Ik heb een houtskeletbouw woning met red cedar kozijnen en gevelafwerking. Na verschillende dure verfsoorten te hebben gebruikt was ik niet tevreden over de kwaliteit (scheurtjes bij verbindingen) en na drie jaar al barstjes in het schilderwerk en uiteinde van de betimmering (red cedar werkt nogal). Via een bezitter van een Finnhouse kwam ik in contact met Finnpaints. Na wat foto’s te hebben gestuurd van mijn probleem kreeg ik goed advies, en ook hoe ik mijn probleem moest aanpakken en met welke materialen en verfsoorten. Dit is inmiddels al weer 7 jaar geleden en ik moet zeggen dat ik verbaast sta van de kwaliteit van de geleverde (verf)producten. Ik ben een pietje precies en keek met argusogen de afgelopen jaren naar de conditie van mijn schilderwerk, maar nog steeds ben ik verrast “en meerdere mensen met mij” over de kwaliteit. Ook een voordeel is dat het schilderwerk niet snel vuil aanneemt en erg elastisch is. Hierdoor ontstaan geen scheurtjes zodat water de kans krijgt om in het hout te dringen. In het voorjaar van 2023 ga ik mijn gevel betimmering schoonmaken met de daarvoor (inmiddels) geleverde middelen en nakijken of ik er misschien een nieuwe laag verf over ga zetten als dit nodig is na 7 jaar. Veel plezier beleven aan je schilderwerk? Dan kan ik deze verf(producten) zeker aanraden. Een zeer tevreden Finnpaint particuliere schilder die niet elke 2 - 3 jaar op de ladder wil staan.
Al meer dan 10 jaar klant en nog steeds hele tevreden. Goede service en uitstekende producten. Aanrader!
Bestelde produkt werd binnen 24 uur bezorgd ondanks het feit dat ik op een Waddeneiland woon
Hoge kwaliteit verf! Goed dekkend
Ik heb een goede ervaring met dit bedrijf.
Binnen 24 uur was het product binnen.
prima.
betrouwbare levering
Een barrelsauna buiten gebouwd en de blanke planken voorzien van een op kleur gebrachte beits. Fantastisch resultaat met een mooi verwerkbare beits. Topproduct. Ook de binnenkant behandeld met een transparante wax van Finnpaints.
Tikkirila producten zijn buitengewoon prettig in gebruik en kwalitatief ongeëvenaard, aanrader.
Verf gekocht voor de schuur een kant staat vol in de zon en is na 2 jaar nog steeds mooi
Kwalitatieve producten, heldere site, goede levering
Good product and fast service. I am Finnish living in Netherlands and very happy that I can order good quality products to my sauna.
Good price/ quality and fast delivery
bellen? meteen contact! mailen? meteen reageren! leveren? eerder gisteren dan vandaag! uitstraling? zo opgewekt heb ik het nog niet eerder meegemaakt! kennis? in overvloed!
Finnpaints nam tijd om een gedegen advies te geven voor het schilderwerk van mijn houten gevelbekleding. Eerste indruk van het product (tikkurila valtti color) is goed, mooie kleur en makkelijk te verwerken. Over de langere termijn kan ik nog niks zeggen.
nvt
Voor ons houten huis hebben we verschillende producten van Tikkurila besteld bij FinnPaints. We moesten wel eerst de producten leren kennen en handig in worden. Producten laten zich makkelijk verwerken bij een juiste techniek, materialen en eventueel verdunning. Dat moest grotendeels proefondervindelijk om het gewenste effect te kunnen bereiken. Medewerkers weten veel over de producten maar wat minder over hoe je uiteindelijk het gewenste resultaat bereikt.
Al 23 jaar deze verf en kleur op mijn woning. Het gaat dus om nabestellen.
We hebben een zweedse woning in de oude kleuren rood en wit. Gelukkig is deze verf goed verkrijgbaar en een snelle levering kwam ivm de weersverwachting heel goed uit. Bedankt! Ook goed advies gehad!
Telefonisch advies ontvangen over welk verfproduct ik het beste kon aanschaffen. Dit product per post ontvangen en ben zeer tevreden over het eindresultaat.
Super snel en zeer klantvriendelijk. Super verf.
Bredaseweg 212 B
4873 LA Etten-Leur
Finnpaints bestaat sinds 2006 en is de enige importeur van Tikkurila verfproducten voor Nederland en België. Finnpaints levert diverse kwaliteitsproducten uit de decoratieve lijn van Tikkurila aan de consument, schilder en doe-het-zelver. We adviseren in onderhoud, geven kleuradvies en verzorgen het schilderwerk en houtrenovatie en hebben een intensieve samenwerking met bekende houtbouwers.