Goede service en communicatie.
Positief alleen jullie gingen op vakantie en dan gaat het bedrijf blijkbaar dicht en kan je niet bestellen
De verf vind ik prima maar het advies wat te gebruiken waar en hoe en waarom daar heb ik vraagtekens bij. Ik heb veel problemen met zuid-west kant van mijn houten huis. om de drie jaar schilderen is noodzakelijk. De boeiboord is al rot dus de foute verf gebruikt op advies. Nu opgelost door alucobond plaat gemonteerd geen schilderwerk meer.
Snelle levering
Het bestelde wordt snel geleverd, verf is van super kwaliteit. Geweldig ik schilder met plezier.
Al jaren verzorgt Finnpaintss de levering van de verf voor onze houten woning. Uitstekende leverancier van prima kwaliteit verf. Wij zijn zeer tevreden over het product, de voorlichting en de kennis van de verfsoorten. Finnpaints staat altijd klaar om met je mee te denken. De levering is altijd correct en snel. Wij gebruiken een afwijkende kleur, welke altijd correct wordt gemaakt.
Goed advies en ook nog een snelle en goede levering Top !
Zeer tevreden over de materialen en deskundigheid van eigenaar Peck de Jong!
Prettige communicatie, er was onduidelijkheid over de bestelde verf en er werd veel moeite gedaan de goede verf te leveren.
goed verf ; goed levering en advies
Mooie dekkende beits waardoor de houtnerf nog zichtbaar is. Lekker flexible. Stikt niet
Goede persoonlijke benadering.
Altijd bereid om goede informatie te geven. Snelle levering. Absoluut aan te bevelen
Prima verf voor een normale prijs.
als oud verf producent en bewoner van een fins huis weet ik wat ik kies
Fijne verf om op te zetten. Nog gen ervaring met houdbaarheid prijs en kwaliteit. Nazorg en garantie. De verkoop liep via Finnhouse. Prettige samenwerking en goed advies!
Erg klantvriendelijk
Wat ik vooral positief vind is het professionele advies over het vervangen van slecht houtwerk en de snelle adequate uitvoering van het daardoor bijgekomen extra werk
Goed geholpen met custom kleuren. Allemaal geen probleem.
Snel en adequaat advies bij vragen. Prima producten die indien nodig helemaal naar de wens van de klant kunnen worden samengesteld (qua kleur)
Weer geheel correct te woord gestaan door Peck
Prima produkten, snelle levering en plezierig contact
Bredaseweg 212 B
4873 LA Etten-Leur
Finnpaints bestaat sinds 2006 en is de enige importeur van Tikkurila verfproducten voor Nederland en België. Finnpaints levert diverse kwaliteitsproducten uit de decoratieve lijn van Tikkurila aan de consument, schilder en doe-het-zelver. We adviseren in onderhoud, geven kleuradvies en verzorgen het schilderwerk en houtrenovatie en hebben een intensieve samenwerking met bekende houtbouwers.