We zijn in de showroom goed ontvangen. Na wat extra overleg zijn de afspraken goed tot stand gekomen. De communicatie verloopt prima. Helaas werd de levering een keer uitgesteld. we zijn blij met het eindresultaat.

Kwaliteit en perfectie staan voorop.

Vanuit een prettige samenwerking een schitterend product afgeleverd!

Helemaal geweldig!

Alleen maar positief, netjes gewerkt, aardige werknemers. Geweldig resultaat!

Vriendelijk, vertrouwd en betrouwbaar.

Afgelopen zaterdag met veel vertrouwen en enthousiasme onze offerte voor akkoord getekend. We hebben het traject tot nu toe als prettig ervaren. Goede gesprekken waarin wordt meegedacht, de (on)mogelijkheden worden aangegeven en goed wordt doorgevraagd wat je wil. Van Beem in het algemeen, en Daan in het bijzonder, geven het vertrouwen dat wij straks kunnen genieten van een heerlijke tuinkamer!

Leuke werklui en prima resultaat

Perfect, prima werklui allen zeer vriendelijk

Goede kwaliteit

Prettige gesprekken gehad in de mooie zaak. Er is goed meegedacht door Daan met onze situatie. We hebben de video gezien zoals het er ongeveer uit komt te zien. Nu is het wachten op het inmeten, zodat het besteld kan worden.

Prachtig ontwerp

Kwalitatief zeer hoogwaardig. Complexe situatie waarbij we eerst lang getwijfeld hebben of het ontwerp bij het huis zou passen maar nu de overkapping staat zijn wij er helemaal gelukkig mee! Niet goedkoop maar zeker geen spijt van. Ook alle afspraken nagekomen. Bedankt van Beem!

Netjes en vakkundig opgeleverde terrasoverkapping.

Netjes en vakkundig opgeleverde terrasoverkapping. Geïnstalleerd conform opdracht en daar waar nodig werd met ons overlegd omtrent mogelijke twijfels.

deskundig en vriendelijk

de medewerker die ons hielp bij een keuze maken was deskundig en vriendelijk. Hij wist van de hoed en de rand en gaf bij elke optie duidelijk de mogelijkheden en onmogelijkheden aan van een overkapping .

vriendelijke vakkundige medewerkers netjes werkend

v Beem is niet goedkoop maar de kwaliteit van het product is prima. en beter wat duurder dan het bekende goedkoop is duurkoop.

Goede ervaring, kundig personeel

Uitstekende uitvoering van de werkzaamheden + nazorg

In 2017 een tuinkamer aangeschaft bij dit bedrijf. Er werd meteen goed meegedacht, ook omdat wij geen standaard situatie hebben (verspringing in de gevel). Ook prettige afhandeling en nazorg. We leven sindsdien bijna dagelijks in de tuinkamer en nu is Mike bij ons om de uitbereiding met bovendak zonwering in te meten. Wij kijken weer uit naar jullie komst! Groet familie Mesters uit Den Haag

Keurig!

Goed en netjes gewerkt! Mooi glazen schuifdak van 9x4 met zonwering. Bedankt wij gaan ervan genieten. Groet Taverne

Gewoon prima!

Prettige ervaring in de winkel en deze ervaring is met inmeten, communicatie en montage in stand gebleven. Alles geleverd volgens afspraak, geen enkele wanklank over dit bedrijf, bedankt!

Ook na 6 jaar nog heel tevreden met tuinkamer

We leven sinds de bouw van onze veranda in 2016 buiten en gebruiken de serre heel veel! Ook de verjaardag van onze zoon kunnen we in de december in de tuinkamer vieren. Nu hadden we een kleine vraag en neemt van Beem de moeite om even langs te komen, super!

Blij verrast!

Wij hadden de hoop op een tuinkamer al opgegeven. Nergens prettig te woord gestaan en de zorg van duurdere materialen werd in iedere offerte meegenomen. Wij willen zorgeloos een bestelling doen. Bij Van Beem Buitenleven werden we geholpen door Daan. Een jonge sympathieke vent. Hij wist ons op een prettige manier mee te nemen door de velen keuzes die Van Beem Buitenleven heeft. Geen vraag was te veel. Zeer vlot kwamen we tot de juiste samenstelling. Vandaag in het tweede gesprek, kregen wij een filmpje te zien van onze toekomstige tuinkamer. Blij verrast zijn we. Alle vertrouwen dat dit goed wordt neer gezet. Dank je Daan voor je begeleiding.

Prachtig resultaat en snel gemonteerd

Het is een heel mooi product waar we heel veel plezier van gaan krijgen. Zeer vriendelijke monteurs en erg professioneel.

Diederik en Jessica

Hele plezierige samenwerking met deskundige medewerkers van Van Beem en een resultaat dat er mag zijn. Wij zijn reuze trots en tevreden!

Top, genoten!

Wij hebben met het gezin de monolith kookworkshop gedaan. We kregen goede uitleg en we hebben er veel van geleerd. Erg leuk om zo samen bezig te zijn en daarna te genieten van de lekkere gerechten. Het was een hele mooie hele avond, fantastisch.

Heel goed!

Het zat wat tegen met de geleverde materialen, maar de mannen hebben alles op alles gezet om alles compleet te monteren zodat onze eigen hovenier aan de slag kan morgen, bedankt!

prachtige veranda

een paar maanden geleden zijn wij bij van Beem binnen gelopen, op zoek naar een veranda voor aan het huis.. Een prachtige en luxe showroom waarvan wij dachten dat dit een treetje te hoog was voor ons budget. Na aangesproken te zijn door een vriendelijke dame, toch even de tijd genomen om te kijken of ze iets voor ons hadden. Het eind resultaat is een prachtige veranda. Geplaatst door 3 vriendelijke en zeer vak bekwame heren. Het gehele proces van kopen tot plaatsen is van het begin tot het eind soepel en professioneel verlopen en we zijn dan ook erg te spreken over van Beem en het eindresultaat.

Kwaliteit, service en vakmanschap

Van het begin tot het eind goed geholpen, installatie door vakmannen en resultaat is erg mooi en van kwaliteit :)

Onze droom zal werkelijkheid worden

Begin januari kwamen wij bij Van Beem met een vaag idee over een mooie tuinkamer. Gerko van Beem vertaalde onze ideeën naar mogelijkheden. Elke mogelijkheid werd ons ook getoond. Aan het eind van het gesprek hadden we een goed idee wat zou kunnen. Vandaag gingen we vol verwachting terug en waren de ideeen vertaald in een mooie visualisatie dmv een filmpje en tekeningen waar we ja tegen gezegd hebben. Nu de volgende stap, inmeten en naar de gemeente. We kunnen niet wachten totdat de tuinkamer gerealiseerd zal zijn.

Super tevreden en professionele monteur

Zeer nette zaak en nette monteurs

Fantastisch

Goede service, keurige montage en afwerking. Wij bevelen van beem aan iedereen aan!

IJweg 177 A

1161 EW Zwanenburg