Prima service, goed advies, en kwaliteitsproducten!
Fantastische verf en super dienstverlening
Onze woning zit binnen en buiten weer strak in de verf. Door professionele vakmensen geschilderd. Dit is zeker voor herhaling vatbaar!
Beste Anja, Dank je wel voor de mooie beoordeling en wat fijn dat je zo tevreden bent over zowel onze vakmensen als onze diverse produkten ! De samenwerking was erg plezierig; hartelijk dank daarvoor !
Ten eerste Prima levering op tijd en keurig verpakt! In ons geval besteld voor de sauna en het produkt lijkt daar ook echt voor bedoeld aangezien het in principe niet of nauwelijks de geur heeft veranderd in de sauna en het ook absoluut niet afgeeft na droging!
Beste Ron, hartelijk dank voor je reactie en feed-back ! Fijn dat de Supi Sauna Finish en Sauna Wax zo goed bevallen. Deze produkten zullen zeer zeker bijdragen aan de kwaliteit en het behoud van de sauna ! Nog veel genot toegewenst!
Getipt door Finnhouse, verf voor ons Finse huis
Beste Ellen, Dank voor de beoordeling! Onze produkten Valtti Primer en Vinha; Perfect voor het onderhoud van uw houten huis, veel succes met het schilderwerk !
is prima
Helder,duidelijk,.Komt afspraken na. Zeer goede service en klantvriendelijke benadering
👍
Duidelijk antwoord op mijn vragen en snelle levering.
Dank u wel Valerie voor uw mooie beoordeling. Heel fijn dat ook professionele saunabouwers zeer tevreden zijn over onze produkten en - net zo belangrijk - onze dienstverlening ! Hartelijke groeten van het Finnpaints Team !
Het eerste contact was prettig en duidelijk met dhr. de Jong Tussentijds regelmatig contact gehad via de mail en kreeg gelijk antwoord De schilders zijn echte vakmensen die met liefde hun werk doen en heel hard werken. Het resultaat is prachtig en ik ben zeer tevreden.
Dank u wel dat wij dit mooie project voor u mochten verzorgen ! Fijn dat u zo tevreden bent over onze vakmensen en onze service ! Groeten van het Finnpaints team.
Snelle en correcte levering. Goede producten.
Dank u wel voor uw mooie beoordeling ! Heel fijn dat u zo tevreden bent over zowel onze service als onze produkten; wij hopen dat u nog lang plezier beleeft aan uw mooie sauna !
Final touch, maar zo belangrijk!
Dank u wel voor deze mooie beoordeling ! Wij hopen dat uw sauna er weer tip-top uitziet na gebruik van onze diverse reiniging en behandelprodukten !
Zij importeren/verkopen de verf die wij nodig hebben voor ons houten huis. De offerte was snel in huis (na een face to face gesprek) en was duidelijk en goed verzorgd. Verder zijn alle contacten voornamelijk gelopen via het schildersbedrijf wat was aangesteld om ons huis op te schilderen. Dáár waren we super tevreden over.
Goedemorgen Anita, Bedankt voor de mooie beoordeling! Het gedane werk en de geleverde verf zijn in elk geval dik in orde. Zoals je wellicht nog weet werken wij met vaste partners in Nederland en België. En als het contact prima is hoeven wij alleen maar op de achtergrond te acteren. Uiteraard blijven wij hoofdaannemer in deze projecten. Nogmaals dank voor het vertrouwen in onze organisatie! Team Finnpaints
Vriendelijke en accurate hulp bij het kiezen van de juiste kleur! Elke zeven jaar moeten we ons Zweedse huis verven. Makkelijk te verwerken verf wat zelfs na zeven jaar er nog goed uitziet.
Beste Gabrielle, Fijn dat de Vinha zo goed bevalt, dank voor uw beoordeling !
Ze houden zich aan hun woord
Dank voor uw reactie; Fijn dat ons paradepaardje 'Vinha' u goed bevalt !
Na bestelling snel geleverd, echter op de bestellijst zijn de kleuren niet terug te vinden. Verder perfect.
Beste René, Hartelijk dank voor de beoordeling ! Wat betreft uw opmerking m.b.t. het niet terug vinden van de kleuren op de paklijst; wij werken met kleurcodes welke vele jaren ongewijzigd blijven en dus makkelijker terug te vinden zijn dan 'kleurnamen'. U kunt bij ons terecht met vragen over kleurcodes, wij kunnen u altijd kleurkaarten toesturen. Vriendelijke groet, Het Finnpaints team !.
Zeer tevreden over Finnpaints, mooi product, goede communicatie en goede service.
Dank je wel Simone, fijn dat de schilderwerkzaamheden naar volle tevredenheid zijn verlopen en dat jullie 100% tevreden zijn over onze produkten en service ! Nogmaals dank ! Het Finnpaints team .
Goed zo doorgaan.
Dank voor uw reactie en beoordeling.
Top service!
Hartstikke bedankt voor je beoordeling en compliment, Roland !
Snel bereikbaar, prettig contact, goed advies, producten goed ingepakt. Oftewel: helemaal TOP!
Helemaal top tevreden ! Daar kunnen wij niets meer aan toevoegen !! ;) Dank voor je reactie !
Via m'n werk (reclame bureau, zo'n 20 jaar geleden) kennis gemaakt met toen nog Jotun verf. Nadeel was dat ik houtwerk, wat gebeitst was, kaal moest maken. Maar van de energie die ik er toen in heb gestopt pluk ik nu nog de vruchten. Door combinatie grondverf en watergedragen verf staat ons huis er nog steeds prima bij.
Fijn te horen dat je zo tevreden bent over onze producten !
Als we onze Finse woning weer aan schilder beurt nodig is weten we waar we deze prima verf moeten bestellen, nl. bij Finnpaints.
Dank je wel ! zien je bestelling graag tegemoet; bestellen via onze webshop is super handig; en boven de 100 euro nemen wij de verzendkosten voor onze rekening !
Professioneel advies en uitstekende service
Beste Anton, Wat fijn; al weer een zeer tevreden klant; daar doen we het voor ! Dank voor je beoordeling !
Zoals ik al vaker heb gemerkt: men reageert snel en levert correct de produkten, die van uitstekend kwaliteit zijn.
Beste Paul, dank je wel voor deze hoge beoordeling; daar zijn we trots op ! Wat betreft de verbeterpunten/tips; wij nemen de opmerkingen welke we krijgen steeds mee in het verbeteren van onze produkten en onze website !
Neem al jaren verf af voor onze Zweedse woning. Finnpaints is een zeer betrouwbaar bedrijf. Kan een ieder die verf nodig heeft voor houtbouw deze firma aanbevelen.
Dank u wel en wat fijn dat u als zo lang tevreden over zowel onze produkten als ons bedrijf bent ! Wij gaan zo zeker verder !
Bredaseweg 212 B
4873 LA Etten-Leur
Finnpaints bestaat sinds 2006 en is de enige importeur van Tikkurila verfproducten voor Nederland en België. Finnpaints levert diverse kwaliteitsproducten uit de decoratieve lijn van Tikkurila aan de consument, schilder en doe-het-zelver. We adviseren in onderhoud, geven kleuradvies en verzorgen het schilderwerk en houtrenovatie en hebben een intensieve samenwerking met bekende houtbouwers.