In het offerte stadium zeer vriendelijk geholpen. De chauffeur was ook zeer vriendelijk en zeer behulpzaam tijdens de opbouw van de beurs.
Geachte klant*, Bedankt voor uw beoordeling/reactie. We hebben uw opmerking doorgegeven aan onze commercieel manager. Daarnaast nemen wij uw opmerking mee in ons interne commerciële overleg. Verder zijn wij blij uit uw beoordeling te vernemen dat u tevreden was over de samenwerking met onze medewerker(s) en de uitvoering van uw opdracht. Wij hopen u in ieder geval een volgende keer weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Koninklijke Saan (* om privacy redenen vermelden wij niet uw volledige naam)
Afspraken worden nageleefd en professionele aanpak van de werkzaamheden
Tevreden
Telefoon wordt snel opgenomen Doorvebinden gaat snel Vriendelijke medewerkers met vakinhoudelijke bagage
Geachte klant*, Bedankt voor uw beoordeling/reactie. We hebben uw opmerking(-en) doorgegeven aan onze commercieel manager. We nemen uw opmerking mee in ons interne commerciële overleg. We zijn blij uit uw beoordeling te vernemen dat u tevreden was over de samenwerking met onze medewerker(s) en de uitvoering van uw opdracht. Wij hopen u in ieder geval een volgende keer weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Koninklijke Saan (* om privacy redenen vermelden wij niet uw volledige naam)
Voor het opmaken van de offerte had men aan een half woord genoeg. Offerte snel en adequaat uitgebracht en tevens voorzien van aandachtspunten. Telefonisch contact met backoffice kordaat en vriendelijk. Uitvoering transport stipt volgens afspraak en tot tevredenheid uitgevoerd.
Gewoon niet lullen maar doen mentaliteit. Is een prima klus geweest stipt op tijd en prima mee gedacht.
Prima! Snelle reactie bij ongepland verzoek op een feestdag.
Goede communicatie. Goed meedenken met de klant en oplossingen aandragen.
vakkundig vriendelijk gemotiveerd personeel
Saan is een fijne partner om mee samen te werken. De wijze van meedenken en het aanwenden van expertise is van een hoog niveau.
Geachte heer de Hoop, Bedankt voor uw beoordeling/reactie. Wij hebben uw opmerking doorgegeven aan onze operationeel manager. Wij zijn blij uit uw beoordeling te vernemen dat u tevreden was over de samenwerking met onze medewerkers en de uitvoering van uw opdracht. Wij hopen u een volgende keer weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groeten, Koninklijke Saan
In het verleden was er geen duidelijkheid met betrekking tot een gemaakte risico analyse. Dit is na enkele incidenten verbeterd.
Geachte heer Cortenbach, Bedankt voor uw beoordeling/reactie. Wij hebben uw opmerking(-en) doorgegeven aan onze commercieel manager. Wij nemen uw opmerking mee in ons interne commerciele overleg. Wij zijn blij uit uw beoordeling te vernemen dat u tevreden was over de samenwerking met onze medewerkers en de uitvoering van uw opdracht. Wij hopen u in ieder geval een volgende keer weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Koninklijke Saan
directe communicatie, snelle handeling.
Geachte heer van Spijk, Bedankt voor uw beoordeling/reactie. Wij hebben uw opmerking doorgegeven aan onze operationeel manager. Wij zijn blij uit uw beoordeling te vernemen dat u tevreden was over de samenwerking met onze medewerkers en de uitvoering van uw opdracht. Wij hopen u een volgende keer weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Koninklijke Saan
Goede kennis van zaken, zeer klant vriendelijk, snelle reactive bij calamiteiten
Alleen maar positive ervaring, ook vanuit het verleden bij mijn vorige werkgever SC Johnson.
Flexibel, meedenkend, meewerkend en deskundig!
goeie club ze weten waar ze mee bezig zijn