Op correcte manier te woord gestaan en een snelle service en afhandeling.
Aardig personeel, altijd meedenken en altijd bereikbaar.
Goed geholpen, er werd zeer goed geluisterd naar de wensen van de klant.
heel goed!
meedenken, oplossingsgericht. Redelijk open mbt specificatie offerte.
heel blij met onze nieuwe keuken. Super
deskundig en vriendelijk geholpen
Prima service met één contactmedewerker. Niet opdringerig. Goed afspraken te maken. Keuken kiezen is complex en dit wordt door de verkoper serieus genomen. Keuken, ondanks betaling vooraf, keurig opgeleverd. Bijzondere showroom, waarin veel apparatuur visueel staat opgesteld. Showkeukens overigens ook voldoende en vallend binnen onze smaak.
Verkoper denkt mee en komt met ideeen, de verkoper is erg toegankelijk het is geen gladde verkoper.
Wij zijn bijzonder tevreden met Axi keukens!
Klantvriendelijkheid, flexibiliteit avonduren, eerlijk advies
ze hebben ons een leuke keuken verkocht op een laagdrempelige manier
Na veel zoeken, ook in Duitsland, tot de conclusie gekomen dat het in Ede de prijzen nagenoeg gelijk zijn. Alleen hier vanaf het begin een goed gevoel.
Er wordt goed meegedacht met je ideeën en budget
Zoals ik al bovenstaande heb aangegeven prima
Ik vind dat ik heel goed en vakkundig geholpen ben, goede tips en vond het erg prettig dat je een contact persoon hebt.
goede ervaring met axi keukens, nette service, tijd genomen mbt eerste en laatste offerte. Ook toen de keuken geleverd was, ontbraken er een paar dingen, dit werd echter snel opgelost zonder morren.
De allermooiste keuken voor de allermooiste prijs!