Ik ben erg tevreden en heb nog geen seconde spijt van gehad

Een mooi product. Het douche met de sunshower geeft een heerlijk ontspannen gevoel!

Fysiek en mentaal beter gevoel

Omdat ik fysiek nogal sukkel ben ik er wel een stuk beter op geworden en beweeg ik beter ook voor de niet zonnige dagen is het een goede uitkomst om toch je weerstand en vitamine D op te bouwen en voel je ook beter in je hoofd ben er blij mee en had het eerder moeten doen .Een aanrader voor iedereen.

Heerlijk

Sunshower werkt fantastisch zowel IR als UV. Zeer tevreden.

Heerlijk om ontspannen te douchen

geweldig

wat zijn we blij dat we de sunshower aangeschaft hebben, elke dag plezier van. Goed voor spieren en gewrichten, helpt bij rugpijn, maar ook het licht is een heerlijke belevenis.

Prima en correcte afhandeling van plaatsing en informatievoorziening!

De verwachtingen die we voor aanschaf hadden, zijn volledig waargemaakt. Heerlijk apparaat waar we veel plezier aan beleven. Correcte wijze van maken van afspraken en hoe jullie deze ook nakomen! De monteur had de sunshower snel en netjes geïnstalleerd en gaf nog even wat handige tips.

Nog weinig plezier van mogen beleven.

Vanaf begin december 2020 maken we in onze geheel verbouwde badkamer gebruik van de sunshower. Na 1 week deze te hebben gebruikt ontstonden al de eerste klachten t.w. water aan de binnenzijde van het glas waardoor de sunshower telkens uitviel. Klacht via de sanitairspecialist aan sunshower doorgegeven. Monteur langs geweest: afdichting en sensor vervangen. Na ongeveer twee weken de sunshower te hebben gebruikt weer hetzelfde probleem. Opnieuw monteur op bezoek geweest. Nu glasplaat, afdichting en sensor vervangen. We zijn inmiddels 1 week verder en het probleem lijkt zich opnieuw voor te doen. Klacht onlangs gemeld bij de sanitairspecialist die op hun beurt sunshower weer zullen gaan inseinen. We zijn erg benieuwd of de monteur nu voor de juiste oplossing gaat zorgen anders mag sunshower bij ons een geheel nieuw exemplaar plaatsen.

Super snel, prima service, uitstekende monteur

We hadden een software probleem. Sunshower sprong spontaan aan. Dit defect is snel en pecfect verholpen door een uiterst correcte monteur.

Wat heerlijk!

Wij hebben getwijfeld of we tijdens onze verbouwing een sunshower wilden installeren en ben blij dat we dat uiteindelijk gedaan hebben! Het is echt heerlijk en hij werkt ook goed! Is keurig gemonteerd door sunshower, ging heel snel. Superblij mee!

Thuis je eigen welness

Bij het plaatsen van een nieuwe badkamer, hebben we ervoor gekozen om een Sunshower aan te schaffen. We gebruiken regelmatig de infrarood lampen, heerlijk om je spieren te laten ontspannen of tijdens koude dagen weer op te warmen. Last van een (herfst)dip...dan even heerlijk de Sunshower aan op Sun en je voelt de warme zonnestralen waardoor je weer helemaal opfleurt. Het was best een investering, maar we hebben er enorm plezier van en hopen er nog lang van te genieten...mini Welness thuis ;-)

Zeer bereid op te lossen

Wij hebben grote problemen gehad als gevolg van prutswerk door onderaannemers. Uiteindelijk heeft sunshower het goed afgemonteerd. Maar jammer dat je zelf eerst fase 1 moet regelen. Daarmee loop je het risico dat het niet goed gebeurt. Liever alles door Sunshower laten doen.

ontspannen douchen en pijnklachten verminderen

met groot plezier ga ik weer douchen, heerlijke warmte van de infrarood, dringt diep door in de spieren, waardoor mijn pijnklachten echt verminderen.

Het is zo fijn om een sunshower te hebben met douchen heerlijk voor het slapen gaan. En fijn bij rug en nek klachten. Zou het niet meer willen missen.

Fijn apparaat.

De Sunshower bevalt prima en geeft wat extra’s bij het douchen. Heerlijke warmte en goed voor wat oudere spieren.

Goede uitleg en prima service

Een heldere en juiste afspraak en een zeergoede uitleg

geweldig

Het bevalt ons zeer goed. Zo lekker warm tijdens en na het douchen. Na het sporten... Super

Vind het heerlijk om tijdens het douchen of gewoon zonder douchen de sunshower te gebruiken. Het is lekker warm en goed voor mijn reuma. Al met al, TOP

Heerlijk apparaat

Vanaf december de Sunshower Solo in bezit. In het begin wat problemen met het aan- uitzetten, maar na een mailtje kwam er vlot een superaardige monteur die de in een mum in orde heeft gemaakt. De Sunshower werkt perfect en is bijzonder aangenaam en behaaglijk. Je wordt nog vrolijker bij het douchen. Voor ons een goede keuze en zeker aan te bevelen.

Grote klantvriendelijkheid

Ondanks problemen met de detailhandel die de Sunshower leverde en zou bemiddelen in plaatsing, is het dankzij de klantgerichte aanpak van medewerkers van Sunshower gelukt om op redelijke termijn de Sunshower te plaatsen.

Wij hebben voor tweede keer een sunshouwer genomen. Dat zegt genoeg.enkele vragen hoe krijgen wij de watervlekken van het voorscherm.Hoeveel keer per week mag je gebruik maken van de infrarood.

heerlijk warm en goed voor de spieren

Wij hebben nu 2 maanden een sunshower XL en ik gebruik hem meerdere malen in de week tijdens of na het douchen. Het is heerlijk warm en maakt de spieren soepel. Ik had alleen verwacht dat je er wat verder ook nog veel warmte van hebt maar dat is minder.

Heerlijk warm en effectief

Het douchen is een stuk aangenamer geworden, vooral in de wintermaanden.

Echt lekker

Vind het heerlijk die sunshower.maak zelf niet veel gebruik van de infrarood.Mijn vrouw wel die vind dat heerlijk.

Heerlijk opwarmen na het sporten en douchen

Sinds enige tijd hebben we een nieuwe douche met een Sunshower. Na het joggen en douchen vind ik het heerlijk om 10 minuten voor de Sunshower te staan. Ik voel de lekkere warmte in mijn rug, mijn zwakke plek. Heerlijk en lekker ontspannen.

In één woord fantastisch

Sinds enkele maanden hebben wij de sunshower in gebruik. Als wij eerder van het bestaan af hadden geweten hadden wij de sunshower eerder gekocht. Bij spier en gewrichtspijn (reuma) werkt de infrarood pijnverlichtend. Let wel op dat je niet te dicht op het paneel gaat staan, dit voorkomt een rode huid.

Hoogoorddreef 63

1101 BB Amsterdam