Zeer netjes gewerkt; fijne communicatie

Gewoon perfect

Alles prima uitgevoerd volgens afspraak.

Alle contacten met van Beem mensen, van voorlichting over het juiste zonnescherm tot de uiteindelijke installatie daarvan is zeer prettig en vakkundig gelopen.

Tot nu toe prima en we .moeten het ervaren

Top helemaal tevreden

Helemaal top!

Markilux, de juiste keuze voor tuin op het zuiden

We wilden geen overkapping aan het huis en geen zonnescherm waar de zon toch onderdoor zou gaan. En de overlapping moest 8 meter zijn en wel wat wind kunnen verdragen. Na veel zoekwerk kwamen we na ook een bezoekje langs Van Beem uit op een zonnepergula van Markilux. De standaards met geleiders vallen niet op en zijn geen sta in de weg palen. Het antraciet grijze doek maakt het absoluut niet donker binnen en er is genoeg meters om in de schaduw te zitten. De temperatuur binnen is duidelijk verminderd als het buiten te heet is. En doordat het electrisch apart of samen tegelijk (2 doeken) gebruik je het ook voor de korte momenten lage herfst zon. De monteur Rob Rijneveld werkt secuur en netjes. Heeft veel ervaring/kennis betreft draagvermogen en constructie van dit systeem en geeft duidelijke uitleg over het doek en geleiders onderhoud. Inmiddels staat de pergula er al 6 maanden en zijn er hardstikke blij mee. Kost wat, maar heeft al onze wensen en 13 jaar wachten overtroffen.

Van bezorgheid - komt dit wel goed? - tot opluchting - dit wordt prachtig!

Een lastige opdracht, nl het vervangen van de overkapping van een patio op negenhoog op bestaande bebouwing en vervanging van de patiovloer, is door de projectleider en de monteurs van Van Beem op voorbeeldige wijze uitgevoerd. De communicatie was optimaal, er werd zorgvuldig, schoon en vrolijk gewerkt en zelfs met alle nieuwsgierige buren was het contact uitstekend. Een dikke pluim! Ineke

Super bedrijf

Hele fijne samenwerking, super hulp en vriendelijke mensen. Kortom zeker een aanrader.

Mooi scherm

Het zonnescherm is netjes geplaatst en de rommel is naderhand ook opgeruimd Vriendelijk personeel

In een woord geweldig!

De service en klantgerichtheid is echt top. Ik ben goed geholpen met mijn zoektocht en de presentatie die daarop volgde maakte het helemaal compleet. Van Beem maakt hierin echt onderscheid met alle andere bedrijven die ik bezocht heb. En nee, ze zijn niet de goedkoopste, maar de service en extra aandacht is het voor mij méér dan waard geweest. Ze gaan pas afronden op het moment jij als klant tevreden bent. Ze zeggen zelf "je betaalt er genoeg voor, dus u moet tevreden zijn." Niets is teveel voor de harde en professionele werkers. Ook werd er aan de buren gedacht, tevens reclame, maar voordat de werkzaamheden startte werd er bij iedereen een flyer in de bus gedaan. Daarop stond dat ze bij iemand in de buurt aan het werk waren en de overlast wilde beperken. Bij vragen of klachten konden ze langskomen of bellen. Dat is echt service in mijn ogen, als een punt op een i.

Zeer mooi product en heel vakkundig en netjes gemonteerd

Zeer mooi product en heel vakkundig en netjes gemonteerd

Super snel, vakkundig en uitstekende kwaliteit

Vanaf het eerste moment heel erg op ons gemak gevoeld, goede service gehad en vakkundige uitleg. De montage verliep snel en vlekkeloos. Onwijs vriendelijk personeel. Ik zou van Beem aan iedereen aanbevelen!

Top!

De mannen waren vriendelijk, behulpzaam en hebben alles goed uitgelegd.

Uitstekende service en communicatie

Mooie showroom, fijn contact voorafgaand en tijdens de uitvoering.

Helemaal top!

Helemaal top en superblij mee en nu een glas schuifwand laten monteren. Monteurs waren professioneel,beleeft en netjes.

Zeer positief

Nette afwerking, goede kwaliteit, fijne medewerkers

Van Beem, klantgericht, vakkundig en top uitvoering.

Plaatsing van een pergolazowering, met een hoop aanvullende eisen vanuit o.a. de VvE, is op uitstekende manier uitgevoerd. Een prachtige Markilux pergola in de juiste Ral kleur, extra bevestigingsmateriaal en vakkundig en klantgericht advies en montage. Super tevreden en iedere euro waard. Een aanrader, zeker bij complexere situaties zoals een dakterras op 6 hoog.

Goede service en omgang met klant.

Top, goeie snelle service

Top, goeie snelle service.

Alles is van begin tot eind prettig en prima verlopen!

De pergola ziet er prachtig uit. En de monteurs zijn deskundig en vriendelijk en steeds bereid om vragen te beantwoorden en het geheel keurig op te leveren. We zijn dus heel tevreden☺️

Wederom geweldig materiaal en service

2 jaar geleden hebben wij een veranda laten plaatsen en hebben nu gekozen voor het dichtmaken door middel van een driedelige glaswand. Wederom mooi en goed materiaal en fijne medewerkers. Toppers!

Prima kwaliteit,

Prettig contact. Goed geholpen in de winkel en vervolgens netjes neergezet

Geweldig!

Keurig gewerkt, heel zorgvuldig en superschoon opgeleverd.

Heel klant vriendelijk, professioneel en flexibel

Heel klant vriendelijk, professioneel en flexibel

Kwaliteit en relax

Zie boven. Goed werk afgeleverd.

Mooi product van een net bedrijf

De bestelde bovendakse zonwering ziet er mooi uit. Uw twee monteurs waren zeer kundig, erg beleefd en gingen uiterst behoedzaam om met onze spullen. Jammer dat je als klant in het voortraject een mooie videopresentatie te zien krijgt maar die vervolgens niet krijgt toegestuurd, je ontvangt zelfs geen tekening met specificaties noch de uitgeschreven offerte. Voor ons kwam dit over alsof Van Beem bang is dat wij met hun offerte bij een andere aanbieder zouden aankloppen met als doel een mogelijk lagere prijs te verkrijgen. Deze houding hebben wij niet als klantvriendelijk ervaren maar eerder als een achterdocht jegens uw klant. Wij zullen in voorkomende gevallen Van Beem aanbevelen maar geïnteresseerden hierop wel attenderen. Ik adviseer uw laatste e-mail vóór de afgesproken montagedatum taalkundig correct te schrijven. Citaat: "Volgende week maandag 12 augustus gaan wij van start met uw project." Einde citaat. Dit wekt de indruk dat Van Beem eerst nu pas met de in mei bestelde materialen aan de slag zal gaan (verzamelen, inspecteren, assembleren etc.). Dit impliceert dat de montage op een latere datum dan overeengekomen zal plaatsvinden en wekt twijfel bij uw klant.

IJweg 177 A

1161 EW Zwanenburg