Tuin en tuinkamer zijn boven verwachting gerealiseerd.

Van aanvraag, advies, offerte en uitvoering allemaal top. Vanaf het eerste bezoek in de showroom een goede indruk, er wordt goed geluisterd naar onze wensen. Dit samen met de adviezen die wij hebben gekregen maakt voor ons dat wij meteen vertrouwen hebben gekregen in van Beem Buitenleven. Hierdoor besloten om onze droom te realiseren. Tijdens de uitvoer van de werkzaamheden zeer vakbekwame en netten jongens. Ook deze mannen doen wat ze zeggen. Wij genieten elke dag weer van onze nieuwe tuin en tuinkamer.

Uitstekende service

Na een zoektocht voor een tuinkamer zijn we bij Van Beem uitgekomen waar we al snel precies vonden waar we naar op zoek waren. We werden gelijk goed geholpen en geïnformeerd. Inmiddels staat onze prachtige tuinkamer en hebben we de service van begin tot eind als zeer prettig en professioneel ervaren. Complimenten aan alle medewerkers van Van Beem.

Professioneel en zeer klantvriendelijk

In 2020 terrasoverkapping geplaatst, en nu in 2021 zonwering. Medewerkers zijn vriendelijk en vakbekwaam, de materialen van hoogwaardige kwaliteit. Ook wordt alles netjes opgeruimd, alle afval wordt meegenomen. Kortom, een aanrader!

Showroom was een feestje, klantvriendelijkheid en advies erg goed en levering en montage geweldig.

Top service!

19 januari hebben je collega’s de nieuwe platen op de veranda gelegd in weer en wind. We zijn nu een tijdje verder en we willen jullie bedanken voor de fantastische service. Dit had ik ook aan de jongens doorgeven. We hebben nu een paar keer in de veranda mogen zitten op mooie dagen en het is weer echt genieten. Nogmaals dank Groetjes van 2 fans van jullie veranda’s Carla en René

Prachtige zonwering geplaatst!

Netjes, keurig alles opgeruimd wat best bijzonder is voor bouwpersoneel. Rustig gewerkt, prettige mensen, erg mee blij, bedankt heren. Groeten Sjaak uit Amsterdam

Prima ervaring

2x glasschuifwand laten plaatsen in onze bestaande houten overkapping. Vakwerk, goed geïnformeerd, alles volgens afspraak gegaan

Van oriëntatie tot eindresultaat, prima en vakkundig geholpen.

Al tijdens ons eerste bezoek in de showroom waren wij onder de indruk van de vriendelijke en vakkundige manier van omgang met ( potentiële) klanten , en dus met ons. Er wordt meegedacht en oplossingen gezocht om datgene wat je mooi vindt te kunnen realiseren. Wij wilden graag een overkapping die zowel open als dicht kon en zijn uitgekomen bij het merk Corradi . Echt een prachtig product ! Ook tijdens de plaatsing is alles goed verlopen en vakkundig gedaan. Ook de aanpassingen die nodig waren zijn keurig gemaakt. Onze conclusie, een aanrader ! Zowel het bedrijf, van Beem, als de overkapping van Corradi.

Goede kwaliteit en Service

Bedrijf die gemaakte afspraken netjes nakomt. Montage door vaklieden die representatief zijn voor het bedrijf. Een absolute aanrader voor iedereen die een aanbouw of een op maatgemaakt schuif glaspui in je serre wil laten plaatsen

Professioneel en netjes

Leuke mannen, vriendelijk en netjes mooie tuin geworden. We genieten ervan.

Zeer slecht

In eerste instantie kundig en vriendelijk geholpen. Maar tijdens plaatsen van de tuinkamer helaas zeer veel slechte ervaringen. Slechte communicatie met 1ste aanspreekpunt. 3 maanden met een lekkage gezeten. Helaas een zeer slechte ervaring met dit bedrijf.

Prima, top glazen overkapping

Professionele aanpak, meedenkend, komen met goed oplossingen voor praktijk zaken. Kost een paar centen maar het zijn top producten. 8 weken geleden planning afgesproken en precies op de dag af alle afspraken nagekomen. Van Beem bedankt!

Super goede service, zeer vriendelijk en behulpzaam

Wij zijn heel erg blij met de geboden service. Er werd goed met ons meegedacht. Wij hadden wat haast met de levering en hierbij werden wij perfect geholpen, zeer klantvriendelijk!!

Goede kwaliteit en service

Goed advies. Zeer vriendelijk geholpen en de monteurs zijn erg vakbekwaam en netjes. De kwaliteit van het product is super.

Van de lelijkste tuin naar de mooiste tuin in de buurt ;-)

Van Beem Hoveniers heeft van mijn saaie, niets zeggende voortuin een ware droomtuin gecreëerd waar ik super trots op ben! De hoveniers zijn zeer professioneel, vriendelijk, luisteren naar de vragen/wensen van de klant, geven feedback / advies en nemen je mee in het process van het begin tot aan het eind. De werkzaamheden zijn exact zoals aangegeven binnen 5 werkdagen zeer succesvol afgerond en de tuin zag er nog mooier op dan in 3D tekening / ontwerp. Van Beem Hoveniers leveren prachtig werk aan en ik heel blij dat voor dé juiste Hovenier heb gekozen. Mijn tuin is ongetwijfeld de mooiste tuin in de buurt ;-) Dank jullie wel! Ik kijk uit naar het volgende project (achtertuin)!

Zeer te vrede met de service en de tuin.

Zeer prettig contact, vanaf showroom, begeleiding en uitvoer van de werkzaamheden. Heel fijn en openstaand voor onze eigen tuin ontwerp. Samen een prachtig eindresultaat waar we erg blij mee zijn.

Er wordt geboden wat er wordt beloofd.

Wij wilden een vervanging voor onze overkapping bij de voordeur. Omdat er een betonnen stuk zit wat niet weg gehaald kan worden moest er iets op maat gemaakt worden. Bij andere bedrijven gelijk nul op het rekest gekregen en van Beem: we maken maatwerk, dus het moet kunnen. En het kon. We hebben nu een mooie overkapping bij de voordeur. In de showroom ook nog mooie screens gezien en daar zijn er ook 2 van geplaatst. Het hele proces vanaf de eerste afspraak is zeer prettig verlopen.

zeker te bezoeken als je uw woning wilt vergroten en verfraaien

uniek ervaring in de showroom; ontvangst , toelichting, presentatie met veel persoonlijke smaak en ideeen !

Die ultieme reis naar de ‘wauw factor!’

Ken je dat, bij een bedrijf binnenkomen en met een warm en gastvrij ‘welkom’ begroet te worden? Wees eens eerlijk, het komt voor maar kan vaak beter. Bij van Beem wordt goed begrepen hoe belangrijk een warm welkom is voor de klant, én voor het bedrijf zelf. Van de oriëntatiefase via de verkoopfase naar de eindoplevering inclusief schoonmaak verloopt als een geoliede machine. Het gastvrije en warme welkom is omgezet naar een kwalitatief hoogwaardige begeleiding van de klant om samen met team van Beem het pad te gaan bewandelen naar die ultieme wauw factor die je ervaart als je droom van die mooie Tuinkamer met houten vlonder en prachtige zonwering wordt waargemaakt. De nieuw aangelegde tuin door van Beem Hoveniers is de finishing touch die de beleving van je droom naar die ultieme ‘wauw factor’ compleet maakt. Team van Beem, chapeau! Het is jullie gelukt om onze status van klant om te buigen naar die van ambassadeurschap voor van Beem Mooie Veranda’s en Hoveniers. Wij kunnen niet anders dan jullie een warm hart toedragen voor een mooie toekomst waarin gastvrijheid, kwaliteit, deskundigheid en professionaliteit als kernwaarden verder uitgebouwd kan gaan worden. Een blije klant met evenzo blije buren!

Denkt met de klant mee!

Een zonnescherm voor onder de terrasoverkapping uitgekozen. Hierin goed geadviseerd, maar later bleek dat de fabrikant niet het gewenste kon leveren. Vervolgens goed meegedacht door Van Beem en een zeer mooie en passende oplossing aangeboden. Uitstekende service en prima communicatie.

Kwalitatief hoogwaardig en professioneel

Bedrijf met veel expertise die gemaakte afspraken netjes nakomt. Montage door vaklieden die representatief zijn voor het bedrijf. Aanrader voor iedereen die een aanbouw in de tuin wil laten plaatsen

Plezierig, correct en vakkundig.

Wij hebben met van Beem niet gekozen voor de goedkoopste, maar wel voor wat wij, op basis van de eerste contacten, hoopten: kwaliteit. Wij zijn daarin niet teleurgesteld. Alle afspraken zijn correct nagekomen, de plaatsing is snel, vakkundig en plezierig gedaan. Kortom, wij zijn blij dat we (misschien?) niet de goedkoopste oplossing hebben gekozen, maar wel een oplossing zonder enig probleem of ergernis. Aanbevolen!

vakwerk met goed persoonlijk contact

van eerste bezoek aan de mooie showroom met prettig persoonlijk advies tot de oplevering van een mooie veranda met pergola is alles prima en volgens afspraak verlopen

Super, vakwerk

Heel tevreden met ons Markilux pergola systeem door vakmensen gemonteerd, Groet fan Heijne

Het kon niet beter.

Vanaf het eerste contact (telefonisch) en de vervolgafspraken daarna, tot en met de oplevering verliep alles probleemloos. Medewerkers die goed naar je luisteren en daardoor weten wat je wensen en mogelijkheden zijn. Het voelde gewoon vertrouwd en nu we naar het resultaat kijken, klopte ons gevoel. Een meer dan prachtig eindresultaat waar we jaren en jaren plezier aan zullen beleven.

IJweg 177 A

1161 EW Zwanenburg