Het advies was goed, de prijs ook, en het voordeel mogen vergelijken van de tegels met de keuken, ook. Graag hadden we een monster meegehad, (dat hadden we wel eenmeegekregen in Nederweert) De monteurs waren op tijd , en werkten correct. Een advies is misschien om eens te denken aan het ook afkitten van de dillatatievoegen. bij de dorpels toilet woonkamer acheterdeur. en onder de deur van de woonkamer naar de gang. Dan lever je een totaalvloer.
Goed advies bij aankoop. Zeer tevreden over netheid/ beleefdheid, vakbekwaamheid van de tegelzetters en het resultaat van de vloer.
Zowel de vloerverwarming als de tegelvloer zijn aangelegd door Kierkels. Prachtig werk geleverd! Het vakmanschap en klantgerichtheid van zowel Gerben als het team dat de vloerverwarming en de vloertegels gelegd heeft zijn werkelijk perfect. Uitermate vriendelijk en zeer deskundig team. Kwaliteit, klantgerichtheid en service gaan bij Kierkels duidelijk hand in hand! Het hele team van Kierkels, bedankt!
Bestel bij dit bedrijf je tegels en vloerverwarming en alles komt in orde meer is ook niet nodig om te zeggen. Ik zeg -Ervaar-
Vakmanschap
Goede hulp en advies bij keuze maken. Perfect aan afspraken gehouden. Mooi werk geleverd.
Tegelwerk professioneel aangebracht, mooi afgewerkt. Het geheel ook schoon en opgeruimt achtergelaten.
Wij hebben vloerverwarming en vloertegels van Kierkels. Zij houden zich aan afspraken en leveren prima werk. Wij zijn in ieder geval erg blij met onze mooie vloer!
Wij zijn zeer blij met onze sloophouten tegelvloer. Gerben en de vakmensen van Kierkels - Bedankt.
Van begin tot einde goed geregeld
Wij zijn heel erg tevreden over Kierkels goed advies en goede service
Gerben jullie hebben met jullie hele team van het begin Tot het eind goed geadviseerd en goed werk afgeleverd Jullie hebben super vriendelijk personeelin dienst. Bedankt voor alle goede zorgen, fam van Driel
Vriendelijke accurate adviezen een woord een woord
Correcte advisering naar aanleiding van onze wensen. Snelle levering. Vakkundige werknemers bij vloer verwarming en ook tegelzetters. Ik ben zeer tevreden en geniet van een prachtige vloer.
Goed en vriendelijk geholpen in de winkel, tijdens het opmeten, en het plaatsen. Goede prijs en kwaliteit! Zeer zeker een aanrader
goed advies en goede tegelzetters. Prettige werksfeer en netjes met leggen van tegels en opruimen
Heel erg goed geholpen. Op alle fronten. Deskundige mensen en heel erg netjes werk afgeleverd van top kwaliteit
Zeer kundig en vriendelijke personeel. Tegelzetters zeer correct en netjes in de omgang. Denken goed mee en niks was ze te veel.
De service was dik in orde! De jongens die de vloer en vloerverwarming hebben gelegd waren erg netjes en beschaafd!
Zeer snel en goed werk afgeleverd door de tegelzetters. Alle gemaakte afspraken zijn nagekomen