Ik was op zoek naar roll-up banners. Ik had 2 stuks nodig, en kwam uit bij rollupbannerspecialist. Na telefonisch contact hebben zij voor mij een opmaak gemaakt, en na goedkeuren geproduceerd. Een kleine anderhalve week later werden de 2 banners netjes thuisgebracht. Wat bleek; in plaats van 2 verschillende modellen zoals de ontwerpen waren goedgekeurd, 2 dezelfde banners. Na contact werd zonder discussie toegegeven dat de fout bij hen lag, en als oplossing zouden ze ontbrekende banner alsnog nasturen. Ik mocht ook de banner die dubbel was gemaakt en uitgeleverd houden in verband met het ongemak. De ontbrekende banner is gisteren thuis afgeleverd, zodat ik nu weer compleet ben. Complimenten voor de snelle afhandeling en het nakomen van de afspraken!
Ja, Ysign Hengelo GLD
Ja, als het zo uitkomt. Al bestaande relaties.
Ja, bij een lokale drukker (Antop) voor kleine oplages van 5 a 6 posters voor kleinschalige interne activiteiten (o.a. tennisvereniging).
Ja, het is goed om met verschillende partijen zaken te doen, zo blijf je scherp en heb je een varieteit aan mogelijkheden ter beschikking. Het is ook beter voor je netwerk en de gunfactor.
flexibel, deskundig en oplossings gericht. Multi media bedrijf.
Ja, we hebben een eigen drukkerij. Niet alle producten kunnen worden geleverd, die bestellen we elders
nee
Spandoeken en folie soms elders i.v.m. dichterbij, maar sites en shops is er maar 1 en daar zijn we heel tevreden over!
Nee, ik heb nog nergens de goede service van Mull2media kunnen ontdekken.
Erg slechte stickers ontvangen eerste keer. 10 stuks. Drie waren er bruikbaar. De rest was schots en scheef. Eerst werd ik niet geloofd. Stickers zouden perfect recht zijn. Zelf foto's gemaakt met lijntjes en een lineaal ernaast waarop duidelijk te zien was hoe scheef ze waren. Ik zou vijf nieuwe krijgen. Die heb ik echter nooit ontvangen. Zelfs zou ik een dpd code ontvangen. Ook nooit gehad. Antwoorden op mails komen ook pas na een week. Slechte service.
Beste Martijn, Erg vervelend om te horen dat je ontevreden bent. In onze communicatie om jouw ontevredenheid weg te nemen, hebben we beloofd dat we gratis voor jou een aantal stickers zouden herproduceren. Dit hebben we dan ook direct in werking gezet en het verbaasd ons dan ook dat jij deze stickers niet hebt ontvangen. Wanneer je ons dit had gemeld, hadden we dit ook voor je op kunnen lossen. Wij zullen de stickers nogmaals herproduceren en met track&trace naar je toe sturen, dan kan het niet meer mis gaan. Met vriendelijke groet, Lindsey Danen Mull2media
Nee op dit moment niet
We wilden nieuwe vlaggen voor onze horecazaak, uitgekomen bij 123vlaggen, na het doorsturen van het logo zeer snel een voorstel gekregen, nadat de kleur aangepast was goedgekeurd en na 7 dagen de vlaggen al in huis, wij zijn zeer tevreden over het resultaat en zullen een volgende keer zeker weer bij 123vlaggenspecialist bestellen
Ja, afhankelijk van welk bedrijf op dat moment het voordeligst is.
Als ik weer een vlag moet hebben? Nergens anders meer.
Ik ben heel blij met de snelle levering en het ontzettend mooie resultaat van de vlag!
Ja! Heb met exact het zelfde bestand stickers besteld bij Reclameland.nl, en deze waren wel in de juiste kleur gedrukt!!!
niet van toepassing, eenmalige actie
Nee, wanneer ik weer wat nodig heb kom ik terug
Zeer prettige omgang. Er wordt goed geluisterd naar de wens van de klant. En zoals afgesproken is er geleverd. Helemaal top.
geweldig product ontvangen, prima communicatie en alles naar wens kunnen regelen
nee
Wij hadden op zeer korte termijn twee enorme doeken nodig. Zij konden erg snel schakelen en leveren en het resultaat is ook echt verbluffend!
Ruimzichtlaan 1
7001 JE Doetinchem
Wij maken jouw bedrijf zichtbaar: met een krachtige combinatie van creatieve ideeën en een sterk staaltje techniek. Maar bovenal een vlekkeloze uitvoering. Ook wel onze core business; het vertalen van concrete plannen naar aansprekende communicatiemiddelen. Van autoreclame tot drukwerk en van gevelreclame tot websites. Onze diensten verdelen we onder in: belettering, webdesign, vormgeving, binnenreclame en buitenreclame. We zijn benieuwd naar jouw eerlijke ervaring met onze diensten en producten. Laat je review hier achter. Neem contact met ons op via [email protected] of bel naar 0314 - 36 15 16.