettig en de service goed.

Creatieve verwachting overtroffen

Succes staat of valt met verwachting. Onze verwachting op het creatief concept is overtroffen. Creativiteit een 9. Projectmanagement en uitvoering een 7. Gemiddeld een 8!

Denken goed mee! en snelle levering!

Wij bestellen al ons drukwerk voor ons evenement bij Mull2Media. Ze denken goed mee, en leveren snel. Erg tevreden.

Snel schakelen

Voor een beurs hadden we een peesframe nodig en konden hierin zeer snel schakelen met Mull2Media. Prijs, kwaliteit en snelheid van leveren zijn we zeer tevreden over.

Perfect voor elkaar !

Helemaal tevreden netjes en mooi ! Makkelijk in overleg…..

Goede, vriendelijke service en mooi resulaat!

Erg tevreden met het resultaat. Na een klein stukje wrap wat los liet werd ik snel en gratis geholpen!

Meedenkend, vriendelijk.

Zeer tevreden, medewerkers met verstand van zaken, uitstekende service met een mooi resultaat.

Vakwerk! En ZEER kundig en betrokken personeel!

Mull2Media bedenkt, maakt en beheerd al meer dan 10 jaar een diversiteit aan werkzaamheden en opdrachten voor mij. Ze zijn altijd bereikbaar en werken snel en zorgvuldig. Hun creativiteit en goede meedenken maakt het voor mij gemakkelijk om voor dit bedrijf te blijven kiezen. Ga zo door!!

Uitstekend.

Destijds gevraagd om een advertentie voor ons te ontwerpen. Ik kreeg, ongevraagd, de keuze uit meerdere opties. Dit getuigt van een goede service. Daarnaast heb ik de advertentie enkele uren na mijn aanvraag al ontvangen. Kortom, een snelle en goede service.

Prettig en no nonsens bedrijf

Ze staan klaar wanneer je ze nodig hebt en leveren vakwerk!

Top samenwerking!

Medewerkers luisteren "echt" en gaan door om tot het gewenste resultaat te komen! Meerdere diensten bij Mull2Media afgenomen o.a. stoepbordposters, belettering auto en beeldmateriaal in ons winkelinterieur. Opmaak en levering in hoog tempo en betaalbare prijs.

zeer tevreden over geleverde product

Duidelijke offertes. Fijne medewerkers. Duidelijke uitleg. Product voldoet prima zoals aanbevolen.

Het resultaat is belangrijkste. Dat is echt top geworden.

We hebben onze gevel van 15 meter breed en 5 meter hoog laten plakken in full colour folie met prachtige foto's van gerealiseerde veranda's. Het resultaat is prachtig geworden. En hoewel dat het belangrijkste is, vinden we de samenwerking ook perfect is verlopen. Fijne monteurs, goed voortraject en volgens afspraak alles afgewerkt. Ook onze nieuwe montagebus is prachtig bestickerd aan 3 zijden. Betere reclame kunnen we niet maken met deze bus.

Ruimzichtlaan 1

7001 JE Doetinchem

Over Mull2Media

Wij maken jouw bedrijf zichtbaar: met een krachtige combinatie van creatieve ideeën en een sterk staaltje techniek. Maar bovenal een vlekkeloze uitvoering. Ook wel onze core business; het vertalen van concrete plannen naar aansprekende communicatiemiddelen. Van autoreclame tot drukwerk en van gevelreclame tot websites. Onze diensten verdelen we onder in: belettering, webdesign, vormgeving, binnenreclame en buitenreclame. We zijn benieuwd naar jouw eerlijke ervaring met onze diensten en producten. Laat je review hier achter. Neem contact met ons op via [email protected] of bel naar 0314 - 36 15 16.