Leuk en vriendelijk personeel, goede ontwerpers met eigen initiatief. En de plakkers denken met je mee, aan de telefoon ook erg vriendelijk. Top bedrijf.
Vlotte communicatie en komen de afspraken na.
Festival is zeer te spreken over de samenwerking. Het contact was informeel, wat wij als zeer erg prettig hebben ervaren. Over het uiteindelijke resultaat zijn wij dan ook zeer tevreden.
Ik ben snel geholpen, en heb veel en op een fijne manier contact gehad. Alles was hierdoor goed afgesproken, en ik ben super tevreden met het resultaat.
Nieuwe website laten maken. Proces kwam (mede door ons) wat langzaam op start. Miste beetje proactieve houding van jullie. Wensen en aanpassingen werden heel snel en goed uitgevoerd. Wel weinig creatieve input vanuit jullie kant.
alles optijd opgeleverd, snelheid, kwaliteit en verwachtingen zijn goed op elkaar afgestemd
Mull2media heeft veel kennis en ervaring en dit merk je in de samenwerking. Ze schakelen snel waardoor er gericht zaken worden opgepakt en het project goed doorloopt. Ze zetten de klant voorop en zijn persoonlijk en laagdrempelig, wat ik als prettig heb ervaren in de samenwerking.
Ja, wij werken met meerdere partners.
Top!!
Prettige ontvangst; aardige klantvriendelijke personen. Afspraken worden nagekomen
Uitstekende service, meedenken, snelheid en tariefstelling. Super dus.
Super service, snel en vakwerk !
Super geholpen door M2M. Er werd altijd gedacht in oplossingen. Niet in Problemen. Alles was mogelijk. niks te gek. Zeker een absolute aanrader.
Zeer gedreven en goed bereikbaar voor vragen en oplossingen. Kortom, zeer tevreden en beveel Mull2Media dan ook zeker aan.
Zeer snel en vakkundig, altijd bereid om te helpen en problemen op te lossen. En prima prijzen.
Wat een top team!
enthousiaste mensen met groepsuitstraling
Goed contact en snel schakelen.
Jullie luisteren goed naar de klant
Ruimzichtlaan 1
7001 JE Doetinchem
Wij maken jouw bedrijf zichtbaar: met een krachtige combinatie van creatieve ideeën en een sterk staaltje techniek. Maar bovenal een vlekkeloze uitvoering. Ook wel onze core business; het vertalen van concrete plannen naar aansprekende communicatiemiddelen. Van autoreclame tot drukwerk en van gevelreclame tot websites. Onze diensten verdelen we onder in: belettering, webdesign, vormgeving, binnenreclame en buitenreclame. We zijn benieuwd naar jouw eerlijke ervaring met onze diensten en producten. Laat je review hier achter. Neem contact met ons op via [email protected] of bel naar 0314 - 36 15 16.