- 1e keer andere container geleverd zonder vooraf overleg. - Het zou fijn zijn als er voor het verstrijken van de 30dagen termijn een mail of een belletje volgt.
Bedrijfsnaam | JENS brand support |
Containers zijn netjes op tijd geleverd, gehaald en stonden op de juiste plek.
De container werd netjes op tijd en volgens afspraak geleverd. Vriendelijk personeel aan de telefoon en vriendelijke vrachtwagenchauffeur. Hij luisterde goed naar onze wensen. Wij raden Van den Noort aan!
Container werd vroeg bezorgd en met zorg neergezet zodat het geen beschadiging aan het huis gaf en tevens gekeken of er normaal verkeer door de staat kon. Ophalen was in no time gebeurd. Met recht een 10!
Bedrijfsnaam | Els Verbunt |
Snel, punctueel en duidelijke site
zonder persoonlijk contact toch alle afspraken gewoon nagekomen.
Snel besteld snel geleverd en mooi optijd weer opgehaald
Zowel het bestellen, het leveren en het ophalen is gemakkelijk geregeld. Klantvriendelijkheid en service duidelijk aanwezig bij hun.
Uitstekenden service
Duidelijke website en makkelijk te bestellen. Goede afspraken kunnen maken over het brengen en ophalen van de container die ook werden nageleefd. vriendelijke chauffeurs ook! Had wat vragen betreft het afval en kwam bij de weegbrug medewerkers terecht, ik kreeg een goed advies ook helemaal top dus. Zal in de toekomst zeker hier meer containers bestellen en aanraden.
Jullie kunnen ondanks de drukte snel schakelen wat er fijn is. Tip: ik heb dit jaar een 6 tal containers besteld bij jullie, bij de 6de container was de sta tijd langer dan 30 dagen, het zou goed zijn om via mail hier een herinnering van te krijgen, ik zat er 5 dagen overheen en moest deze gelijk afrekenen, je zou hier ook wat flexibeler mee kunnen gaan als dit al de 6de container is die een klant afneemt.
Bestellen, afleveren, container weer op laten halen: het verliep allemaal heel gladjes. Op de site is redelijk duidelijk welke afvalsoorten wel en niet in de container mogen en de prijs is gunstig ten opzichte van andere aanbieders.
Werd vriendelijke te woord gestaan toen ik om informatie vroeg, werd daarna gebeld door de chauffeur, zoals afgesproken. Prima communicatie
Keurig op tijd snap alleen niet dat tarief bij wisselcontainer niet lager is
Keurig op tijd snap alleen niet dat tarief bij wisselcontainer niet lager is
de Slof 36
5107RJ Dongen
Van den Noort is een toonaangevende dienstverlener actief op het gebied van afvalinzameling, recycling, grond- en sloopwerken en in de handel van zand en puingranulaat. Sinds de oprichting in 1944 door Kees van den Noort is de basis gelegd voor een zelfstandig en onafhankelijk familiebedrijf. Opererend vanuit de hoofdvestiging in Dongen, met nevenvestigingen in Waalwijk, Breda en Sprundel, is Van den Noort al 80 jaar een bekende speler in Midden- en Zuid-Nederland.