Gerben heeft ons uitstekend geholpen, daarnaast hebben de tegelzetters prachtig werk geleverd! Bedankt!!!
We hadden een fout in de tegels (krom). Diezelfde dag nog andere tegels uit kunnen zoeken die enkele dagen later zijn gelegd. Eerlijke verkoper en goed advies. De tegelzetters zijn echte vaklui en nemen er goed de tijd voor
Afspraken goed nagekomen,ook wat betreft het kitwerk,en het opheffen van lekkage verwarming Als de vloer zo blijft, ben ik dik tevreden.
Schatting van Kierkels voor installatie uitfrezen vloerverwarming, wat uitbesteed wordt aan Janssen Kropp Ede, blijkt ipv 8 uur met 2 man nu 4 uur met 2 man te duren. Veranderd hierdoor niets aan prijs. Advies sla tussenhandelaar over die teveel geld vangt.
Beste heer Blanker, wat jammer om te horen dat u niet tevreden bent met de gang van zaken, zeker omdat we al voor de 2e keer een vloerverwarming voor uw bedrijf mogen maken. Vooraf maken we, zoals u weet, altijd een passende offerte, maar gezien de lastige situatie zijn tijdens de uitvoering aanpassingen gedaan. Hierdoor hebben de monteurs minder werk gehad en zijn er ook minder materialen gebruikt. Natuurlijk is de prijs hier achteraf ook op aangepast, zoals besproken
Zeer goed advies, zowel in tegel en kleur uitzoeken, maar ook het leggen van de tegels wordt zeer nauwkeurig gedaan. Klantvriendelijk, beleefd, correct en niet te vergeten, alles wordt ook schoon achteren gelaten. Zeer tevreden!
Bij vragen goed en snel geholpen
Toen we de legdatum wilde verleggen kregen we de volle medewerking.Bij t nog eens nakijken of de oude tegels goed weg waren kwamen ze direct.De tegelzetter ging niet naar huis tot t af was. GRANDIOOS!!
Grote collectie, uitstekend geholpen, goede kwaliteit en puik werk!!!
Hadden een afspraak staan om plinten te monteren op maandag, helaas kwam er niemand door mis communicatie. Wat dan vervelend is dat men op maandag niemand kan bereiken om iets na te vragen.
Goede begeleiding en advies
Meedenkend en afspraken nakomen op afgesproken tijd beginnen en met onverwachte dingen toch proberen op tijd klaar te zijn
Vakwerk geleverd.
Alles snel en volgens afspraak gedaan.
Mooi resultaat
Gewoon duidelijk en geen bla bla . Duidelijke afspraken die perfect nagekomen zijn , zelfs na een fout van mijn kant toch een zeer snelle oplossing geregeld !
Opdracht keurig uitgevoerd, tegelzetters dachten mee bij ontstane problemen. Het geheel ziet er erg goed uit. Vloerverwarming keurig geplaatst. Ook hier dachten monteurs mee en overlegden hoe een en ander aan te pakken. Kortom goed werk geleverd. Mond op mond reclame gaat zijn werk doen.
Perfect bedrijf!!
Wij hebben een goede uitleg gekregen over de verschillende opties mbt vloerverwarming. Wij hadden geen duidelijke afspraken gemaakt in de offerte over kitten dilatatie voeg. Dit heeft Kierkels toch netjes geregeld en door een kit bedrijf laten uitvoeren. Het eindresultaat is erg mooi geworden.
Tegels liggen er zeer goed in. Laten alles fijn achter. Jongens hebben prima werk afgelevert.
Erg betrokken. Zeer klantvriendelijk.
Zeer klantvriendelijk en alle medewerking bij het plannen van de werkzaamheden! Uitgebreide collectie!
Alles werd zoals afgeproken afgehandeld. netjes op tijd. het te veel van tegels konden terug. wij zijn heel tevreden.
Snel gereageerd na loslaten cementdekvloer. En nieuwe planning