zie mijn "Rapportcijfers "
Ik kende dit notariskantoor i.v.m. vorige bemoeienis van familiaire aard. Ook toen een zeer goede ervaring. Zowel de advisering, als de afhandeling was weer zeer goed. De deskundige inbreng waarvoor je naar een notaris gaat was prima. Ik werd op punten gewezen waar ik, bij gebrek aan deze deskundigheid, niet aan gedacht had. Het contact had dus toegevoegde waarde. De persoonlijke benadering was prettig. Het digitaal toezenden van de concepten verliep prima en maakte het proces goed interactief.
Steeds snel en accuraat te woord gestaan.
We hebben de persoonlijke begeleiding, het goede advies, de deskundigheid en de betrokkenheid zeer gewaardeerd. Wij vonden het een lastig traject met ingewikkelde terminologie, steeds opnieuw stilstaan bij de consequenties van keuzes en het heroverwegen daarvan. We zijn daarin goed begeleid en hebben een goed gevoel over wat er uit is gekomen: een prettige basis voor alle stappen die wij in korte tijd samen hebben genomen en om als samenwonend stel voorwaarts mee te gaan vanuit ons tijdelijke huurhuis richting ons nieuwe koophuis.
Very forthcoming and professional service that extended beyond the required notary assignment. Patience with responding to our questions. Very friendly.
Een voortreffelijke mr.F. Nollen, hulpvaardig, snel en betrokken, Notaris voor het verleiden van de Akten, uitstekend voorkomen en respect tonend voor clieënt
Prettig contact met de notarissen, helder en tijdig advies, voor de besprekingen werd de tijd uitgetrokken.
Zoals U hopelijk kunt zien, hebben wij overal een 10 ingevuld - negatieve ervaringen zijn er niet!
High competence and elegance. What else? Thank you so much.
Ik vind het prettig dat de vragen die ik had direct door Fleur S.M.Nollen heel duidelijk beantwoord zijn. Kortom goede klanten service.
Prettig en deskundig geholpen ook erg fijn dat ze je herkennen en geintresseerd in je zijn.
Alles werd goed geregeld voor de verkoop van mijn huis, de aflossing van de hypotheek en de hypotheek voor het nieuwe huis. Ik had er geen omkijken naar. Dikke pluim in het bijzonder voor mevrouw Van der Vree! Aankoop moest helaas via een andere notaris omdat het om een project ging.
Enige positieve was dat we binnen 2 weken de akte konden tekenen om een vereniging te kunnen starten.
zie bovenstaande rapportcijfers
Goede ervaringen tegen een betaalbare prijs
De mensen die er werken zijn zeer correct en vriendelijk. Hebben voor ieder die iets nodig heeft de juiste mensen.
Op professionele en plezierige wijze te woord gestaan en geholpen bij het opstellen van onze testamenten. Direct bereid e.e.a. snel af te handelen wegens vertrek naar het buitenland.
Erg prettige mensen zeer ter zake deskundig
hoogwaardig qualitatief advies
Professionele en deskundige begeleiding van oprichting van een stichting.
Kandidaat notaris en notaris kunnen zich goed inleven in mijn situatie en daardoor passend advies geven.
Overdracht is zorgvuldig en netjes op tijd geregeld. Daarnaast werden afspraken nagekomen.