Zie hierboven Tot driemaal toe gedurende dit jaar voor notariële dienstverlening op uiteenlopend vlak, testament, volmachten o.a. voor verkoop van mijn huis op Curaçao en voorlichting inzake het oprichten van een B.V. t.b.v. een zakelijke relatie van mij.
er werd uitvoering gegeven aan een transactie zoals ik dat verwachtte
Al jaren ons kantoor voor financiële- en familierechtelijke ondersteuning. Geen enkele reden om deze te veranderen!
Heldere uitleg en goede informatie daar waar nodig.
Duidelijke uitleg van procedure. Schriftelijke voorbereiding was adequaat en liet voor mij geen vragen over.
Reeds vele malen heb ik met dit bedrijf te doen gehad, of met testamenten, aankoop van woningen of volmachten. Slechts eenmaal was ik minder tevreden. Dit betrof een splitsingsakte, waarvan ik vond, dat er niet genoeg aandacht aan werd besteed, daar het zeer lang duurde. Of deze vertraging echter te wijten was aan het bedrijf of aan de gemeente, is nooit helemaal duidelijk geworden. Wat ik als zakenman ook in dit bedrijf waardeer, is het feit, dat men van tevoren een prijsopgave ontvangt, waaraan men zich bij de uiteindelijke factuur ook houdt. Dit voorkomt veel onnodige discussie.
Extra dimensies ontbreken, toezeggingen niet nagekomen, zou echt tandje hoger en beter moeten.
Prettig, zeer deskundig en meedenkend
Zeer relax en persoonlijk geholpen. Altijd een snelle reactie en eerlijk advies gekregen dat ons erg geholpen heeft.
We sold our house and needed notarial transfer. We did that at this firm. I also had questions on my mother's estate. We were helped outstandingly.
De begeleiding bij het maken van een Testament en een Algemene Volmacht was uitstekend.
Wij zijn enorm goed te woord gestaan. Iedereen is zeer vriendelijk en professioneel. Wij zullen dit notariskantoor zeker bij iedereen aanbevelen.
Deskundig, correct en hulpvaardig en plezierig
Proffesioneel, meedenkend en snel zijn de woorden die bij mij opkomen. Fijn als er mensen zijn die met je mee kunnen denken en eventuele valkuilen kunnen verhinderen. Zowel voor zakelijke als ook persoonlijke aangelegenheden altijd aangenaam persoonlijk en direct iemand aanspreekbaar. Sinds de oprichting van mijn eerste onderneming heb ik kunnen vetrouwen op de proffesionele ondersteuning van Mr. E( Eelko) .D. Smit.
Alles was prima in orde... Mijn dank voor uw luisterend oor en uitmuntende service Baron van Rijckevorsel van Kessel. “Carpe Diem”
voor het paspoort van mijn zoontje had ik een acte nodig van erkenning. Binnen een dag had ik al reactie van de deskundigen van ditkantoor en was alles voor bereid binnen een week of twee. Tophulp
Prima zakelijke begeleiding en ondersteuning bij het realiseren van een statutenwijziging (1) en, eerdere ervaring, uitstekende presentatie over het levenstestament en ook daadwerkelijke begeleiding van een casus (2 en 3)
Service was prima, maar onplezierige verrassing en afhandeling achteraf.
I needed true copies of my and my wife's passport and of other documents a few months back for use in Denmark. Also I was wondering few things about my marriage agreement. I was helped extremely well.
Als je gaat voor een snelle afhandeling van een erfenis ga dan vooral NIET hierheen. 7 jaar later en nog is de zaak niet afgerond. Daarnaast al 2 jaar geen update gehad, helemaal niks.. en zeggend in de omschrijving dat men DE familie notaris is is gewoon een lachertje, nooit enig gevoel van medeleven of compassie ontvangen en het feit dat je er al 7 jaar over doet en nooit communiceert zegt ook al genoeg
Prettige mensen. Altijd zeer goed te woord gestaan. Correcte en snelle dienstverlening. Niets is te veel. Etc.
De persoonlijke begeleiding en het deskundig advies van Mr. van Rijckevorsel waren zoals je hoopt als ja naar een notaris gaat.
Alles was prima, zie mijn oordeel hierboven.
Objectief oordeel, goed advies gegeven en erg meedenkend en meelevend. Gesprek gehad met dhr. mr. T.J. Burgemeestre en ben zeer goed geholpen. Heel blij mee!