herhalingsopdrachten. Uitvoering gaat uitstekend.de risico's zijn inmiddels wel bekend De kosten hiervoor zijn aanzienlijk en nog gebaseerd op de eerste keer uitvoering. Daar mag wel wat aan gedaan worden.
Absoluut een hele positieve ervaring gehad met Henk van den Dungen. Alles in de puntjes geregeld van planning t/m uitvoering.
Thank you for the great and professional job. The assembly line is working 100%.
werk in overleg uitstekend uitgevoerd, maandag gebeld donderdag mensen op de klus (paleis op de dam) goed gegaan, nogmaals bedankt
Zoals al eerder ervaren met een grote verhuizing van vliegtuigen en materieel naar een nieuwe locatie tonen de medewerkers van Saan vanaf het begin tot aan het einde van dit soort projecten vakmanschap.
Prima vakmanschap en weten van aanpakken...
Fijne communicatie met de heer Cristiani
iNDIEN ONDERAANNEMER INGEHUURD, DEZE GOEDE UITLEG GEVEN OMTRENT WERKZAAMHEDEN. NU HIJSWERKZAAMHEDEN UITGELOPEN NAAR 2 DAGEN! DIT LEVERT OVERLAST , EN FRUSTRATIE VAN DE KLANT OP.
Geachte klant*, Bedankt voor uw beoordeling/reactie. We hebben uw opmerking doorgegeven aan onze operationeel manager. Wij betreuren dat de uitvoering niet volledig naar wens is verlopen. Wij hopen u een volgende keer weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Koninklijke Saan (* om privacy redenen vermelden wij niet uw volledige naam)
geen
Door kennis, ervaring en beschikbaarheid van het juiste materiaal zijn vaak goede oplossingen voor lastige vraagstukken mogelijk.
saan staat voor zijn werk,goed materieel
Geachte klant*, Bedankt voor uw beoordeling/reactie. We hebben uw opmerking(-en) doorgegeven aan onze commercieel manager en nemen uw opmerking mee in ons interne commerciële overleg. We zijn verder blij uit uw beoordeling te vernemen dat u tevreden was over de samenwerking met onze medewerker(s) en de uitvoering van uw opdracht. Wij hopen u in ieder geval een volgende keer weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Koninklijke Saan (* om privacy redenen vermelden wij niet uw volledige naam)
Je kan merken dat jullie erg ervaren zijn! De mensen bleven erg rustig en het werkte erg fijn!
Duidelijke en goede afspraken te maken, prettige samenwerking. Fa. Saan reeds langer bekend bij de dienst om haar professionele instelling en diensten.
Zeer deskundig, behulpzaam en correcte uitvoering van de door ons opgegeven werkzaamheden.
Geachte klant*, Bedankt voor uw beoordeling/reactie. Het door u genoemde verbeterpunt is in een bepaalde vorm reeds in ontwikkeling. Binnen de organisatie vinden wij het belangrijk om zo efficiënt mogelijk te werken met de technieken die vandaag de dag beschikbaar zijn. Uit uw beoordeling vernemen wij dat u tevreden was over de samenwerking met onze medewerkers en de uitvoering van uw opdracht. Wij hopen u een volgende keer weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Koninklijke Saan (* om privacy redenen vermelden wij niet uw volledige naam)
De flexibiliteit van Rene Hogenaar om alles op alles te zetten om de klus te klaren zelfs op de dag van uitvoering kan hij nog iets regelen. De communicatie van machinisten is zeer relaxed luisteren en overleggen met de klant
Geachte klant*, Bedankt voor uw beoordeling/reactie. We hebben uw positieve ervaring/opmerkingen doorgegeven aan onze desbetreffende collega R. Hogenaar en commercieel manager. We zijn blij uit uw beoordeling te vernemen dat u tevreden was over de samenwerking met onze medewerkers en de uitvoering van uw opdracht. De 'tool' voor klantenbeoordelingen wordt reeds voor verschillende overige activiteiten binnen Koninklijke Saan ingezet. Wij hopen u in ieder geval een volgende keer weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Koninklijke Saan (* om privacy redenen vermelden wij niet uw volledige naam)
vlekkeloze en vlotte uitvoering
Geachte klant*, Bedankt voor uw beoordeling/reactie. We hebben uw opmerking doorgegeven aan onze commercieel manager. We nemen uw opmerking mee in ons interne commerciële overleg. We zijn blij uit uw beoordeling te vernemen dat u tevreden was over de samenwerking met onze medewerker(s) en de uitvoering van uw opdracht. Wij hopen u in ieder geval een volgende keer weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Koninklijke Saan (* om privacy redenen vermelden wij niet uw volledige naam)