snel en komen goed de afspraken na
Leuk contact, Flexibele zeer creatief
Super bedrijf. Directe contacten, veel service en kennis.
Er word meegedacht wanneer je iets nodig hebt, in mijn geval werd het perfect opgelost en was ik helemaal tevreden over het eindresultaat, binnen de verwachte levertijd en fijn contact gehad. Een échte aanrader.
Wij als bedrijf zijn nog niet heel lang klant, maar gezien de tijd dat wij nu zaken doen ben ik als persoon uitermate tevreden met de gedane zaken en zeker met de communicatie en de gemaakte afspraken. De prijs kan ik niets over zeggen, want die weet ik niet.
Snelle service en vakkundig personeel.
nee
Erg flexibel op snelle aanvragen, niets is teveel gevraagd.
Als specialist meedenken in de mogelijkheden.
In de aanhef van de enquête stond Margo Lennaerts. Zij is bestuurslid en doet (zover ik weet) geen bestellingen voor Diva Dichtbij. Ik ben benieuwd hoe jullie aan die naam komen?
Zeer snelle levering en prettig contact
Graag zou ik van te voren digitale offertes ontvangen.
Je wordt altijd goed en netjes te woord gestaan. Is de medewerker waar de afspraken mee zijn gemaakt niet aanwezig, dan is er wel een collega die ook alle informatie paraat heeft. Na een tijdje klant te zijn geweest weten zij wat ik wil, hierdoor hoeft ik niet telkens opnieuw mijn wensen kenbaar te maken. Vakkundige medewerkers(en eigenaar) die weten waar zij het over hebben, er wordt altijd top kwaliteit geleverd. Ik ben nu al 4 jaar klant, en wil dit de komende jaren graag zou houden!
Elke keer goed geholpen ook als wat voor mij niet duidelijk was over prijs of schets elke keer goede uitleg. Voor mij een fijn bedrijf om mee te werken
Gewoon goed geregeld. ik denk precies op een wijze zoals een ondernemer dat graag wil.
Goede service, vriendelijk personeel, snelle levering en goede kwaliteit.
Gewoon goed! Creatiief, origineel, flexibel, klantgericht, no nonsence maar het belangrijkste: je in de klant verplaatsen en meedenken met de klant. De klant een spiegel voorhouden en na laten denken over de marketing zijn product of dienst. Prikkelend, confronterend maar vooral zeer toegankelijk en flexibel. Toppers bij Mull2Media van onder naar boven! Geen rangen of standen maar iedereen belangrijk! That's The Blue Spirit!
Het is een flexibel, deskundig en oplossingsgericht bedrijf. De communicatie verliep ook prima. Wij zijn zeer tevreden!
Goede service. De offerte werd snel aangeleverd. Ook kreeg ik vlot een grafisch ontwerp gestuurd. De levering was ook snel en top. Ik ben erg tevreden over de samenwerking en het geleverde product!
De sneller levering en hoe prachtig het er nu uit ziet!! We zijn heel tevreden en vinden het een goede prijs hiervoor. Er is wel goed meegedacht in het soort materiaal.
Ruimzichtlaan 1
7001 JE Doetinchem
Wij maken jouw bedrijf zichtbaar: met een krachtige combinatie van creatieve ideeën en een sterk staaltje techniek. Maar bovenal een vlekkeloze uitvoering. Ook wel onze core business; het vertalen van concrete plannen naar aansprekende communicatiemiddelen. Van autoreclame tot drukwerk en van gevelreclame tot websites. Onze diensten verdelen we onder in: belettering, webdesign, vormgeving, binnenreclame en buitenreclame. We zijn benieuwd naar jouw eerlijke ervaring met onze diensten en producten. Laat je review hier achter. Neem contact met ons op via [email protected] of bel naar 0314 - 36 15 16.