Kennis van zaken, kwaliteit en vakmanschap

Ervaring en vakmanschap hebben ons een prachtige serre opgeleverd.

Barbecue workshop

Gisteren ( 24 september 2021 ) een zeer leerzame, gezellige maar strenge workshop gehad. Ik had nooit gedacht dat ik door middel van grillen, roken, bakken, en garen ( wat een mogelijkheden) en met de fantastisch hulp van de chef-kok tot deze heerlijke barbecue gerechten zou kunnen komen. Tussen de 3 gangen, voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht door natuurlijk alles onder het genot van drankjes ( wijn, bier, frisdrank ) alles met onze kleine groep ( 8 personen ) kunnen proeven. Natuurlijk onovertroffen want ik heb het zelf weliswaar met hulp zelf gemaakt. Veel geleerd, goede uitleg gekregen over de diverse mogelijkheden met barbecuen, gelijk maar een monolith barbecue besteld, ik kijk er naar uit zodat ik ook thuis aan de slag kan.

Top Barbecue workshop

Super avond bij van Beem buitenleven Hier onder leiding van een zeer gedreven en enthousiaste kok veel geleerd. Veel persoonlijke aandacht en veel tips en adviezen. Leuke groep mensen niet te grote groepen en ook nog heerlijk gegeten. Top gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar Gr Brian

Goede ervaring met uitstekende vakmensen.

Het traject vanaf het begin tot het einde prima begeleid en afgerond. De vertraging op tijd gecommuniceerd. Dag van uitvoering is prima verlopen en de overkapping professioneel geplaatst. De werkplek netjes achtergelaten. Van Beem is aardig aan de prijs, maar daar krijg je vakwerk voor terug. Peter, Hoofddorp

Vakmanschap

Afgelopen week is onze rechtdak veranda met kozijn geplaatst. We hebben er even op moeten wachten, maar zijn heel blij met het uiteindelijke resultaat. Zeer nette en deskundige monteurs. Een extra compliment voor Mike, die ons project van begin tot eind zeer goed en persoonlijk heeft begeleid. De klant is koning! Ook de nazorg is uitstekend. Een klein puntje m.b.t. de regenpijp werd binnen een paar dagen al opgelost. Van Beem is niet de goedkoopste maar er wordt wel vakmanschap geleverd!

Grandioos

Het gehele traject van A tot Z is tot in de puntjes perfect verlopen. Van idee naar een 3D presentatie heeft ons uiteindelijk doen besluiten onze tuinkamer bij van Beem te bestellen. Op de afgesproken dag keurig begonnen met de opbouw en op de 3e dag alles tot en met perfectie afgewerkt door zeer vakkundige medewerkers van van Beem. Wij zijn er enorm blij mee en zeer tevreden met onze keuze. Dank jullie wel!

Mooie overkapping gemaakt door de mensen van van Beem. Hard gewerkt!

Gehele proces werd zorgvuldig uitgevoerd, van begin (uitzoeken in showroom) tot het plaatsen. De medewerkers hebben heel hard gewerkt, net in de week dat het zeer warm weer was, en gezorgd dat alles stond. Alles netjes afgewerkt en een geweldig resultaat. We genieten er iedere dag van!

Great job and efficient communication

Mike and his team installed a veranda and the wooden deck. The work was performed on time with a slight delay that was due to the factory delay. Everything was done with the highest quality and very fast. The communication was reliable and the price was very competitive. Highly recommended.

Wij hadden meer verwacht van de verkoper, onze ervaring slecht!!

Wij hebben een afspraak gehad met een verkoper van jullie bedrijf op 17 Juli 13:00 uur. Ik wilde laten weten dat ,wij erg slecht zijn geholpen door de verkoper, wat ik ook meteen medegedeeld heb!! Wij moesten snel alles vertellen ,de tekeningen die ik mee had werden bijna niet bekeken, ook de foto’s van ons huis. Wij hadden geen tijd om onze koffie op te drinken aan de tafel, reden omdat wij meteen maar mee moesten lopen met de verkoper naar de showroom. We gingen er met een trein vaart door heen en moesten daarna een tweede afspraak maken voor een vervolg gesprek. Ook moesten wij vertellen hoeveel geld wij voor een tuinkamer over hadden, dit kan echt niet!! Wij zijn bij twee andere bedrijven geweest, waar dat niet gevraagd werd, en wij veel beter werden geholpen en waar ze de tijd namen voor de klant!! Er was 1 uur voor het gesprek uitgeplant, en wij waren in 20 minuten klaar, terwijl er nog veel vragen waren aan onze kant. Ik heb meteen aan de verkoper vertelt ,dat wij slecht zijn geholpen door hem, en hij wilden dan wel meer tijd met ons delen. Van ons hoeven het niet meer, wij hadden een heel ander gevoel over jullie bedrijf , wij komen ook ver een uur rijden. Klant is toch koning!! maar dat was bij jullie bedrijf ver te zoeken!! Wij kijken bij een ander bedrijf ook een tuinkamer, Voor ons geen van Beem!!!!!!

Zeer fijne partij om zaken mee te doen!

Recent hebben wij een horizontaal recht dak veranda laten plaatsen. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de veranda en de manier waarop wij geholpen zijn. Van Beem heeft van begin tot eind meegedacht in oplossingen (zo hadden wij bepaalde wensen m.b.t. het omleggen van de regenpijp). Échte adviezen. De communicatie verliep soepel van verkoop tot plaatsing. Aanrader!

Goede service, snelle levering,nette monteurs

Goede service, snelle levering,nette monteurs

Komado workshop

Onder kundige begeleiding een heerlijke maaltijd op verschillende okomado's bereid. Veel leuke tips & tricks gekregen. Dus nu kunnen we zelf thuis de lekkerste gerechten bereiden. Aanrader!

Een verrijking van top kwaliteit, 100% aanrader!

Zeer professioneel geholpen vanaf de start tot en met de plaatsing. We zijn erg blij met de veranda tegen ons huis van 6,6 x 3 mtr. Genieten gaat nu beginnen!

Zeer positief

Goede ontvangst , goed advies met prachtig resultaat

Uitstekend, advies

Mijn ervaring omschrijf ik als volgt; professioneel, klantvriendelijk ,geweldig!

Top bedrijf

Prachtig werk geleverd bij het plaatsen van onze pergola, zo blij mee, geven dagelijks een demonstratie voor de buurt.

Mooi Horeca Terras!

Ik ken Van Beem al van een eerder behoorlijk groot horeca-project in Rotterdam. Deze keer wat kleiner maar net zo smaakvol. We kozen twee keer de Markilux MX1. Daarmee in totaal 14 bij 4 meter overkapping over ons terras. De tijdige levering vanuit Duitsland verliep wel moeizaam. Daardoor wat vertraging. Maar mede vanwege de inzet van Mike en zijn montageteam is er gisteren tot 23.00 uur doorgewerkt om alles toch in 1 dag af te krijgen. Ik ben gelukkig kort van geheugen dus vooral dat gevoel van energie, inzet en de oplossingsgerichte instelling blijft. Kost wat maar dan heb je ook wat.. Succes Gerco & Mike!

Een prachtige tuinkamer

Niet het goedkoopst maar kwaliteit mag geld kosten

Uitstekend, goede service!

We leven en eten nu alleen maar tuinkamer!

Prachtige tuinkamer

In de zomer van 2020 begon het met een idee. Van Beem Buitenleven heeft ons idee omgezet in een prachtige tuinkamer. Onze klachten over inregenen en het feit dat de deuren in eerste instantie niet helemaal goed gemonteerd waren is perfect en snel opgelost. Nadat eergisteren de zonwering is geplaatst is het helemaal af en kunnen we genieten. We zijn erg blij met het resultaat.

Een Tuinkamer

Super fijne ervaring met van Beem, Niet alleen een top product , deskundige Mensen in de winkel maar bovenal zeer Deskundige en nette monteurs! Alle afspraken als vanzelfsprekend nagekomen, en dat in deze tijd. Op een schaal van 10, een 10 !

heel tevreden over onze tuinkamer

Twee maanden geleden een adviesgesprek met Gerko over onze wensen, twee weken later waren deze wensen in een presentatie samengevat. Dit kwam overeen met wat wij wilden. Toen een zonwering uitgezocht met voilant. 6 weken later een afspraak om te plaatsen. Sylvester, Stef en Simon zorgden voor een voortvarende, goede en prettige realisatie van onze wensen. Wij danken met name deze 3 heren voor de prettige manier waarop ze onze wensen in 4 dagen hebben vormgegeven. Kortom, wij bevelen dit bedrijf zeker aan!

Wederom een geweldige ervaring!!!

Onze 6 jaar eerder geplaatste overkapping nu dicht laten maken met zijwanden en glazen schuifdeuren. Van het eerste bezoek aan het experience center in Zwanenburg tot de nazorg na plaatsing, een geweldige klantervaring. Klantvriendelijk, punctueel en vakmanschap. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat en genieten elke dag van onze aankoop!

Afspraak niet nagekomen

3 weken geleden hadden wij een afspraak en hebben wij met Daan een hele mooie overkapping uitgezocht alles erop en eraan. Over 3 weken hadden wij afgesproken voor het bespreken van de overkapping vandaag 25 Aril 221 om 12.00 uur. 1 week later van ons gesprek kreeg ik op zaterdag laat in de avond een mail dat ons gesprek geannuleerd was ik zeg tegen mijn man raar deze mail. Ik heb maandag of dinsdag gelijk gebeld naar van Beem om uitleg te vragen hoe het mogelijk is dat ons offerte gesprek geannuleerd is zonder tekst en uitleg. Die mevrouw aan de telefoon zei dat het komt dat hij geannuleerd is maar dat is een fout u heeft een afspraak met een collega van Daan. Dus ik zeg heel raar maar onze afspraak gaat dan gewoon door op 25 April om 12.00 uur en die mevrouw zegt ja gaat gewoon door. Vanmorgen spannend gaan wij op weg naar van Beem waren nog niet open want wij waren te vroeg Om 12.00 uur wij naar binnen moesten we even wachten en na 10 minuten kwam er een verkoper naar ons toen en hij begreep er niks van want wij HADDEN GEEN AFSPRAAK. Ik het hele verhaal uitgelegd en hij zei maar sorry maar hij kwam niet met een oplossing. Hij zei ik ga het bespreken met mijn collega morgen. Ik zei tegen de verkoper het gaat om 20.000 euro hè. Cancel alles maar schijnbaar hebben ze het geld niet nodig. Wij zijn afgeknapt van van Beem. Nu op zoek naar een ander goed bedrijf met overkappingen. Een zwaar teleurgestelde Martin en Erna.

Uitgebreide advisering

Mooie showroom en deskundige advisering. Als klant wordt je uitgebreid geïnformeerd over de mogelijkheden die er zijn. Mooie is dat alle mogelijkheden ook in de showroom te bezichtigen zijn zodat je een wel overwogen keuze kan maken.

IJweg 177 A

1161 EW Zwanenburg