Prima producten, wil voor mijn houten tuinhuis niets anders
Na Zeven jaren pas weer mijn kota geschilderd. is erg gebruiksvriendelijk en voordelig. mooie kleuren. na 7 jaar was de beits nog prima.
Uitermate efficiënt bedrijf dat een top-product levert tegen een scherpe prijs. Chapeau!
Zeer goede verf! Zou meer bekend moeten zijn. Kijk op http://conceptsbydick.wordpress.com voor communicatie mogelijkheden.
De vorige keer dat ik geschilderd had, heb ik de verf rechtstreeks uit Zweden laten komen. Bij Finnpaints stelde zij de juiste vragen om een vergelijkbare verf te krijgen. Goede vakkennis dus, en tevens vriendelijk.
Meer dan uitstekende conservering van ons houten huis
Zeer deskundig en prettig contact. Ondanks afstand toch voor Finnpaints gekozen als waardering voor hun vakkennis.
Uitstekende dekking, vloeit goed uit, geen druipers.
topservice en uitstekende kwaliteit verf.
Makkelijk contact, goed advies vlotte levering en hele fijne verfproducten om zelf mee het schilderwerk te doen
Prettige en snelle service!
Goed schilderwerk, goede prijs en prettige omgang. Aanbevelenswaardig!
Prettige communicatie
Goed product,wel prijzig.
fantastische verf, werk er al 18 jaar mee, , mijn ervaring met deze vastgoed verbeteraar is ; kwaliteit prijs verhouding en duurzaamheid kan naar mijn mening niet verbeterd worden, zal dus zeker deze verf bij anderen aanbevelen en wanneer nodig weer mee werken.
prettige omgang, openheid en goede vakkennis. de aannemers werken netjes en geven vertrouwen.
Finnpaints is een eerlijke betrouwbare partner om mee in zee te gaan. Naast het leveren van verf adviseren zij ook met betrekking tot onderhoud van houten huizen. Hun netwerk van speciale onderhoudsbedrijven is in orde.
Bredaseweg 212 B
4873 LA Etten-Leur
Finnpaints bestaat sinds 2006 en is de enige importeur van Tikkurila verfproducten voor Nederland en België. Finnpaints levert diverse kwaliteitsproducten uit de decoratieve lijn van Tikkurila aan de consument, schilder en doe-het-zelver. We adviseren in onderhoud, geven kleuradvies en verzorgen het schilderwerk en houtrenovatie en hebben een intensieve samenwerking met bekende houtbouwers.