Heel goed Ben verschillende keren bij jullie geweest en elke keer netjes en vriendelijk geholpen Planning kon beter maar ja het gaat nergens soepel in deze carona tijd Verder was er nog een probleempje met transport schade met de zonwering die we later besteld hadden maar is ook netjes opgelost. Dus heel tevreden,
Beste Adrie, Hartelijk dank voor uw vijfsterrenrecensie. Wat fijn om te lezen dat u zeer tevreden bent over de keren dat u bij ons in de showroom bent langsgekomen. Ook fijn om te horen dat het probleem met de zonwering naar uw mening goed is opgelost. We wensen u veel plezier met uw nieuwe terrasoverkapping en zonwering! U geeft aan dat het u tegenvalt dat de overkapping iets doorzakt. Bij alle Gumax® terrasoverkappingen wordt over de volle breedte een gegalvaniseerde stalen strip van verenstaal in de goot geschoven. De gegalvaniseerde stalen strip weegt 10 kg per breedtemeter en maakt de goot van de terrasoverkappingen 5 keer zo sterk. Bij onze overkappingen zal het gewicht van de stalen strip er voor zorgen dat de goot in het midden tot enkele centimeters door kan hangen bij grote overspanningen. Dit is een normaal verschijnsel. De stalen strip zorgt echter ook voor de stevigheid van de goot zodat deze grote belastingen kan verduren. Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
Bestelling was eenvoudig en duidelijk. Levering was wel aan de late kant maar dat was van tevoren aangegeven. Verder is de kwaliteit goed. Ik ben tevreden
Beste Osama, Bedankt voor uw recensie. Fijn om te horen dat u te spreken bent over het bestellen en de kwaliteit. U geeft aan minder positief te zijn over de levering. We streven ernaar om te leveren binnen een week. Als de drukte dermate groot is, kan het helaas voorkomen dat de levering vertraging oploopt. Excuses voor het ongemak. We wensen u veel plezier met uw glazen schuifwand. Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
Mooie overkapping, vriendelijk personeel dat meedenkt zowel in de showroom als de monteurs die de overkapping hebben geplaatst. Levering was ook sneller dan verwacht en helemaal volgens afspraak. Ook de schoren die de monteurs mee terug hebben genomen werden netjes aan ons terug betaald (incl. het montage-bedrag) zonder er om te moeten vragen.
Beste Ankie, Hartelijk dank voor uw recensie en het zeer mooie cijfer wat u ons geeft. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over uw overkapping. Het pleziert ons dat u goed bent geholpen door ons personeel, de levering en de afhandeling die u beschrijft. We wensen u nog veel plezier met uw nieuwe terrasoverkapping. We zijn benieuwd naar het eindresultaat. Als u leuke foto's heeft, kunt u deze sturen naar [email protected] of plaatsen op onze Facebookpagina. Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
Beste D., Hartelijk dank voor uw vijfsterrenrecensie. Wat fijn om te vernemen dat u zo tevreden bent met uw nieuwe terrasoverkapping. We wensen u er veel plezier mee! Als u leuke foto's heeft en deze met ons wilt delen, dan kunt u een mail sturen naar [email protected] of het beeldmateriaal plaatsen op onze Facebookpagina. Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
5 jaar terug een afdak bij jullie besteld en dit jaar helemaal dicht gemaakt met glazen schuifdeuren. We zijn er heel erg blij mee.
Beste Dia, Bedankt voor uw recensie. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent en dit jaar heeft besloten om opnieuw voor ons te kiezen. Vervelend om te lezen dat een glazen schuifdeur beschadigd geleverd werd. Bedankt voor uw feedback, wij kunnen dit gebruiken om onze service in de toekomst te verbeteren. Onze excuses voor de onduidelijke communicatie. We wensen u nog veel plezier met uw terrasoverkapping en de glazen schuifwanden! Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
Beste Brian, Hartelijk dank voor het achterlaten van uw recensie. Fijn om te zien dat u zo tevreden bent. We wensen u nog veel plezier met uw nieuwe terrasoverkapping! Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
Order na 6 weken na plaatsing leveren zonder de bestelde glaspanelen dus alleen de profielen. Na nog eens 8 weken de glaspanelen nageleverd krijgen. Al met al tussen bestellen en leveren 14 weken verstreken. Erg lang!!! Terwijl op de website staat dat er uit voorraad geleverd kan worden. Grote bullshit!!! Personeel komt afspraken niet na wat ze afspreken. Iedere keer er zelf weer achteraan bellen hoe het er mee staat. Zelfs een excuus/goedmaak bloemetje die wordt belooft kan niet na 1 telefoontje bezorgt worden. Ook daar achteraan moeten bellen. Showroom en verkoop netjes, de rest wat daarop volgt is gewoon RUK.
Beste Dennis, Bedankt voor je recensie. Vervelend om te vernemen dat het bij de levering niet helemaal spoedig is verlopen, onze excuses voor het ongemak. Wij streven ernaar om onze klanten zo spoedig mogelijk te voorzien van de bestelde producten en vinden het dan ook jammer dat dit bij u niet gelukt is. Ondanks de hinder die u heeft ervaren, hopen wij dat u maximaal geniet van uw terrasoverkapping. Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
Alles top
Beste Hans, Bedankt voor uw vijfsterrenrecensie. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent! We streven er naar om zo spoedig mogelijk te bellen voor een afspraak en binnen 1 week te leveren, maar door drukte kan het helaas voorkomen dat dit langer duurt. We zijn dankbaar voor uw begrip. We wensen u veel plezier met uw glazen schuifwand. Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
Vanaf bestelling tot levering alles okay. Telefonische contacten met firma ook goed. Wel soms twee maal bellen voordat er terug wordt gebeld. Telefoontje half uur voor levering ook goed. Afgeleverde defecte onderdelen (bijv. staander) wordt zonder probleem omgeruild.
Alles werd keurig netjes in mijn tuin gelegd. Zelf de opbouw gedaan met behulp van de gebruikt aanwijzing en de video. Met 3 man prima te doen!
Beste Bas, Hartelijk dank voor het plaatsen van uw recensie. We zijn verheugd om te lezen dat u zo tevreden bent over de levering en dat u goed uit de voeten kon met de montage. We wensen u veel plezier met uw nieuwe terrasoverkapping! We zijn benieuwd naar het eindresultaat. Als u leuke foto's heeft, kun u deze sturen naar [email protected]. Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
Het monteren van de glazenwand om mijn serre dicht te maken leek moeilijk maar is met behulp van de video instructies prima uit te voeren
Beste Gerard, Bedankt voor uw vijfsterrenrecensie. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de levering en dat de montage met behulp van onze instructievideo goed lukte. We wensen u veel plezier met uw glazen schuifwand. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan kunt u deze mailen naar [email protected] Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
We hadden een veranda besteld en zelf geplaats dus had zelf mensen ingehuurd die hem kwamen plaatsen, toen het glas erin zat wat is geleverd door tuinmaximaal zag ik dat het glas verschilde 3 verschillende glazen.. ik heb aangegeven dat er kleurverschil in zit en vervorming in het glas nu zeggen ze je krijgt 2 nieuwe glazen en die moet je er zelf uithalen en de nieuwe er in zetten dus ik zeg ik heb daar iemand voor ingehuurd het zijn 3 glazen en ga ervan uit dat jullie ze er uit halen en er in leggen ik ga niet weer iemand inhuren is jullie fout! En krijg als antwoord omdat u voor zelf montage hebt gekozen je het zelf eruit en erin moet leggen HET IS JULLIE FOUT DAT JULLIE SLECHTE KWALITEIT LEVEREN! dat heeft niks te maken met zelf monteren of niet.
Beste Ashley, Bedankt voor uw recensie. Vervelend om te vernemen dat u niet tevreden bent met de service van Tuinmaximaal. Enige tijd geleden hebben wij de terrasoverkapping bij u geleverd. Tot onze verbazing hebben wij vernomen dat u niet tevreden bent over 3 glazen dakplaten, ondanks dat voor ons het probleem niet zichtbaar is, hebben wij u 3 glazen dakplaten aangeboden en daarmee de service geboden waar u in eerste instantie om vroeg. Doordat u eerder heeft gekozen om de terrasoverkapping zelf te monteren en geen gebruik te maken van de montageservice van Tuinmaximaal, dient u deze zelf te demonteren en te monteren. Helaas kunnen wij hier geen uitzonderingen in maken. Zoals eerder besproken komen wij spoedig bij u de dakplaten leveren en ophalen. Wij hopen dat u, ondanks deze hinder, maximaal geniet van uw terrasoverkapping. Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
In de showroom zijn we heel goed geholpen, medewerker was een zeer vriendelijke behulpzame man!!! Hij dacht goed met ons mee en kwam met goede adviezen en tips! Bezorgservice is bagger, ze geven aan aan de deur te zijn geweest terwijl er iemand thuis was. Ook zouden ze gebeld hebben ook dat is niet waar. Ze kunnen mij wel bereiken voor een nieuwe afspraak maar telefonisch zou ik niet bereikbaar zijn. Vervolgens nieuwe afspraak gemaakt wordt ik om 6:25 uur in de ochtend uit bed gebeld.
Beste Seyhan, Bedankt voor uw recensie. Fijn om te horen dat u zo'n goede ervaringen heeft met onze klantenservice, we zijn blij dat u goed geholpen bent. Wat vervelend om te vernemen dat u minder tevreden bent over de bezorging. Het spijt ons dat het een en ander niet soepel is verlopen. We nemen uw feedback mee om onze service te verbeteren. We wensen u veel plezier met uw glazen schuifwand! Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
We hadden een overkapping besteld die op voorraad was . Na betaling kregen we te horen dat dit een paar weken ging duren. Daar ons maar bij neergelegd maar gewacht . Een dag voor de levering werden we gebeld dat het niet mogelijk was om te leveren ivm Corona. Ook daar hadden we begrip voor . Het geheel zou dan een week later komen. Niet graag maar oke was niet anders. De week daarop belden ze me de dag van levering dat de auto kapot was konden wederom weer niet leveren. De jonge dame aan telefoon was en bleef vriendelijk ik vroeg om een meerdere van haar om het een en ander te bespreken. Ik kreeg een man aan de telefoon die alles behalve vriendelijk was en het gesprek liep beetje uit de hand . Naar ook wat mails te hebben gewisseld zouden de op dinsdag leveren . Ver volgens kregen we mail dat het over twee weken geleverd gaat worden . Ben er helemaal klaar mee al twee keer de aannemer laten komen om deze in het werk in te bouwen en weer naar huis kunnen sturen , de kosten hiervan moet ik wel betalen steeds. Nu zijn we toch maar genoodzaakt om dit bij een advocaat neer te leggen en maar kijken hoe het afloopt .
Beste Johan, Bedankt voor je recensie. Vervelend om te vernemen dat u niet tevreden bent met de service van Tuinmaximaal. Uiteraard kan het voorkomen dat een afspraak verzet dient te worden, dit doen wij wanneer dit noodzakelijk is en wanneer wij geen andere mogelijkheid hebben. Wij proberen altijd tot op het laatste moment om voor een oplossing te komen echter, helaas is dit niet altijd mogelijk. Onze excuses voor het ongemak. Naar aanleiding van het eerdere contact, komen wij aankomende week bij u leveren. Gelukkig hadden we hiertoe nog de mogelijkheid. Wij hopen dat u, ondanks de hinder die u hierdoor heeft moeten ervaren, uiteindelijk wel geniet van de terrasoverkapping. Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
Pakket wordt in perfecte staat geleverd en de installatie video is erg duidelijk Top
Beste Peter, Hartelijk dank voor uw recensie. Goed om te horen dat u zo tevreden bent over de levering en de montage-instructies van de video. We wensen u veel plezier met uw nieuwe terrasoverkapping. Als u leuke foto's heeft van het eindresultaat ontvangen wij ze graag op [email protected], u kunt ze ook delen op onze Facebook-pagina. Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
Groot compliment aan Jasper. Een super klantvriendelijke jongen. Geweldig door hem geholpen
Beste Elly, Bedankt voor het achterlaten van uw recensie. Wat fijn om te lezen dat u zo goed geholpen bent door onze collega. We hebben uw compliment doorgestuurd! We wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
zeer tevreden
Beste Tom, Vriendelijk bedankt voor uw recensie. Fijn om te vernemen dat u zo tevreden bent. We zien dat u helaas minder te spreken bent over de levertijd. We proberen altijd zo snel mogelijk te leveren, vaak is dat binnen twee weken. Als het echter dermate druk is, kunnen de levertijden oplopen. We wensen u nog veel plezier met uw glazen schuifwand. Met vriendelijke groet, Team Maximaal
Een kijkje gaan nemen in de toonzaal in Eindhoven. Kopje kofie gehad. Al mijn gestelde vragen werden beantwoord. En met een offerte terug gekeerd. En thuis besteld, kort nadien werd leveringsdatum telefonisch medegedeeld. Alles is verlopen zoals het hoord. Netjes geleverd, goed verpakt. Terasoverkapping en 2 keer spie. Geplaatst met de buurman,verliep vlot met het mee geleverd stappenplan.ben er zeer tevreden mee
Beste Geert, Hartelijk dank voor uw recensie en het mooie cijfer waarmee u ons beloont. Wat prettig om te lezen dat u goed geholpen bent in de showroom, snel benaderd werd na het plaatsen van uw bestelling, tevreden bent met de levering en goed uit de voeten kon met montage! We wensen u veel plezier met uw nieuwe terrasoverkapping. We zijn benieuwd naar het eindresultaat. Als u wilt, kunt u leuke foto's met ons delen via [email protected] of op onze Facebook-pagina. Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
slechte werktekeningen wbt zelfmontage. dit kan vele malen beter. zuinig met de kit. was zeker niet voldoende om mijn overkapping af te kitten. wat leveren/ophalen betreft niet echt flexibel en dit is jammer.
Beste B., Bedankt voor het plaatsen van uw recensie. We zien dat u tevreden bent over onder meer de kwaliteit van de producten en de prijs, dat is fijn om te vernemen. Vervelend om te lezen dat u ontevreden bent over de instructies en de hoeveelheid geleverde kit. We horen graag waar u tijdens de montage tegenaan liep, zodat we dit mee kunnen nemen om onze service te verbeteren. Vervelend dat u het ophalen en de levering als weinig flexibel heeft ervaren, onze excuses hiervoor. Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
Tevreden
Beste Ja Rega, Vriendelijk bedankt voor uw vijfsterrenrecensie. Heel fijn om te horen dat u zo tevreden bent. We wensen u veel plezier met uw nieuwe terrasoverkapping. Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
Zin zegt genoeg
Beste Bjorn, Bedankt voor uw recensie. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent met het product en de service. We wensen u nog veel plezier met uw nieuwe terrasoverkapping. Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
Alles perfekt genoeg materiaalbedankt
Beste Geert, Bedankt voor uw recensie en het mooie cijfer dat u ons geeft. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent. We zien dat u minder te spreken bent over onze showroom. Als u aangeeft waar u niet over tevreden bent, kunnen we dit meenemen om onze service eventueel te verbeteren. We wensen u nog veel plezier met uw nieuwe terrasoverkapping. Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
Daar wij op zoek waren naar een schuifwand van glas +/- 6 meter (via internet) kwamen we uiteindelijk uit bij Tuinmaximaal, hier zijn we ook bij blijven hangen daar zij ook de juiste maten konden leveren. Ook in de showroom geholpen door vakkundige mensen. Telefonisch contact liep ook heel goed. Bestellen ging ook makkelijk via internet. Levering was later dan op de site aangegeven was ( door drukte zei men), maar dit vonden wij geen probleem. De levering is prima verlopen en kregen zelfs nog tips van de chauffeurs voor het plaatsen van de pui. ( want dit deed ik n.l. zelf.) De instructies die er bij geleverd zijn waren heel duidelijk. We zijn blij met het resultaat!!!!
Beste Piet, Vriendelijk bedankt voor uw vijfsterrenrecensie. Fijn om te horen dat u op zoek was naar een glazen schuifwand on bij ons de juiste maten vond. Verder vinden we het fijn om te vernemen dat u zo tevreden bent over de klantenservice, de bestelling via het internet, de levering en de montage-instructies. We wensen u veel plezier met uw glazen schuifwand! We zijn benieuwd naar het eindresultaat. Heeft u leuke foto's? Dan kunt u deze opsturen via [email protected] of delen op onze Facebook-pagina. Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
Zeer prettig.
Beste Laurens, We danken u hartelijk voor uw recensie met een heel mooi cijfer. Fijn om te horen dat u zeer tevreden bent over uw aanschaf. We wensen u veel plezier met uw glazen schuifwand. We zijn benieuwd naar het eindresultaat. Mocht u mooi fotomateriaal hebben, dan kunt u dit sturen naar [email protected] of delen op onze Facebook-pagina. Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
Alles was netjes geleverd, goed geregeld. Vriendelijke mensen
Beste Mark, Hartelijk dank voor uw vijfsterrenrecensie. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de levering en onze medewerkers. We wensen u veel plezier met uw nieuwe terrasoverkapping. Als u mooie foto's heeft van het eindresultaat kunt u een mailtje sturen naar info@tuinmaximaal of ze delen op onze Facebook-pagina. Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
Rooijakkersstraat 8
5652BB Eindhoven
Bij Tuinmaximaal vinden we dat iedereen elk seizoen maximaal moet kunnen genieten van zijn of haar tuin. U vindt bij Tuinmaximaal een ruime keuze aan kwalitatieve Gumax® Excellence - Superior coating overkappingen die u met diverse uitbreidingsmogelijkheden geheel naar wens kunt samenstellen. Van glazen schuifwanden en automatische zonwering tot diverse accessoires als LED verlichting en deurgrepen; binnen enkele stappen is uw overkapping compleet! Met de verkoop van 20.000 overkappingen en glazen schuifwanden per jaar is Tuinmaximaal marktleider in Europa. Bij Tuinmaximaal bent u verzekerd van de laagste prijs van Europa op overkappingen en glazen schuifwanden uit een gelijke kwaliteitsklasse.