Van A tot Z is onze bestelling en levering prima verlopen. De plaatsing van onze schuiframen hebben we zelf gedaan en dat verliep ook probleemloos. We zijn super content en kunnen nu nog meer genieten van ons afdak.
Beste Jef en Mira, Hartelijk dank voor uw vijfsterrenrecensie. We vinden het super om te horen dat het gehele bestelproces volledig naar wens is verlopen. Wat fijn dat de montage van de glazen schuifdeuren u goed is bevallen. We wensen u veel plezier met uw nieuwe glazen schuifdeuren en hopen dat u er maximaal van zult genieten! Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
Door de perfecte instructie op papier en in de video en je houdt je ook daaraan is het voor de handige doe-het-zelvers zeker zelf te plaatsen. Ook later (was er in niet 2015) zelf de zonwering geplaatst werkt heel goed afwerking van de producten staat op een hoog niveau.
Beste Arie, Hartelijk dank voor uw review. We vinden het super om te horen dat u tevreden bent met onze producten, montagehandleidingen en montagevideo's. Wat fijn dat de zelf-montage u goed is bevallen! We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen dat u er maximaal van zult genieten! Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
Snelle levering. Zeer hoge kwaliteit van de schuufwanden. Een aanrader om daar te kopen
Beste Johan, Hartelijk dank voor uw review. Wat fijn om te horen dat wij u naar tevredenheid hebben geholpen en dat de levering naar wens heeft plaatsgevonden. We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen dat u er maximaal van zult genieten! Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
zeer tevreden van de monteurs proper werk en alles netjes opgeruimd na het werk
Beste meneer vogelaers, Hartelijk dank voor uw review. Wat fijn dat u de levering als prettig hebt ervaren. We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen dat u er maximaal van zult genieten! Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
Veel plezier en gemak van product
Beste Louis, Hartelijk dank voor uw review. We vinden het super om te horen dat u tevreden bent met de producten. We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen dat u er maximaal van zult genieten! Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
Mijn 2e overkapping.. mooi degelijk materiaal.. duidelijke gebruiksaanwijzing.. Juist jammer dat net als bij mijn 1e overkapping MAAR 1 silicone tube bijgeleverd terwijl 4 nodig.. hou er rekening mee..
Beste heer Dupré, Bedankt voor uw review. Fijn dat u tevreden bent met ons product. We zullen intern bespreken of het wellicht mogelijk is om in de toekomst meer siliconenkit mee te leveren bij de bestellingen. Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
Alle materialen waren compleet geleverd super kwaliteit, niets beschadigd door perfecte ingepakte delen. Voor zelfbouwprojecten goede instructie, per film en op papier
Beste Gerard, Bedankt voor uw review. Hartelijk dank voor uw review. We vinden het super om te horen dat u zo te spreken bent over onze producten en de levering. Wat fijn dat de montage u goed is bevallen. We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u graag weer van dienst te mogen zijn bij een eventuele volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
Vanmiddag tussen 13 en 17 uur ingepland bij het pick up punt in Eindhoven. Helaas was er een glazendeur gesneuveld bij het plaatsen. Omdat de levertijd 11 weken was had ik besloten om hem zelf te halen. Dat kon dus woensdag 28-4 -21, erg fijn dat we snel ingepland konden worden. Om 14.30 uur waren wij op de locatie, bij het aanmelden, kreeg ik te horen dat het erg druk was en dat het wel een uur kon duren. Kan gebeuren dachten wij, na ruim een uur nog eens naar binnen gelopen. Met de vraag hoe het ervoor stond, de jongeman achter balie gaf met het schaamrood op zijn kaken dat er nog 4 man voor ons was. Hierop vroeg ik hoelang dat ging duren hij gaf aan minimaal nog een uur. Toen begon mijn irritatie wel wat op te lopen, ik dacht dit kan niet waar zijn. Is de logistiek dan een chaos wat was hier aan de hand??? Over de producten ben ik wel tevreden. Het is mijn eerste ervaring met tuinmaximaal ook op logistiek gebied. Daar ben ik minder over te spreken twee en halfuur wachten in een bus is niet prettig. En toen wij net op het punt stonden om er de brui aan te geven, ging gelukkig te telefoon. We konden komen laden. Om 14.30 uur daar en om 17 30 uur weg. Roept bij mij wel twijfels op over de logistiek binnen tuinmaximaal. In deze eerste ervaring was die niet best!!!
Beste meneer Krijnen, Hartelijk dank voor uw recensie. Wij vinden het erg vervelend dat u zo lang heeft moeten wachten voordat u uw bestelling mee naar huis kon nemen. Door verschillende oorzaken is deze dag veel vertraging geweest in het uitleveren en de beschikbaarheid van plekken bij ons Pick-Up Point, waar u natuurlijk niet de dupe van had moeten worden. Wij werken samen met onze afdeling Planning om dit in de toekomst te voorkomen. Wij wensen wij u maximaal plezier toe met uw glazen schuifwand, en mocht u nog mooie foto’s hebben van het eindresultaat, kunt u deze mailen naar [email protected]. Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal.
Info, bestelling en levering is allemaal zeer goed verlopen. Door corona hebben wij de terrasoverkapping zelf moeten plaatsen. Hoewel alles vrij duidelijik uitgelegd staat, is toch enige handigheid vereist en zijn we er toch 2 lange dagen aan bezig geweest. Het moeilijkste was dan ook het plaatsen van het glas, waarbij we nog zuignappen hebben moeten huren en een paar man extra moeten inschakelen. Om alles waterdicht af te kitten, hebben we ook zelf nog een extra spuitbus moeten bijkopen, de ene meegeleverde bus was niet voldoende. Voor de rest zijn wij heel tevreden!
Beste Bart, Hartelijk dank voor uw review. We vinden het super om te horen dat u tevreden bent met de bestelde producten en onze prijs-kwaliteitverhouding. Wat fijn dat de montage desondanks gelukt is en dat u tevreden bent met het eindresultaat. We wensen u veel plezier met uw nieuwe terrasoverkapping en hopen dat u er maximaal van zult genieten! Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
Van a tot z alles goed verlopen. Heel duidelijke en snelle communicatie. Door het filmpje dat op youtube staat is het makkelijk om alles op te bouwen. Zelfs de boren om de gaten te boren van de afvoer en spotjes worden mee geleverd. Wij hebben met 3 man op 10 uur een een 3meter op 10meter overkapping geplaatst zonder enige ervaring.
Beste Kurt, Hartelijk dank voor uw review. We vinden het super om te horen dat u tevreden bent over uw ervaring met Tuinmaximaal, de montage tools en het eindresultaat. Wat fijn dat u de montage proces als prettig hebt ervaren. We wensen u veel plezier met uw nieuwe terrasoverkapping en hopen dat u er maximaal van zult genieten! Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
De levering van de overkapping met alle toebehoren werd binnen 1 week na bestelling uitgevoerd. Dit gebeurde met grote zorg. De opbouw van de overkapping is in eigen hand verricht met een zeer degelijke instructie en voorbereiding door Tuinmaximaal. Wij zijn erg blij met deze nieuwe overkapping en zeer tevreden over de geleverde service
Beste Leo, Hartelijk dank voor uw review. We vinden het super om te horen dat u tevreden bent over de levering en het eindresultaat. Wat fijn dat u de montage proces als prettig hebt ervaren. We wensen u veel plezier met uw nieuwe terrasoverkapping en hopen dat u er maximaal van zult genieten! Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
Materiaal is zeer goed, veel waar voor je geld, helemaal tevreden, ook klantenservice is goed
Beste Ineke, Hartelijk dank voor uw review. We vinden het super om te horen dat u tevreden bent met onze prijs-kwaliteitverhouding en onze klantenservice. Wat fijn dat u het bestelproces als prettig hebt ervaren. We wensen u veel plezier met uw nieuwe terrasoverkapping en hopen dat u er maximaal van zult genieten! Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
Duidelijke website. Bij vragen snel geholpen en meedenkend bij problemen.
Beste Saskia, Hartelijk dank voor uw review. We vinden het fijn om te horen dat wij u naar tevredenheid hebben geholpen en dat u tevreden bent met onze service. We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen dat u er maximaal van zult genieten! Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
Ik ben erg tevreden over de overkapping, moet wel erg voorzichtig zijn met de coating. Een krasje is best snel gemaakt. Maar dat wetende was het verder heel simpel om met de gebruiksaanwijzing en de intructievideos de overkapping te monteren en neer te zetten. Ben zelf ook zeer te spreken over de zonnewering. Is makkelijk te monteren en werkt erg mooi zo op de afstandbediening. Daarnaast een keer contact gehad met de klantenservice ivm met een wijziging de bestelling. Werd netjes opgenomen en is zonder problemen in de bestelling verwerkt. Ik had best wat negatieve reacties gezien op de site en dat zette me aan het twijfelen. Erg blij dat ik de bestelling toch gedaan heb. Heb een erg prettige ervaring met tuin maximaal. Binnenkort toch de schuifwand ook bijbestellen
Beste Jari, Hartelijk dank voor u recensie. Goed om te horen dat u zo te spreken bent over onze montagehandleiding en de instructie video's. We vinden het super om te horen dat u zo te spreken bent over onze klantenservice. We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u graag weer van dienst te mogen zijn bij een eventuele volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
Snelle levering. Goeie prijs/kwaliteit
Beste Sander, Hartelijk dank voor uw recensie. Wij vinden het zeer prettig om te vernemen dat u zo tevreden bent over ons product en de snelheid van de levering. Wij wensen u veel plezier met uw terrasoverkapping en hopen dat u er maximaal van zult genieten! Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
Overkapping is mooi, stevig en eenvoudig in elkaar te zetten met behulp van de uitleg op video.
Beste Sandra, Hartelijk dank voor uw recensie. Wij vinden het zeer prettig om te vernemen dat u zo tevreden bent over het product en de bijbehorende montage tools. Wij wensen u veel plezier met uw terrasoverkapping en hopen dat u er maximaal van zult genieten! Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
Vorig jaar oriënterend bezoek in de showroom, goede uitleg , diverse offertes meegekregen. Voorbeeldstukken van diverse producten mee gekregen voor thuis .
Beste Ria, Hartelijk dank voor uw recensie. Wij vinden het super u zo positief bent over uw ervaring met Tuinmaximaal. Wat fijn dat u de levering als prettig hebt ervaren, het contact duidelijk was en dat het product u bevalt. We wensen u veel plezier met uw glazen schuifdeuren en hopen dat u er maximaal van zult genieten! Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
*Snel geleverd *Tot in de tuin gebracht *Alles in orde *Simpele handleiding *Kunnen vele bedrijven een voorbeeld aan nemen. Dank aan allen van Tuinmaximaal voor de goede service Toppers !!!!
Beste Frenk, Hartelijk dank voor uw vijfsterrenrecensie. Wat fijn dat u zo positief te spreken bent over uw ervaring met Tuinmaximaal. Wat fijn dat u de levering als prettig hebt ervaren en dat de montage u goed is bevallen! We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen dat u er maximaal van zult genieten! Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
Hele snelle levering van m'n Gumax schuifpui. 2 nette chauffeurs die nog even wat tips voor de montage meegeven waardoor we de plaatsing makkelijk voor mekaar kregen. Duidelijke handleiding erbij en kwaliteit materialen.
Beste Patrick, Hartelijk dank voor uw review. We vinden het super om te horen dat u zo te spreken bent over onze producten en de levering. Wat fijn dat de montage u goed is bevallen. We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u graag weer van dienst te mogen zijn bij een eventuele volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
The service was very nice and always fast in reply. We mounted ourselves and we spent some time until we understand which part comes where. This can be improved by adding more detailed instruction movies, with detail on joining parts not only the big picture. We manage to assemble in a day and I was pleasantly surprised to see that pieces are large enough to adapt for various lengths. all in all, we recommend this product.
Ik ken geen enkel bedrijf,dat alles zo goed geregel heeft,als tuinmaximaal. Top!
Beste Familie Verdonschot, Hartelijk dank voor uw vijfsterrenrecensie. Wat fijn dat u zo positief te spreken bent over uw ervaring met Tuinmaximaal en dat het gehele bestelproces naar wens is verlopen. We wensen u veel plezier met uw nieuwe glazen schuifdeuren en hopen dat u er maximaal van zult genieten! Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
Makkelijk zelf te monteren.
Beste Danny, Hartelijk dank voor uw vijfsterrenrecensie. Wat fijn dat u tevreden bent met de bestelde producten en dat de montage u goed is bevallen. We wensen u veel plezier met uw nieuwe glazen schuifdeuren en hopen dat u er maximaal van zult genieten! Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
Tuinmaximaal is een zeer klantvriendelijk bedrijf. Bij vragen goed bereikbaar en deskundig advies. Levering was ook top. Wij zijn ontzettend blij met onze schuifpui, het ziet er prachtig uit en een geweldige kwaliteit.
Beste Renate en Chiel, Hartelijk dank voor uw review. We vinden het super om te vernemen dat u zo tevreden bent over de bereikbaarheid, de levering en het eindresultaat. We wensen u veel plezier met uw glazen schuifdeuren en hopen dat u er maximaal van zult genieten! Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
van aankoop tot en met levering top geregeld.
Beste Willem, Hartelijk dank voor uw review. We vinden het super om te vernemen dat u zo tevreden bent over het gehele proces. We wensen u veel plezier met uw glazen schuifdeuren en hopen dat u er maximaal van zult genieten! Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
Heel goede aankoop gedaan.is heel goed uitgelegd op montage filmpje. Alles perfect geleverd. Zeer te vrede over. Echte aanrader
Beste Luc, Hartelijk dank voor uw review We vinden het super om te horen dat u zo tevreden bent over onze producten, de montagehandleiding en de levering. We wensen u veel plezier met uw terrasoverkapping en hopen dat u er maximaal van zult genieten! Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
Rooijakkersstraat 8
5652BB Eindhoven
Bij Tuinmaximaal vinden we dat iedereen elk seizoen maximaal moet kunnen genieten van zijn of haar tuin. U vindt bij Tuinmaximaal een ruime keuze aan kwalitatieve Gumax® Excellence - Superior coating overkappingen die u met diverse uitbreidingsmogelijkheden geheel naar wens kunt samenstellen. Van glazen schuifwanden en automatische zonwering tot diverse accessoires als LED verlichting en deurgrepen; binnen enkele stappen is uw overkapping compleet! Met de verkoop van 20.000 overkappingen en glazen schuifwanden per jaar is Tuinmaximaal marktleider in Europa. Bij Tuinmaximaal bent u verzekerd van de laagste prijs van Europa op overkappingen en glazen schuifwanden uit een gelijke kwaliteitsklasse.