Uitstekende service, vakkundige mensen.

Wij hadden twijfels of het door ons gewenste zonnescherm aan het boeideel van onze uitbouw geplaatst kon worden. Er bleek het e.e.a. bouwkundig niet te voldoen. Door de aanpassingen van de monteurs hangt ons zonnescherm probleemloos. Wij zijn bijzonder tevreden.

Mooi zonnescherm aan lastige gevel geplaatst

Wij hadden onze twijfels of een zonnescherm bij ons wel mogelijk was (zeer laag en zwakke stenen) maar dankzij de creatieve en professionele oplossingen van het montageteam hangt er nu een prachtig scherm van markilux: bedankt heren!

Bij het ontwerpen van de tuin zijn we goed geholpen met een mooi 3d ontwerp. Ook over aanpassingen hebben we goed advies gekregen. Je merkt aan alles dat Brian verstand heeft van zijn vakgebied, en nog belangrijker: hij is zeer gepassioneerd! Het aanleggen van de tuin en van ons zonnescherm is alles goed verlopen en de hoveniers/monteurs zijn allemaal kundig en vriendelijk.

Vorig jaar veranda laten plaatsen, was en is perfect. nu een zonwering laten plaatsen, goede service en ook perfect.

Perfecte oplevering

Groot scherm, complexe achtergevel. De plaatsing verliep inn alle rust en controle. Heerlijk professioneel. Voor Van Beem gekozen omdat het een familiebedrijf is en de bijbehorende verwachtingen zijn volledig uitgekomen. Profesioneel, netjes, vriendelijk, en ze weten exact waar ze mee bezig zijn. Het scherm hangt prachtig op de achtergevel. Ik kan ze aan iedereen aanbevelen.

perfect, alles volgens afspraak!

Ik raad iedereen aan om eens in de fantastische showroom van dit bedrijf te gaan kijken, alleen dat is al een ervaring opzich! Ook na bestelling heeft het goede gevoel vervolg gekregen met nette mensen die ons zonnescherm precies op de afgesproken datum hebben gemonteerd. Bedankt van Beem!

Vakbekwame leuke jongens die een top tuin hebben afgeleverd!

Van ontvangst showroom, tot oplevering tuin zeer tevreden!! Ik raad van Beem tuinen ten zeerste aan!

Perfecte ervaring

Van begin tot eind een perfecte ervaring. Bezoek met eerlijk en helder advies. Werkzaamheden snel en correct uitgevoerd. Meerwerk makkelijk bespreekbaar. Al met al zijn wij bijzonder tereden met onze nieuwe veranda.

Goede service en vriendelijke mensen

+ vriendelijke mensen + vakbekwaam + snelle levering + goede kwaliteit + maatwerk en meedenkend (wij wilden bijv. een kattenluik) - afwerking bestrating kon iets strakker - duurder in vergelijking met sommige concurrenten (daarentegen wel hele goede en persoonlijke service) Ik zou Van Beem zeker aanbevelen om daar een veranda te kopen.

Prima contact

Prettig contact - vriendelijk personeel. Goede werkwijze.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Eerste kennismaking op de 50+ najaar 2018 in Utrecht. Naar aanleiding hiervan heeft de firma een uitgebreide offerte aangeboden. De terrasoverkappping is gemaakt van degelijk materiaal en door deskundige medewerkers geplaatst. Geen moeite was te veel om het eind resultaat naar onze zin te laten zijn. Het later dichtmaken van de zijkanten werd soepeltjes en snel gerealiseerd. We genieten nu al volop en hopen dat nog heel lang te mogen blijven doen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Fantastische ontvangst in hun nieuwe uitgebreide showroom echt de moeite waard om naar toe te gaan. Na plaatsing van onze screen en lichtstraat zonwering kunnen de airco,s in voor en na seizoen veel later aan. Het werkt echt goede, zonwering met een goed advies Bedankt en succes met jullie mooie bedrijf Fam Geurts

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Afgelopen week door Van Beem / Mooieverandas.nl een serre en schutting laten plaatsen. Super blij met het resultaat. De monteurs waren erg aardig en hebben: - Top werk geleverd, - Heel netjes gewerkt, - Alles opgeruimd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Soms lees ik recenties waarvan ik denk dat ze zijn geplaatst door het bedrijf zelf. Zo positief. Zo geweldig. Dat kan haast niet waar zijn. Mooieverandas heeft bij mij een strakke moderne overkapping geplaatst en hoewel ik een zeer kritische consument ben, ik kan niet 1 dingetje bedenken wat anders, beter of mooier had gekunt. Perfecte uitvoering op elk gebied. Mijn tip: Ga vooral eerst naar een aantal andere bedrijven voordat je naar hun gaat. Op het moment dat je bij Van Beem binnenstapt zie en voel je dat dit volstrekt anders is dan al het vorige. De materialen, de deskundigheid de persoonlijke benadering het meedenken, de fantastische showroom! Alles klopt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hebben onlangs onze tuin laten doen door Van Beem en ik kan niets anders schrijven dan dat het een zeer plezierige samenwerking was. Gezamenlijk onze wensen in praktijk gebracht met goede aanpassingen van hun kant om alles er tiptop uit te laten zien. Helaas niet mogelijk om foto’s te plaatsen maar het lichtplan en straatwerk zijn een plaatje op zich zelf. Niets anders dan ook dan een dikke duim omhoog voor jullie en je medewerkers, die vriendelijk en beleefd zijn en netjes werken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Onze wenst is in vervulling gegaan door het plaatsen van de tuinkamer, zodat we ook in het voor en najaar kunnen genieten van de door hetzelfde bedrijf aangelegde tuin. Tuin is perfect opgehoogd en gelijkvloers aangelegd zodat wij op oudere leeftijd ook met een rolstoel ons buiten goed kunnen bewegen. Erg tevreden, prachtige tuin, mooie tuinkamer! Bedankt, Groet Marie Jose & Roeland

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

We hebben een screen in onze lichtkoepel laten plaatsen omdat we in de winter de screen gaan gebruiken als isolatielaag en in de zomer als zonwering. De mannen hebben het screen vakkundig geplaatst en ook alle elektrische aansluitingen bekwaam opgelost. Het afstellen van de uitval van het screen is tot op de millimeter nauwkeurig ingesteld. Het is een sieraad in onze huiskamer. Het zonnescherm dat we aan de achtergevel hebben laten plaatsen is er prachtig op bevestigd. De uitval gaat over onze achterdeur en buitenlamp en is keurig afgesteld. Deze zomer zullen we daar veel plezier van hebben.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prachtige veranda met glazen schuifdeuren, verlichting, zonwering en hardhouten vlonder voor ons gebouwd. Meegedacht en meegewerkt aan doorvoer voor de houtkachel. Kwaliteit materialen stevig en degelijk. Keurig uitgevoerd met oog voor detail, aardige mensen, goede service. Goede bereikbaarheid en communicatie, van het begin tot het eind en daarna. Inmiddels staat de veranda er al bijna een jaar en we zijn er enorm blij mee. Helaas kan ik geen foto's bijvoegen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat je bestel krijg je ook en ze denken met je mee. goede kwaliteit mooi afgewerkt netjes gewerkt zeker een aanbeveling om bij mooieverandas.nl je tuin wens te laten vervullen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik kan nu ook in de winter op mijn balkon zitten dankzij mooie balkonbeglazing

Prima! Zeer tevreden!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Uitstekende kwaliteit veranda en zeer vakkundig geïnstalleerd. De werkzaamheden werden allemaal in goed overleg en volgens afspraak uitgevoerd.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

bekwame en sociale medewerkers .Denken mee en geven advies. Top bedrijf een voorbeeld voor andere bedrijven .

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Onze MarkiLux zonwering is boven verwachting mooi en loopt als een zonnetje. Alle lof voor de monteurs: ze kwamen wat hindernissen tegen maar waren niet voor 1 gat te vangen! Als toegift een lekkere fles wijn in een leuke verpakking, bijzonder attent! Vandaar onze 10: voor het leveren van een mooi product en jullie klantgerichte werkwijze, heel plezierig.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Op 30 juli het verandadoek geplaatst. Enkele maanden daarvoor was opgemeten bij ons nieuwe huis. Wij werden attent gemaakt op een aantal technische keuzes voor ons huis waardoor de het verandadoek (technisch) beter zou werken. Tevens geholpen met de keuze van het doek. Het ziet er na plaatsing super uit. Goede vaklui, attent en zij hebben goed en alles opgeruimd. Vooraf is er goed contact geweest. Wij zijn erg tevreden

IJweg 177 A

1161 EW Zwanenburg