al jaren prettige samenwerking met respect voor elkaars mening.
het snelle en goed afhandelen van klachten.de goede montage van de vloerverwarming en de goede manier van het plaatsen van de vloertegels ( de prettige en goede samenwerking met het montage team en showroom personeel)
Fijne en goede service
alles tot in de puntjes geregeld . goed geholpen in de winkel montage personeel erg vriendelijk en erg bekwaam in het vak
Bij mij in de straat waren 5 verschillende bedrijven vloeren aan het leggen, wat ben ik blij dat ik bij Kierkels gekocht heb,prima
Reeds vaker een complete woning laten betegelen door Kierkels Tegels & Vloeren, erg goede service, komen afspraken na, perfect tegelwerk geleverd!
Leuk bedrijf, leuke mensen en houden hun woord
Een prima advies, goede uitleg wat betreft voors en tegens van onze keuzes. Gemaakte afspraken nagekomen, snelle afhandeling. Goed werkpersoneel met goede uitleg.
gewoon super . alles ging lekker snel degene wat kwamen betegelen waren vriendelijk deden goed en snel hun werk nazorg was ook goed