dik tevreden

Alles goed geregeld en alle afspraken nagekomen.

Kundig advies en flexibele service

Fijn kunnen samenwerken met Kierkels. Kundig advies m.b.t. aanleggen vloerverwarming. Ook flexibel met schuiven montagedatum. Snelle reactietijd!

Zeer positief

ALLES TOP !!

Hele goeie service

Hele goeie service, en alles kwam netjes achter elkaar

Champions league

Kierkels behoort tot de absolute top in de tegel en vloer branche. Fabelachtige vloer bij ons gelegd van keramisch hout. Kierkels denk mee, is soepel, houdt zich aan de afspraken en hanteert korte lijnen. Gewoon superieur en een verademing in de overspannen bouw wereld van vandaag. Chapeau. Kierkels? Gewoon meesters in tegels en vloeren.

We zijn heel erg tevreden met de prachtige tegels

Bij het brengen van de tegels werden deze netjes door 3 mannen binnen neergelegd. Ook toen bleek dat we nog 1 pak tegels te kort kwamen was deze zeer snel geregeld. Helemaal top. Zou iedereen aanraden om hier te kopen ook omdat er goed advies gegeven werd bij het uitkiezen in de winkel.

Een prachtige vloer. Echt vakwerk geleverd.

De mannen die de vloer hebben gelegd waren echte profs en ook zeer vriendelijk. De man die alles moest afkitten is nog wat vergeten. Hiervoor moet hij nog komen. Verder ziet dat er ook prima uit.

Professionele totaaloplossing voor vloerverwarming en tegelwerken.

Goed advies, marktconforme prijs en perfecte service voor: - freeswerkzaamheden vloerverwarming; - vloerverwarmings-installatie; - plaatsen/lijmen vloertegels en plinten; - afwerking vloer, invoegen en kitten; - uitgevoerd door kundige vakmensen. Uiterst tevreden met eindresultaat.

Goede ervaring, ze komen hun afspraken na, en het resultaat mag er ook zijn.

Van een goed advies in de zaak, tot aan de oplevering, niets op aan te merken.

Geweldige behulpzame vakmensen

Ze zijn aardig, behulpzaam en de vloer ligt mooi. Ze denken mee , geven goed advies.

goed werk geleverd

we zijn zeer tevreden hoe alles gegaan is en netjes afgewerkt

Zeer goede service

Goede service, Mooie tegels gekocht

Top bedrijf

Geweldige service en de tegelzetter een vakman pur sang!

Super communicatie en alles naar wens verlopen

Ondanks dat we vanwege de Covid situatie alles op afstand hebben moeten doen is alles perfect verlopen. Communicatie met Gerben was zeer efficiënt!

zeer tevreden

ruim assortiment, vakkundig advies, zeer vriendelijk en de tegelzetters zijn vakmensen. Dit was onze tweede ervaring met Kierkels, weer super tevreden.

Uitstekend werk volgens afspraak

Vloerverwarming op de onderverdieping in een halve dag keurig opgeleverd met vriendelijk personeel.

Topbedrijf.

Wij zochten een bedrijf dat alles in 1 deed, zodoende kwamen wij bij dit bedrijf uit. Correct bedrijf. Geeft goede adviezen en denken met je mee. Bij ons een tegelvloer met vloerverwarming gelegd. Planning volgens afspraak. Top. Sloopwerken, nieuwe betonvloer, tegels leggen en kitten, alle bedrijven waar Kierkels mee samenwerkt zijn correcte werkmensen en werken netjes en volgens afspraak. Reageren meteen op vragen en mails. Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf en raden het iedereen aan.

Top bedrijf.....

via via zijn wij bij Kierkels terecht gekomen waar wij geen spijt van hebben gehad. Wij hebben vloerverwarming laten leggen en hebben hun alles geregeld. Wij zijn daar uitstekend geholpen en een goede service, en alles precies op tijd zoals was afgesproken.

Prima service en advies

Goede service en advisering en prima after sales

Goede service, vriendelijke mensen.

Prachtige tegelvloer geleverd. Van de cement dekvloer, tegels en vloervermarming tot aan de plinten. Vakkundig advies en uitvoering!

Top service en advies.

Vanaf het moment dat we binnen zijn gelopen in de zaak in Heythuysen tot op heden zijn we nog steeds erg enthousiast met onze nieuwe vloer. Geweldige service. Echte vakmensen zowel voor het inslijpen van de vloerverwarming als ook degene die de vloer kwamen leggen.

Afspraken worden goed nageleefd.

Goed advies en prima werk geleverd binnen de afgesproken periode.

Goede service, en er is prima vakwerk geleverd

Goed advies en super resultaat!

Bij Kierkels hebben ze de tijd genomen om ons goed te adviseren en om al onze vragen te beantwoorden. Ze hebben bij ons het totale traject verzorgd en het resultaat is echt perfect! Vloer ligt er superstrak in en de afwerking is top! Ook waren alle vakmensen van de installateur tot de tegelzetters erg vriendelijk.

Top kwaliteit

Wij zijn zeer tevreden. Echt vakwerk.

Walk 11b

6093 GS Heythuysen