Ik heb mijn schuifwanden via de website besteld. later nog even met Tuinmaximaal gebeld omdat ik toch een wijziging wilde doorvoeren in de afmeting die ik had besteld. Hierin vriendelijk te woord gestaan en de bestelling is naar tevredenheid veranderd. bezorging verliep goed en de mannen hadden ook nog wat bruikbare tips gegeven omtrent het monteren van de glazen deuren. kortom zeer tevreden
Zowel bij de eerste levering van de overkapping als de tweede levering (spie op schutting) problemen. De overkapping is beschadigd en na mailen van de klantenservice, die zich 7 dagen de tijd neemt om te reageren, krijg je een lulverhaal terug. Tweede levering incompleet en daar wacht ik nu op een reactie. je koopt een nieuw product en mag dan 7 dagen wachten op reactie. En dat onder de noemer: we hebben het druk. Nou beste Tuinmaximaal... misschien wat minder verkopen en goed in plaats van veel en slechte service? Of neem wat meer mensen aan?
Bedankt voor je review Marc, Wat vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent. Ik wil je vragen jouw ervaring met een bestelnummer te mailen naar [email protected] Dan gaan we ermee aan de slag! Groetjes Melixa van Tuinmaximaal.
Gewoon een supermooie glazen schuifwand voor een redelijke prijs en een perfecte service.
Hoi Rene, Hartstikke bedankt voor je 5 sterren review Rene! Wij wensen je heel veel plezier met je bestelling. Mocht je nog mooie foto's hebben van het eind resultaat ontvangen wij deze graag via [email protected]. Met vriendelijke groet Melixa van Tuinmaximaal.
In mei had ik een paar losse onderdelen bij Tuinmaximaal besteld. Op de site staat dat planning binnen 2 weken met ons contact zouden opnemen. Na 3 weken wachten zonder bericht had ik klantenservice gebeld, ik werd met de afdeling planning doorverbonden. Hier kreeg ik te horen dat ze mijn bestelling over het hoofd hadden gezien. Mijn bestelling zal op de 9 juli bij hun worden opgehaald en 14 juli bij mij bezorgd. Weer geen bevestigd mail of telefoontje. 14 juli gebeld. Ik kreeg 3 mensen aan de lijn met verschillende datums. Nu wordt mij beloofd dat de bestelling op 10 augustus bij hun zal worden opgehaald en binnen een week door een extern bezorgdienst wordt bezorgd. Ben benieuwd! L. Tran
Bedankt voor je review Tran, Wat vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent. Ik wil je vragen jouw ervaring met een bestelnummer te mailen naar [email protected] Dan gaan we ermee aan de slag! Groetjes Melixa van Tuinmaximaal.
Wij zijn erg klantvriendelijk te woord gestaan. Ook zijn de prijzen van tuinmaximaal top.
Hoi Marieke, Bedankt voor je review!
Originele beoordeling
Op 17 mei 2021 heb ik een bestelling geplaatst bij tuinmaximaal voor een zonnescherm. Op het moment van bestelling stond er op de site vermeld ‘uit voorraad leverbaar’. Op het factuur stond geschreven: “Binnen 7 dagen wordt u gebeld door de afdeling planning om een aflever moment te plannen”. 7 dagen later.. niets vernomen. Na 8 dagen telefonisch contact met Tuinmaximaal opgenomen. Omdat mijn bestelde product niet leverbaar was op het moment van mijn belletje, (heel vreemd want op 17 mei stond er dus wat anders vermeld op de site) zou ik begin juli een track and trace ontvangen. Begin juli.. niets meer vernomen, geen communicatie mailtje, geen telefoontje, geen track and trace. Zelf weer telefonisch contact opgenomen op 11 juli: Een vriendelijke man stond mij te woord en vertelde dat mijn bestelde product (een zonnescherm) niet op voorraad is. Hij had contact opgenomen met afdeling planning en zij hebben gisteren aan gegeven pas op 5 augustus te kunnen leveren. Ik vind dit alles een schande! Ik bestel een product, ik betaal het volledige bedrag (€1800.-) en ik moet zelf constant achter mij bestelling aan. Dat niet alleen, het gaat om een product voor de zomer, zodat wij niet onder een overkapping zitten waar het 50 graden kan worden (we hebben een overkapping met glas dak). Als je niet kunt leveren, zeg dit dan meteen op het moment van bestelling. Zo ga je niet om met je klanten. Ik voel mij daarom ook bedrogen. Dus tip, ook al staat er op de site dat het product leverbaar is, GA HIER NIET VAN UIT! Ik lees van meerdere reviews dat dit vaker gebeurd. Ben alert en bestel niet zomaar iets.
Dank voor je review, Ellys! Wat vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent. Ik wil je vragen jouw ervaring met een bestelnummer te mailen naar [email protected] Dan gaan we ermee aan de slag! Groetjes Melixa van Tuinmaximaal. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Hoi Ellys! Fijn dat je contact hebt opgenomen. Zo zijn we samen tot een oplossing gekomen!
Originele beoordeling
Komen afspraken over leveringen niet na. Leveren ook niet het juiste en zijn Zeer traag met oplossen hiervan. De halve ster is voor het product niet voor het bedrijf zelf
Dank voor je review, Coert! Wat vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent. Ik wil je vragen jouw ervaring met een bestelnummer te mailen naar [email protected] Dan gaan we ermee aan de slag! Groetjes Melixa van Tuinmaximaal.
Bestelling boeken en afhandelen verliep uitstekend. Vriendelijkheid is bovendien top .
Hoi Gunther! Bedankt voor je review.
Omdat recente reviews weinig zeggen over hoe uw aankoop er over een paar jaar zal uitzien : ik heb mijn overkapping nu +4jaar en ben er nog altijd even tevreden over,is nog als nieuw. (ik onderhoud mijn spullen ook goed)
Fijn om te lezen, Andre!
Instructies onduidelijk en zonder goede tekeningen. Onvoldoende deskundige hulp tijdens bestellen in de zaak waardoor niet-juiste dingen besteld Service onvoldoende/weinig begrip/medewerking met klant tijdens hele traject
Hoi Marieke, Bedankt voor je review. Wat jammer dat je onze service als negatief ervaren hebt. Graag kijken we naar een passende oplossing. Daarom willen we je vragen om ons een mailtje te sturen naar [email protected] met de details! Groetjes Melixa van Tuinmaximaal.
Wij hebben een veranda besteld. Eerste keer komen ze langs met de helft van de spullen. Vragen ze of ze de spullen achter mogen laten. Wij zeiden neem maar mee en kom terug als je alles compleet hebt. Ze zeiden dit doen wij normaal gesproken niet maar we nemen het mee. Bellen ze de tweede keer met een smoes 'er is een chauffeur ziek en de vrachtauto is kapot' Nu duurt het nog 2 weken langer om een afspraak te maken. Ze zeggen we bellen u terug wat een dag weer langer duurt en wij weer bellen. Na 10 keer bellen kan het niet eerder en hebben ze geen oplossing voor ons. Onze aannemer moet nu voor de derde keer een nieuwe afspraak met ons maken en wat ons geld kost. Ze zeiden sorry maar daar kunnen we niks mee doen. Ze zeggen altijd klant is koning :( nou hier geld dat niet. Wat een slechte communicatie en slechte slechte service. Ik bestel hier echt nooit meer iets. Ze komen alleen maar met een nieuwe afspraak en dan word je weer aan het einde van de lijst gezet. Als je maar betaald en verder ben je echt een nummer! Mensen pas hier op ze helpen je hier nergens mee als je maar betaald!
Dank voor je review Dirk! Wat vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent. Ik wil je vragen jouw ervaring met een bestelnummer te mailen naar [email protected]. Dan gaan we ermee aan de slag! Groetjes Melixa van Tuinmaximaal.
Ik vind het vreemd dat op levering van onderdelen 13 weken levertijd zit. Dan is de zomer voorbij. Er is een magazijn vol onderdelen maar Tuin Maximaal zeg ik wacht 13 weken dan pak uw onderdeel. Heel slecht
Dank voor je review Jan! Wat vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent. Ik wil je vragen jouw ervaring met een bestelnummer te mailen naar [email protected]. Dan gaan we ermee aan de slag! Groetjes Melixa van Tuinmaximaal.
vriendelijk, heel behulpzaam en nette levering op de afgesproken dag, echt super, als tip zou ik graag meer opties hebben met de hoeveelheid led lampjes per set, zo hebben wij 4 tussen liggers en in dus dan was bij voorbeeld een set met 8 lampjes mooier geweest,
Bedankt voor je review Daan!
Vanaf het moment in de winkel tot aan de opbouw. Fantastische goede service! Wij zijn op en top tevreden over tuinmaximaal! Zelf alles opgebouwd (af en toe even moeten bellen voor hulp) Altijd vriendelijk!
Goed om te lezen, Ursula!. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn!
Prijs kwaliteit is zeer goed. Altijd behulpzaam aan de telefoon. Zeer blij met mijn aankopen.
Beste Anja, Hartelijk dank voor uw vijfsterrenrecensie! We vinden het super om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit en onze medewerkers. We wensen u veel plezier met uw nieuwe zonwering en hopen dat u er maximaal van zult genieten! Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
De bestelde zonwering was binnen korte tijd geleverd. Product zat in degelijke verpakking en is in prima staat afgeleverd. Door de eenvoudige handleiding was de zonwering prima zelf te monteren. Nu met de aankomende zomer hebben we er dagelijks veel plezier aan.
Beste Frank, Hartelijk dank voor deze positieve review! Wij vinden het fijn om te horen dat de zonwering makkelijk te monteren was. Wij wensen u heel veel plezier met uw zonwering en hopen dat u hier deze zomer maximaal van mag genieten! Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
Ze hebben alles netjes zoals afgesproken geleverd! De overkapping is goed de plaatsen met 3 man en een lift maar vergis je niet met een goot van 6 meter! Erg zwaar vandaar drie man zeker wil je niets beschadigen. Resultaat is echt mooier dan we verwacht hadden!! Wij zijn er supper blij mee!!
Beste Bas, Hartelijk dank voor uw vijfsterrenrecensie! We vinden het super om te horen dat u tevreden bent met onze producten en de plaatsgevonden levering. Wat fijn dat de montage u goed is bevallen! We wensen u veel plezier met uw nieuwe terrasoverkapping en hopen dat u er maximaal van zult genieten! Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
De overkapping met zonwering is echt heel mooi. De klantenservice is behulpzaam en vriendelijk. Een nalevering van schroeven was geen probleem, maar het opsturen van een afstandsbediening is moeilijker.
Beste Astrid, Hartelijk dank voor uw recensie. We vinden het super om te horen dat u tevreden bent met uw terrasoverkapping en de service betreft uw nalevering. We wensen u veel plezier met uw nieuwe terrasoverkapping en hopen dat u er maximaal van zult genieten! Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
Bij de levering van de schuifwanden was men de schroeven, deurstoppers en kit vergeten. Na contact met de chauffeur en de klantenservice na 2 dagen complete radiostilte. Uiteindelijk zelf schroeven gekocht zodat de timmerlieden die ik had ingehuurd in ieder geval wat konden doen. Na een mail gestuurd te hebben kwam vandaag de reactie dat er zo snel mogelijk contact opgenomen wat ongeveer een week kan duren (dat is niet zo snel mogelijk). Wij zijn dus absoluut niet tevreden.
Beste Sjon, We vinden het jammer om te horen dat u ontevreden bent over Tuinmaximaal. We snappen dat het vervelend is als een levering niet compleet is. Mocht dit voorkomen, dan proberen we altijd zo snel mogelijk een nieuwe levering in te plannen voor de missende onderdelen. Door de drukte kan het helaas voorkomen dat dit iets langer kan duren. Onze oprechte excuses voor het ongemak. We hopen dat u desondanks maximaal kunt genieten van uw nieuwe glazen schuifdeuren! Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
4 heures au téléphone et aucunes raiponces a mes questions 2 mois de délais pour des Pieces manquantes a la livraison et aucunes explications pas moyen d'avoir un commercial qui parle francais sinon bon matériels et facile a monter
Monsieur/Madame, Quel dommage de lire que vous avez une expérience négative avec Tuinmaximaal. Pendant cette période chargée, nous essayons d'aider chaque client. Cela peut prendre plus de temps que ce à quoi vous êtes habitué pour le moment. Cependant, nous sommes heureux d'apprendre que vous êtes satisfait de nos produits et que l'assemblage vous a plu. Cordialement, L'équipe Tuinmaximaal
Afschuwelijk bedrijf. Komen hun afspraken totaal niet na. Wij hebben 8 weken Gewacht tot levering, kregen en mail dat het netjes zou geleverd worden. Wij hebben zelfs voor de zekerheid nog contact op genomen een aantal dagen voor levering of alles nog volgens plan ging er waren geen problemen. Ineens 1werkdag voor levering krijgen wij een onpersoonlijke mail dat iemand ziek is en dat ze pas 2 maand later kunnen leveren. Wij zijn hier achteraan gegaan en na allerlei leugens kwam het er op neer dat onze locatie te veel uit de buurt was. Wij hebben hun allerlei alternatieven gegeven maar dit bedrijf gaf niks mee. Verschrikkelijke service.
Beste Aron, Spijtig om te horen dat u niet tevreden bent over ons levertermijn en communicatie. Door het huidige hygiëne beleid zijn wij soms genoodzaakt om een levering te verzetten. We snappen dat dit een teleurstelling met zich meebrengt. Onze oprechte excuses voor het ongemak. Wanneer er een omvangrijke levering verzet dient te worden, kan deze niet ingepland worden op een bestaande route omdat er simpelweg niet genoeg plaats is in de leverbus. Wij zullen uw levering dan moeten plannen in een nog ongeplande lege leverbus. Dit heeft dus niets te maken met waar uw leveradres zich bevindt. Vanwege de drukte van het hoogseizoen kan het voorkomen dat de levering wat langer duurt. Wij doen ons uiterste best om een goede service te leveren. We hopen desalniettemin, dat u spoedig kunt genieten van uw overkapping. Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
Wij hebben zowel op ons kantoor als privé glazen schuifdeuren van Tuinmaximaal besteld. Afgelopen zomer was er wel een zeer lange levertijd, maar in corona tijd is dat natuurlijk niet gek. Na levering alles geplaatst. Ziet er goed uit en in verhouding tot anderen een zeer goede prijs. Wij raden de glazen schuifdeuren van Tuinmaximaal aan iedereen aan!
Beste Tess, Hartelijk dank voor uw review. We vinden het super om te horen dat u zo te spreken bent over onze producten en prijs-kwaliteitverhouding. Wat fijn dat de producten voldoen aan uw wensen. We wensen u veel plezier met uw nieuwe glazen schuifdeuren en hopen dat u er maximaal van zult genieten! Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
Via de website heb ik, na deze met andere leveranciers te vergelijken, een glazen schuifwand besteld. De informatie en meetinstructie op de website is duidelijk en compleet. De levering en levertijd was conform afspraak, op de dag zelf belde de bijrijder om de exacte tijd door te geven. De materialen werden netjes tot aan de overkapping achter in mijn tuin gebracht. Dit is wel eens anders, nl tot aan de deur, bij andere bedrijven. Daarnaast kreeg ik nog tips voor het monteren van de wand. De materialen waren netjes ingepakt om schade te voorkomen.
Beste Ton, Hartelijk dank voor uw vijfsterrenrecensie. We vinden het super om te horen dat u tevreden bent met de levering, de montage tools en het eindresultaat. Wij zijn blij dat uw ervaring met Tuinmaximaal als prettig is ervaren. We wensen u veel plezier met uw nieuwe glazen schuifdeuren en hopen dat u er maximaal van zult genieten! Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
Snelle levering Makkelijk te plaatsen Ziet er goed uit.
Beste Johnny, Hartelijk dank voor uw recensie. We vinden het super om te horen dat u tevreden bent met de levering, de montage tools en het eindresultaat. We wensen u veel plezier met uw nieuwe glazen schuifdeuren en hopen dat u er maximaal van zult genieten! Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
Zeer tevreden over de vlotte levering, er ontbrak een onderdeel. Heb hierover gebeld, het werd netjes na geleverd. Dus zeer tevreden, en heb nu al veel plezier gehad van mijn overkapping.
Beste Joep, Hartelijk dank voor uw recensie. We vinden het super om te horen dat u tevreden bent met de levering en de service betreft uw nalevering. We wensen u veel plezier met uw nieuwe terrasoverkapping en hopen dat u er maximaal van zult genieten! Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
Rooijakkersstraat 8
5652BB Eindhoven
Bij Tuinmaximaal vinden we dat iedereen elk seizoen maximaal moet kunnen genieten van zijn of haar tuin. U vindt bij Tuinmaximaal een ruime keuze aan kwalitatieve Gumax® Excellence - Superior coating overkappingen die u met diverse uitbreidingsmogelijkheden geheel naar wens kunt samenstellen. Van glazen schuifwanden en automatische zonwering tot diverse accessoires als LED verlichting en deurgrepen; binnen enkele stappen is uw overkapping compleet! Met de verkoop van 20.000 overkappingen en glazen schuifwanden per jaar is Tuinmaximaal marktleider in Europa. Bij Tuinmaximaal bent u verzekerd van de laagste prijs van Europa op overkappingen en glazen schuifwanden uit een gelijke kwaliteitsklasse.