Helemaal wat we ervan verwachten.

Heerlijk douchen en infrarood tegelijk.

Geweldige uitvinding

Ik vind het een geweldige uitvinding. Gebruik hem iedere keer bij het douchen en soms als ik in het ligbad lig. Na 10 minuten slaat hij vanzelf af en ik voel me meteen een stuk energieker. Een aanrader is het geld waard.

doordringende warmte en mooi design

De Sunshower levert heerlijke infraroodstraling en is makkelijk in gebruik. Het zwarte front van de inbouwversie is mooi om te zien..

Top service

De nieuwe aankoop had een defect Men kwam na een korter periode en heeft hem gerepareerd

Tot nu toe goed

Al enkele jaren gebruiken wij de Sunshower pure xl, met veel plezier. Na een klein jaar gebruik kwam de Glaspalast er uit vallen, ik stond zelf op dat moment te douchen, verder goed afgelopen, en perfect opgelost door monteur. Nu sinds paar dagen krijg ik Sunshower niet meer uit, alleen via zekering, kan iemand mij verder helpen met deze storing

Probleem goed opgelost

Bij onze nieuwe Sunshower bleek al vrij snel dat de bediening niet meer functioneerde. Jammer want we hadden tot op dat moment al met veel plezier gebruik gemaakt van de Sunshower. Na een telefoontje naar de klantenservice werd afspraak gemaakt voor het sturen van een servicemonteur, die de bediening weer heel vlot maakte. Het bleek te gaan om een constructiefoutje dat goed verholpen kon worden. We zijn daarmee tevreden over de geboden service, wel duurde het enkele weken voordat de afspraak ingepland kon worden.

Word regelmatig gebruikt heerlijk gewoon

kan niet meer missen

ik kan niet beschrijven wat dit toestel doet met een ander persoon , maar een ding kan ik wel beschrijven , namelijk ; ik zou zonder twijfelen direct dit toestel terug plaatsen , wat een aangenaam gevoel dat het doet voor mijn ledematen is enorm

funktioneert helaas na 2 maanden gebruik niet meer

service afspraak duurt lang, teleurgesteld in sunshower, na melding klacht duurt het bijna 3 weken voordat er iemand langs kan komen.wat betekent, dat als het opgelost wordt, we ruim 3 weken de sunshower niet kunnen gebruiken.

Warm, helend en ontspannend.

Tijdens het douchen even heerlijk relaxen, doorwarmen en opknappen

Zeer tevreden ben en ik heb het voor de pijn

geweldige aankoop

Heerlijk douchen met lekker veel warmte. Is bovendien ook nog zuinig omdat het mede door deze warmteafgifte lekker behaaglijk voelt in de badkamer. Door de inbouwmogelijkheid tevens plaats besparend. En je haalt echte met de uv het zonnetje in huis

Mijn sunshower deed het niet was in een storing na het plaatsen van onze nieuwe badkamer monteur kwam snel binnen een paar minuten was het gepiept. Heerlijk lekker onder de douche zitten en ontspanning van de sunshower. Wij zijn er ook super blij mee

Zeer goede ervaring met dit apparaat

Ik heb PMR, een soort reuma, en sta dus elke dag voor de sunshower die de spieren en gewrichten heerlijk opwarmen en ze soepeler maken. De pijn verminderd als gevolg daarvan aanzienlijk

AANGENAME ERVARING

Een weldoende ervaring bij bvb lage rugpijn.

heerlijke Wellness beleving

Wanneer ik behoefte heb aan ontspanning, begin ik eerst met de UV-sessie, voor het douchen. Tijdens het douchen is de afkoelingsperiode. Dan als toetje een IR-sessie. Heerlijk!!

Prima service!

Servicemonteur was snel ter plaatse, keurig opgelost.

Wij hebben sinds kort de Sunshower in onze nieuwe badkamer en zijn er zeer tevreden over, met name de infrarood voor de spieren werkt heerlijk..De uv hebben we nog weinig gebruikt maar zal in de winter veelvuldig gebruikt worden vermoed ik. Het geeft een echt wellness gevoel in de badkamer

Onbekend

Helaas door heel het corona gebeuren is de Sunshower nog steeds niet geplaatst. Eerst de aannemer corona, nieuwe afspraak gemaakt, daarna een werknemer corona. nu gepland voor eind van deze maand.

Inmiddels een jaar in gebruik en wij zijn nog steeds tevreden.

In de wintermaanden werd er natuurlijk meer gebruik van de Sunshower gemaakt dan in deze hete zomer. Maar wij zijn nog steeds heel blij met deze luxe aanschaf in onze nieuwe badkamer.

Heerlijk voor mijn spieren

Enige nadeel is dat de aan en uit knop slecht reageert op je vinger. Soms krijg ik het niet eens aan!

Amazing

Heerlijk met koudere dagen, een opkikker als de zon ontbreekt en je behoefte hebt aan een 'zonnenstand'.

Geweldige aanvulling voor in de badkamer

ideaal want door de sunshower in de douche teplaatsen is hij direct voorhanden , knop indrukken en de sunshower werkt direct.Makkelijker kan niet.

Binnen 6 weken na installatie al defect

Binnen 6 weken al defect kan pas na 4 weken een monteur langs komen. En dit voor een zo duur apparaat.

Bevalt prima

Alleen nog de uv gebruikt, want het is te warm voor de infrarood. De uv geeft ook een behaaglijke warmte, ik zet hem regelmatig aan. Ik had alleen meer bruining verwacht. Daar zie ik niet zoveel gebeuren, dat vind ik wel jammer.

Hoogoorddreef 63

1101 BB Amsterdam