Heerlijk douchen en infrarood tegelijk.
Beste Wens, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Wanneer de Sunshower aanstaat, kunt u uw douche - indien gewenst - een tikkeltje kouder zetten. Goed voor de huid én het milieu. Wij wensen u nog veel plezier van uw Sunshower! Met zonnige groet, Team Sunshower
Ik vind het een geweldige uitvinding. Gebruik hem iedere keer bij het douchen en soms als ik in het ligbad lig. Na 10 minuten slaat hij vanzelf af en ik voel me meteen een stuk energieker. Een aanrader is het geld waard.
Beste Margaretha, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Fijn dat de Sunshower geheel is geïntegreerd in uw dagelijkse doucheritueel. Wij wensen u nog veel plezier van de Sunshower! Met zonnige groet, Team Sunshower
De Sunshower levert heerlijke infraroodstraling en is makkelijk in gebruik. Het zwarte front van de inbouwversie is mooi om te zien..
Beste Douwe, Dank u wel voor uw mooie beoordeling over het infrarood en het design! Wij wensen u veel plezier van de Sunshower. Met zonnige groet, Team Sunshower
De nieuwe aankoop had een defect Men kwam na een korter periode en heeft hem gerepareerd
Beste Ronald, Dank uw wel voor uw mooie beoordeling! Wij wensen u veel plezier van de Sunshower. Met zonnige groet, Team Sunshower
Al enkele jaren gebruiken wij de Sunshower pure xl, met veel plezier. Na een klein jaar gebruik kwam de Glaspalast er uit vallen, ik stond zelf op dat moment te douchen, verder goed afgelopen, en perfect opgelost door monteur. Nu sinds paar dagen krijg ik Sunshower niet meer uit, alleen via zekering, kan iemand mij verder helpen met deze storing
Bij onze nieuwe Sunshower bleek al vrij snel dat de bediening niet meer functioneerde. Jammer want we hadden tot op dat moment al met veel plezier gebruik gemaakt van de Sunshower. Na een telefoontje naar de klantenservice werd afspraak gemaakt voor het sturen van een servicemonteur, die de bediening weer heel vlot maakte. Het bleek te gaan om een constructiefoutje dat goed verholpen kon worden. We zijn daarmee tevreden over de geboden service, wel duurde het enkele weken voordat de afspraak ingepland kon worden.
Beste Ton, Bedankt voor uw beoordeling! Het is in deze maanden inderdaad wat drukker bij ons, waardoor het soms langer duurt dan ieder wenst. Ik hoop dat u weer goed van de Sunshower kunt genieten! Met zonnige groet, Team Sunshower
Word regelmatig gebruikt heerlijk gewoon
Beste Anneke, Fijn dat een sessie van de Sunshower is geïntegreerd in uw dagelijkse doucheritueel! Zo kunt u er zo vaak gebruik van maken als u wil. Wij wensen u er nog veel plezier van! Met zonnige groet, Team Sunshower
ik kan niet beschrijven wat dit toestel doet met een ander persoon , maar een ding kan ik wel beschrijven , namelijk ; ik zou zonder twijfelen direct dit toestel terug plaatsen , wat een aangenaam gevoel dat het doet voor mijn ledematen is enorm
Beste Bart, Wat fijn dat u bij de Sunshower zo'n aangenaam gevoel ervaart! We wensen u heel veel wellness plezier! Met zonnige groet, Team Sunshower
service afspraak duurt lang, teleurgesteld in sunshower, na melding klacht duurt het bijna 3 weken voordat er iemand langs kan komen.wat betekent, dat als het opgelost wordt, we ruim 3 weken de sunshower niet kunnen gebruiken.
Beste Robert, We vinden het erg vervelend dat u zo lang moet wachten voordat onze monteur kan langskomen. Ons hoogseizoen is altijd tussen oktober en maart omdat dan de meeste Sunshower gekocht en geïnstalleerd worden. We streven er in deze periode naar om iedereen binnen twee weken te helpen. We hopen dat wanneer onze monteur de Sunshower heeft gemaakt, u weer optimaal kan genieten van uw apparaat. Zonnige groet, Team Sunshower
Tijdens het douchen even heerlijk relaxen, doorwarmen en opknappen
Beste Dick, Wat fijn om te horen dat u zo geniet van uw Sunshower! We wensen u heel veel wellness plezier! Zonnige groet, Team Sunshower
Zeer tevreden ben en ik heb het voor de pijn
Beste Petra, Bedankt voor u aardige reactie. We zijn erg blij om te horen dat de Sunshower kan bijdragen aan uw pijnverlichting. Zonnige groet, Team Sunshower
Heerlijk douchen met lekker veel warmte. Is bovendien ook nog zuinig omdat het mede door deze warmteafgifte lekker behaaglijk voelt in de badkamer. Door de inbouwmogelijkheid tevens plaats besparend. En je haalt echte met de uv het zonnetje in huis
Beste Will, Heel erg bedankt voor het mooie compliment! We rade u ook zeker aan de UV stand van uw Sunshower de komende maanden veel te gebruiken om uw vitamine D niveau op pijl te houden. Wij wensen u veel wellness plezier! Zonnige groet, Team Sunshower
Mijn sunshower deed het niet was in een storing na het plaatsen van onze nieuwe badkamer monteur kwam snel binnen een paar minuten was het gepiept. Heerlijk lekker onder de douche zitten en ontspanning van de sunshower. Wij zijn er ook super blij mee
Beste Carla, Wat leuk om te horen dat u tevreden was over onze service, wij zullen het compliment aan onze monteur doorgeven! We hopen dat u veel gaat genieten van uw Sunshower, helemaal nu het weer najaar wordt. Zonnige groet, Team Sunshower
Ik heb PMR, een soort reuma, en sta dus elke dag voor de sunshower die de spieren en gewrichten heerlijk opwarmen en ze soepeler maken. De pijn verminderd als gevolg daarvan aanzienlijk
Beste Henk, Het doet ons goed om te horen dat de Sunshower de pijn in uw spieren verminderd! Naast het bieden van wellness willen we ook echt een bijdragen kunnen leveren voor mensen met spier- en gewrichtspijn. We hopen dat u nog lang van uw apparaat zal genieten! Zonnige groet, Team Sunshower
Een weldoende ervaring bij bvb lage rugpijn.
Beste Georges, Wat fijn om te horen dat de Sunshower helpt bij klachten van spieren en gewrichten. We hopen dat u veel zal genieten van u Sunshower! Met zonnige groet, Team Sunshower
Wanneer ik behoefte heb aan ontspanning, begin ik eerst met de UV-sessie, voor het douchen. Tijdens het douchen is de afkoelingsperiode. Dan als toetje een IR-sessie. Heerlijk!!
Beste Eric, Wat leuk om te horen dat u zo geniet van uw Sunshower! We hopen dat u nog veel wellness plezier van uw Sunshower beleeft! Zonnige groet, Team Sunshower
Servicemonteur was snel ter plaatse, keurig opgelost.
Beste Peter, Wat fijn om te horen dat u goed door een van onze monteur geholpen bent! We zullen dit compliment aan hen doorgeven. We hopen dat u veel van uw Sunshower zal blijven genieten. Zonnige groet, Team Sunshower
Wij hebben sinds kort de Sunshower in onze nieuwe badkamer en zijn er zeer tevreden over, met name de infrarood voor de spieren werkt heerlijk..De uv hebben we nog weinig gebruikt maar zal in de winter veelvuldig gebruikt worden vermoed ik. Het geeft een echt wellness gevoel in de badkamer
Helaas door heel het corona gebeuren is de Sunshower nog steeds niet geplaatst. Eerst de aannemer corona, nieuwe afspraak gemaakt, daarna een werknemer corona. nu gepland voor eind van deze maand.
Beste Hans, Wat vervelend om te horen dat de installatie van uw Sunshower wat langer op zich liet wachten door het Corona virus. We hopen dat wanneer uw Sunshower geplaatst is u veel plezier van het apparaat zal hebben! Zonnige groet, Team Sunshower
In de wintermaanden werd er natuurlijk meer gebruik van de Sunshower gemaakt dan in deze hete zomer. Maar wij zijn nog steeds heel blij met deze luxe aanschaf in onze nieuwe badkamer.
Beste Henk, Wat fijn om te horen dat uw Sunshower zo goed bevalt! We hopen dat u tijdens de winter wederom optimaal van uw apparaat zal genieten. Zonnige groet, Team Sunshower
Enige nadeel is dat de aan en uit knop slecht reageert op je vinger. Soms krijg ik het niet eens aan!
Beste Tineke, Wat vervelend om te horen dat de bedieningsknop op uw Sunshower niet goed werkt. We kunnen dit voor u proberen op te lossen door een van onze monteurs langs te sturen. Via onderstaande link komt u bij ons service formulier uit en als u deze invult zullen wij u bellen voor een afspraak. https://sunshower.nu/nl/service/service-aanvraag/ Zonnige groet, Team Sunshower
Heerlijk met koudere dagen, een opkikker als de zon ontbreekt en je behoefte hebt aan een 'zonnenstand'.
Beste Jordy, Bedankt voor u leuke bericht! Wij hopen dat u straks in het najaar nog meer kan genieten van uw Sunshower. Zonnige groet, Team Sunshower
ideaal want door de sunshower in de douche teplaatsen is hij direct voorhanden , knop indrukken en de sunshower werkt direct.Makkelijker kan niet.
Beste Johan, Wat fijn om te horen dat uw Sunshower zo goed bevalt! We wensen u nog veel wellness plezier. Zonnige groet, Team Sunshower
Binnen 6 weken al defect kan pas na 4 weken een monteur langs komen. En dit voor een zo duur apparaat.
Beste Jan, Wij vinden het erg vervelend om te horen dat uw Sunshower niet op de juiste manier werkt. We willen u graag helpen dit op te lossen zodat u snel weer kunt genieten van uw product. We streven er altijd naar om binnen twee weken een monteur bij onze klanten te laten langskomen. Echter in verband met de bouwvak is de wachttijd helaas wat langer. Wij hopen dat u na het bezoek van onze monteur weer optimaal kan genieten van uw Sunshower. Met vriendelijk groet, Team Sunshower
Alleen nog de uv gebruikt, want het is te warm voor de infrarood. De uv geeft ook een behaaglijke warmte, ik zet hem regelmatig aan. Ik had alleen meer bruining verwacht. Daar zie ik niet zoveel gebeuren, dat vind ik wel jammer.
Beste Marjolein, Wij vinden het jammer dat u wellicht verkeerd geinformeerd bent over de Sunshower. De Sunshower heeft namelijk niet als hoofddoel het bruinen van het lichaam. Het laag gedoseerde UV-licht van Sunshower heeft verschillende effecten op het lichaam, waaronder inderdaad een gezonde teint. De Sunshower kan je namelijk helpen om de huid voor te bereiden op de zomerzon. Wanneer de huid in contact komt met UVB-stralen, wordt er pigment geproduceerd. Hierdoor wordt de huid dikker, met als gevolg dat de UV-stralen minder diep de huid in kunnen dringen. Dit is een natuurlijk mechanisme van de huid om zich te beschermen tegen de zon. Een structurele lage dosis UVB-straling van Sunshower zet op een verantwoorde manier dit proces in gang. De huid is hierna gewend aan de zon, waardoor deze minder snel zal verbranden. Bovendien wanneer de huid buiten in contact komt met de UVA-stralen van de zomerzon, zal dit pigment worden omgezet in een bruine kleur. De huid is dus én beter beschermd én je wordt sneller bruin! Zonnige groet, Team Sunshower