De levering werd correct uitgevoerd en ook een zeer duidelijke uitleg over de plaatsing .Na de plaatsing kregen we veel positieve reacties van de buurt ..En wij bevelen jullie overal aan ..Wij zijn zéér tevreden .
Hoi August, Dankjewel voor deze toffe review, hier worden wij vrolijk van!! En als dadelijk de showroom weer open mag, stuur ze dan gerust onze kant op. 😉 Groetjes, Maggie Team Tuinmaximaal
Zelf opgehaald en gemonteerd. Alles prima naar wens
Hey Jeffrey, Super fijn om te lezen dat alles naar wens is! Dankjewel voor je positieve review. Groetjes, Maggie Team Tuinmaximaal
Super goede handleiding zelf geplaatst zonder problemen top
Hallo G Knijnenburg, Hartstikke bedankt voor deze 10! Groetjes, Maggie Team Tuinmaximaal
Voor de tweede keer een bestelling geplaatst. Afgezien van de lange levertijd (ca. 10 weken) heb ik zeker geen klachten. Geleverd op aangegeven dag. Afgeleverd op de plaats waar ik het wilde hebben. Vriendelijk personeel. Zou niet weten waarom ik niet weer tuinmaximaal zou kiezen voor een eventuele bestelling.
Hoi Wim, Super bedankt voor deze uitgebreide review, dit lezen we graag! Nog een keer voor Tuinmaximaal kiezen is een geweldig compliment. Groetjes, Maggie Team Tuinmaximaal
Goede producten, komen hun afspraken goed na.
Hallo Frank, Bedankt voor de mooie review! Groetjes, Maggie Team Tuinmaximaal
Wij hebben de overkapping zelf kunnen dien door de handige gebruiksaanwijzing en zeker ook het stap voor stap filmpje te volgen. Top! Levering ook prima.
Hey Daniela, Wat goed om te lezen dat alles goed gelukt is met behulp van de handleiding en video’s! Dankjewel voor deze top review. Groetjes, Maggie Team Tuinmaximaal
Vriendelijk meneer aan de telefoon gehad .duidelijke uitleg
Hoi Corine, Dankewel voor de review. Fijn om te lezen dat het je zo goed bevalt, geniet ervan! Groetjes, Rudolf Team Tuinmaximaal
wij hebben aantal jaren geleden overkapping laten plaatsen door TuinMaximaal en nu half jaar geleden zelf schuifdeuren geplaatst. De levering en service is perfect. De beschrijving/ video is super duidelijk, het zelf plaatsen is perfect gegaan. wij kunnen Tuinmaximaal bij u aanbevelen. Zeer scherp geprijsd en service is uitstekend
Hey F, Bedankt voor het achterlaten van deze review! Tof dat je voor de keuze van de glazen schuifwanden weer voor ons hebt gekozen en deze vervolgens zelf hebt gemonteerd. Veel plezier met jullie mooie overkapping en schuifdeuren. Groetjes, Rudolf Team Tuinmaximaal
De prijs / kwaliteit verhouding is top. Ik ben voldoende geïnformeerd. Afspraken worden nagekomen. De ramen waren (voor een leek) toch makkelijk te monteren.
Hallo Bert, Bedankt voor jouw review! Altijd prettig om te lezen dat de ramen goed te monteren waren. Veel plezier ervan. Groetjes, Maggie Team Tuinmaximaal
Mijn bestelling en levering is zeer vlot verlopen. Materialen op de plaats geleverd waar gevraagd. Plaatsing zelf gedaan en zeer vlot verlopen en alles heel goed uitgelegd in de handleiding.
Hoi Kristof, Dat is een hele toffe review, dankjewel! Fijn om te lezen dat de montage vlot is verlopen. Heel veel plezier met jouw overkapping 😊 Groetjes, Maggie Team Tuinmaximaal
Alles in orde niks ontbreekt stipt op tijd in de winkel zeer vriendelijke mensen en een zeer goede uitleg niks op aan te merken
Hallo Erna, Wat fijn om te lezen, dankjewel voor dit compliment! Groetjes, Maggie Team Tuinmaximaal
Hij heeft met zijn team de moeite genomen om de situatie aan te horen en ervoor gezorgd dat de nalevering op tijd kwam. Toppers!
Hey Saskia, Dankjewel voor deze geweldige review! Groetjes, Maggie Team Tuinmaximaal
Goede service, alleen jammer dat de levertijd zo lang duurt. Als je wat besteld wil je het ook graag snel hebben. Verder goed afgeleverd en tips gekregen van de bezorgers.
Hallo Willy, Zeker herkenbaar dat als je iets gekocht hebt, je het liefst er meteen van kan genieten. Gelukkig kan dit ondertussen dus wens ik je heel veel plezier ervan! Groetjes, Maggie Team Tuinmaximaal
In de showroom zijn er prima snel en vakkundig geholpen en voorzien van goede tips. De levering was sneller dan beloofd en verliep keurig. Het zelf bouwen/plaatsen ging goed maar vond ik toch iets lastiger dan verwacht. Het afdak staat er keurig bij.
Via de website is al duidelijk wat je moet bestellen en wordt er gewaarschuwd voor situaties waar je extra materiaal moet bestellen. Bij levering goede controle of de bestelde spullen zijn geleverd. Het geleverde product is compleet met instructie, genoeg schroeven en zelfs het benodigde bitje.
Hallo Hans, Super bedankt voor deze review! Hier worden wij vrolijk van 😉 Ook jouw tip over de instructie ‘montage glazen schuifdeuren’ heb ik doorgezet naar de juiste afdeling. Hoe meer feedback we krijgen, hoe duidelijker wij het kunnen maken. Groetjes, Maggie Team Tuinmaximaal
Materiaal en service is prima alles goed verpakt correcte leverdatum
Hey Mario, Super toffe review, dankjewel voor dit compliment! Groetjes, Maggie Team Tuinmaximaal
Bij de montage was de handleiding soms niet al te duidelijk. Er zouden van alle verbindingspunten detail foto's beschikbaar moeten zijn, waarop de schroefpunten duidelijk zichtbaar moeten zijn.
Hoi Max, Dankjewel voor deze feedback. We zijn bezig om alles wat met handleidingen en instructies te maken heeft opnieuw te beoordelen dus jouw input heb ik meteen doorgestuurd. Groetjes, Maggie Team Tuinmaximaal
Geweldig goede kwaliteit Goede levering Alles klopte Heel blij mee Nogmaals bedankt Milly en René
Hoi Milly en René, Wat fijn om te lezen dat jullie zo enthousiast zijn! Dankjewel voor deze mooie review. Vriendelijke groetjes, Maggie Team Tuinmaximaal
Goed geholpen! Ook met leveren was het een kleine moeite om de zware deuren achter in de tuin neer te zetten.
Hallo Bart, Dank je voor deze positieve review! Groetjes, Maggie Team Tuinmaximaal
Zeer goede ervaring.
Hoi Mike, Dankjewel, dit lezen we graag! Groetjes, Maggie Team Tuinmaximaal
Zeer tevreden!!
Hoi Leo, Dankjewel voor deze review! Super om terug te zien dat we ook jou naar alle tevredenheid hebben kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Rudolf Team Tuinmaximaal
Perfect maatwerk, duidelijke handleiding. Aangename mensen, levering tot op de plaats waar ik ze wou.
Hé Eric, super om te lezen dat je zo tevreden bent, dit horen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Rudolf Team Tuinmaximaal.
Prima bedrijf vooral de instructie video was duidelijk
Thanks voor de 8 sterren review, Gerard! Wellicht dat we onze showroom in de toekomst nóg gezelliger kunnen maken. Met vriendelijke groet, Rudolf Team Tuinmaximaal
Uitstekende overkapping maar 1x3 meter 80kg glasplaten heb je niet zo geplaatst. Ik heb er 7. Daar heb je een professioneel bedrijf voor nodig met glaslift/minihijskraantje bv C6 Hoeflon met machinist. Als je TuinM daarover belt lijkt het alsof je de eerste bent met de vraag hoe je de platen erop krijgt. Daar stopt ook de service. Ook zijn de instructievideo's met polycarbonaat. Lekker licht nl. Glas is nu mijn Hoofdpijndossier. TuinM kan hier verbeterstappen maken bv 1) opnemen in de info tbv de keuze en 2) netwerk opbouwen van gespecialiseerde glaszetters tegen gereduceerd tarief. Nu ben ik left in the dark.
Hoi Rein, Dankjewel voor de gegeven feedback. Het is uiteraard niet de bedoeling dat klanten ergens hoofdpijn van krijgen. Daarom is er ook contact geweest en zijn we bezig om extra uitgebreide instructies op te stellen. Ik heb ondertussen de tips die je aangeeft al doorgespeeld naar de betreffende afdeling zodat we dit slimmer kunnen aanpakken in de toekomst. Ik vertrouw erop dat we samen tot een goede oplossing gaan komen! Met vriendelijke groet, Rudolf Team Tuinmaximaal
Rooijakkersstraat 8
5652BB Eindhoven
Bij Tuinmaximaal vinden we dat iedereen elk seizoen maximaal moet kunnen genieten van zijn of haar tuin. U vindt bij Tuinmaximaal een ruime keuze aan kwalitatieve Gumax® Excellence - Superior coating overkappingen die u met diverse uitbreidingsmogelijkheden geheel naar wens kunt samenstellen. Van glazen schuifwanden en automatische zonwering tot diverse accessoires als LED verlichting en deurgrepen; binnen enkele stappen is uw overkapping compleet! Met de verkoop van 20.000 overkappingen en glazen schuifwanden per jaar is Tuinmaximaal marktleider in Europa. Bij Tuinmaximaal bent u verzekerd van de laagste prijs van Europa op overkappingen en glazen schuifwanden uit een gelijke kwaliteitsklasse.